aynı benim tipimsin ben yüzünde hafif sarkma olduğunu düşünüyorum elmacık kemiğinin olduğu bölgeler aşağılara dudak kenarlarına inmiş mesela elinle dudak kenarından tutup yanağını yukarı kaldırsan orta bölgede ne kadar dolgunluk olacağını görürsün sadece dolguylada olabilir dolgu yapınca o bölge dolacağı için o gevşeklik te gider heralde
sana protez uygun olmaz diye düşünüyorum ben çünkü o elmacık kemiklerinin olduğu bölgeye koyuluyo orası ozaman dolgun olacak ama o dudak kenarındaki sarkıklık kalmış olacak bilemiyorum seçim yapmak zor
Eki Görüntüle 55655
Eki Görüntüle 55656
Eki Görüntüle 55657
Eki Görüntüle 55658
Umarım yapabilmişimdir
canım benim benimkiyle aynı derdin var ve maalesef dolgu kurtaramz. tek çaresi endoskopik orta yüz germe. bende ondan yaptırcam. zaten göz altın burun elmacık kemiklerinin üstüne inmiş, yastık izlerin nerdeyse yanaklarında. göz altın boşalmış. yanaklarının bombeliğin de burun kenarında. artık o kadar çok araştırdım ki estetik cerrah olarak yorum yapabiliyorum. bence bu doktora görün onun fikrini al. ama dolgu seni kurtarmaz gibi. çünkü yanaklarını toplasa bu sefer göz altın ne olacak? endoskopik yüz germe başlığına gel. orda bu ameliyatı olanlar olacaklar hep birlikteyiz. :)
ya bu endoskopik orta yüz germe tam olarak ne estetiğidir yüzünü gerdirmek için estetik yaptıranların yaptırdığı bir estetikmi bu yaşta olurmuki hani yapyaşlı mesela bir kadın bir yüz gerdirme estetiği yaptırıyo sonra genç kız gibi ortaya çıkıyo bu o estetikten mi farklımı
nasıl bir ameliyat bu maliyeti nedir zormu
"Bu uygulamada yüzde sarkan ve gevşeyen kas, yağ, deri gibi dokuların eski yerlerine getirilmesi ve fazla olanların yok edilmesi temel prensiptir."
derinin gerilip krışığın giderilmesinden ziyade sarkan dokunun eski yerine çekilmesi hedefleniyor
30 lu yaşlarda bence yapılmamalı 40 dan sonra bence daha uygun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?