Cnm resimlerine bakınca işte ben dedim. İkimizinde sorunları aynı. Ve bence sivilce sorunundan, kırışıklıktan hatta leke sorunundan bile berbat bi sorun. Kesinlikle kırışık bi yüzü sarkmış bi yüze tercih ederim.
Yüzümüz sarkmış oluyo çünkü gözaltı oyuğumuz nerdeyse yanağa kadar uzanıyor. Ben herşeyi denedim. Nu skin aldım Dermaroller aldım fakat hiç birinden sonuç alamadım. Zaten dermaroller leke sorunu olanlar için etkili bence. Ama sarkmış yüzü yerine çekmiyor. Belkide etkilidir ama 5-6 ay sabretmek lazımdır ki o kadar sabır bende zaten yok. Ama dermearolleri bırakacak gibiyim.
Ben buz uygulayacam yüzüme. Sütü dondurup hergün 1 tanesini yüzüme sürtecem. Çünkü bilindiği gibi sıcak su cildi sarktırıyor. Soğuk ise cildi toparlıyor. Suna Dumankayanın tarifi zaten. Sütü dondurup yüzünüze uygulayın diyor. Ama sarkmamızı yok eder mi bilmiyorum çünkü yüz sarkmasını engellermiş.Yani oluşan sarkmayı düzeltir mi bilmem ama engellermiş
Pepit kaç yaşındasın sen? Ben 27 yaşındayım ve bu resimdeki bayanın durumunun aynısı bende de var. Benim 2 yıldır böyle bi sorunum var. Geçen sene sanki daha yoğun gibiydi..Hoş yine öyle ama az da olsa daha iyi görünüyor gibi (geçen seneye göre)
Artık sağlıklı beslenmeye daha çok dikkat ediyorum ama bunun haricinde abur cuburdan hiç vazgeçemiyorum
1 Aydır haftada 3defa koşuyorum. Henüz etkisini göremedim.
Artık Dermarollere güvenmiyorum. Sorunumun sarkma olduğunu farkettim ve sarkmamaya yönelik ne gerekiyorsa yapacağım.
Suna Dumankayanın formulü var. Sütü dondurup yüze sürtüyorsun. Her gece bunu yapacağım (2 gündür yapıyorum)
Ben artık yüz kaslarının çalıştırılması gerektiğini, sarkmanın önüne ancak bu şekilde geçilebileceğini düşünüyorum.
Lourdes Çabuk diye Yoga eğitmeni var. Kadın istanbulda kursunu veriyorum. İst da olsam hiç durmam giderim ama maalesef
Kitabı var bende ama üşengeçlikten yapamamıştım. Fakat artık yüzümdeki vahim tablonun daha bi farkına vardım ve haftada 3 kerede onu yapmam gerekiyor.
İnternette doğal yollardan cildi sıkılaştırma tarifleri var. Ben yumurtanın beyazını sürdüm yüzüme. (Nette yazıyo) Bunuda haftada 2 kere yapıcam.
Yani her gün buz, haftada 2 kere yumurta beyazı, haftada 3kere yüz yogası yetmez mi acaba????
Yüz yogasını çok iyi öğrenmek lazım ama kitaptan pek anlaşılmıyo
Pepit bence çok yaşlı değilsin 35inde daha çok sarkacak o zamana kadar beklesen. Ben düşünmüyorum endolifting çünkü şu an çok sarkık değil. Kremlerle yogalarla düzeltilebilecek seviyede.. Zaten bu yaşta yaptırırsam 3-4sene sonra muhakkak sarkma tekrar başlıycak. Drlar genç yaştada yaptırabilirsiniz diyor. Ama bence onlar para kazanmak için böyle diyor. Ne kadar geç yaptırırsan 40lı yaşların o kadar güzel, rahat geçer. Şahsen 2 kere yaptırmak istemem bu ameliyatı. Benim yüzüm geçen sene daha çöküktü bilmem ki nasıl düzeldi. Yememe daha dikkat ediyom. Ondan olabilir. Şuan doğal yollardan cildimi düzeltmeye bakıcam. Biraz sabır ister doğal yollardan cilt düzeltmek ama yinede doğal yollardan uğraşıcam. Kaslı yüz nasıl oluyo? Ben hiç görmedim ama kaslı yüz bence sarkık yüzden çok daha iyi görünüyordur. BUZ sürmeyi unutma cnm. Suna Dumankaya dedi. Sen cildinin nemlendiriciden sarktığını söylemişsin. Annemde aynısını derdi inanmazdım. Biraz açıklarmısın? Eminmisin nemlendiricinin olumsuz etki ettiğine?
Pepit ben thermage'i düşünüyorum. Bizim gibi gençler için thermage daha uygun olur sanırım. Sende bi araştır istersen
Ben de alınacak yağ mevcutta sempatiksalakcinni yağ dolgusu hemen eriyormuş. Bir arkadaşım yaptırmştı,şişliği geçti geçiyor derken yağ dolgusu da eridi demişti. Bir de asimetrik erime riski varmış. Sanırım zamanla aşağılara kayıp burun kenarında dolgunlukta yapabiliyormuş. Puffff ne yapılabilir ki
cnm ne kadar abartmışsın bende senin yüzn kupkuru sanıyordum valla.cidden güzel bir yüzün var yanaklarında gayet dolgun ve hoş görünüyor.biraz daha istersen mutlu olcam diyorsan yaptır tabi ama bence protez yaptır kalıcı ve petek dinçözün çok hoş görünüyor.bu arada kaç yaşındasın? yaşın çok genç duruyor bu ameliyatlar inşallh uygun olur yaşına.sevgiler
bence sonuç çok iyi olmuş. doktorun kimdi ?
Eki Görüntüle 508272 Eki Görüntüle 508271 Eki Görüntüle 508272 Eki Görüntüle 508271
Kızlar 11 ay önce dolgu yaptırdım. Aslında sorunumu çözdü ama göz altlarım mor kaldı malesef. Artık dolgun fakat mor göz altlarım var :) Makyajsız çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?