• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf olmak ve zayıf kalabilmek

Biraz kilo alsam, kiyafetlerimin yakışmadığını düşünüyorum. Özenerek giyinesim gelmiyor. Makyaj bile yapmak istemiyorum. Ağır hissediyorum kendimi. Enerjim düşüyor. O yüzden genelde 2 3 kilo alınca hemen müdahale ediyorum. Az yiyorum, hareket ediyorum eski.kiloma dönüyorum. Çünkü salarsam önünü alamam bir daha.

Zayıf değilim hiç olmadım
Halinden memnun mutlu mesut yaşıyorum en önemlisi sağlıklıyım
Zayıflama değil ideal kiloda olmak istiyorsanız yapacaklarının belli
Az önce canan karatayı gördüm ya kadın komikmi uçuk mu anlayamadım
Hasta kadın ekmek yemeyin ekmek morfin diyor ekmeksiz hayat bizim toplumda:)))))

Off bende ayni dertten muzdaribim ya .(.kilo verdm diye seviniyorum ama tatli yemek istiyorumm galiba geri alcam.tatlinin önüne gecemiyorum.(
tatli ihtiyacina en iyi tarçın geliyor.kan şekerini dengeledigi icin.mesela caniniz tatli isteyince bir elmayi dilimleyip üzerine tarcin serpip yiyin.2 litrelik bir su sisesinin icine bir kök tarcin atin.susadikca o sudan icin.bir dönem cok faydasini görmüştüm tavsiye ederim:)

hayatim boyunca hep zayifyim.taki son 3 yıla kadar.simdi ise herkes ideal oldumu yakıştığını söylediği halde ben hep kendimde fazlalik görüyorum.rahatsizlik duyuyorum.vermek istiyorum ama spor yapmadikca mümkün olmadığını biliyorum.havalar isisin her gün tempolu yuruyecegim faydasi olur eminim:)sizde yürüyüşle baslayabilirsiniz..

tatli ihtiyacina en iyi tarçın geliyor.kan şekerini dengeledigi icin.mesela caniniz tatli isteyince bir elmayi dilimleyip üzerine tarcin serpip yiyin.2 litrelik bir su sisesinin icine bir kök tarcin atin.susadikca o sudan icin.bir dönem cok faydasini görmüştüm tavsiye ederim:)
Deniyorum bende ama cevremdekiler tatli yiyor aklimi celiyorlar .).hc bir catal alipta cekilemiyorum benm derdimde o 1 oluyor 2 oluyor ne varsa artk.(

Zayıf değilim hiç olmadım
Halinden memnun mutlu mesut yaşıyorum en önemlisi sağlıklıyım
Zayıflama değil ideal kiloda olmak istiyorsanız yapacaklarının belli
Az önce canan karatayı gördüm ya kadın komikmi uçuk mu anlayamadım
Hasta kadın ekmek yemeyin ekmek morfin diyor ekmeksiz hayat bizim toplumda:)))))

Bunu bende duymuştum,ekmek insanı uyuşturup beyinde bagımlılık yaparak hantallaştırıyormuş

Biraz kilo alsam, kiyafetlerimin yakışmadığını düşünüyorum. Özenerek giyinesim gelmiyor. Makyaj bile yapmak istemiyorum. Ağır hissediyorum kendimi. Enerjim düşüyor. O yüzden genelde 2 3 kilo alınca hemen müdahale ediyorum. Az yiyorum, hareket ediyorum eski.kiloma dönüyorum. Çünkü salarsam önünü alamam bir daha.
Hayranım böyle irade sahibi insanlara işte.
Yarın başlamak istiyorum bende diyete.
Bu kez yapacağım. :-)

İki durumu da yaşamış biri olarak benim için zayıf olmak önemli bana kilo hiç yakışmıyor benim zayıflık takıntım var ama herkeste değil balık etli olup çok daha güzel görünen kadınlar var bende öyle olsaydım hiç kasmazdım şimdi ise haftanın 6 günü spor yapıyorum 1 gün sadece kaçamak yapıyorum onun dışında sağlıklı beslenıyorum irade tabi çok önemli.

Hayranım böyle irade sahibi insanlara işte.
Yarın başlamak istiyorum bende diyete.
Bu kez yapacağım. :-)
Evet irade çok önemli kesinlikle. Rejim yaptığım dönem tatlılar çikolatalar ikram ediliyordu hepsini geri çeviriyordum. 1 tane kuru üzüm bile yemezdim tatlı diye. :KK53:

Evet irade çok önemli kesinlikle. Rejim yaptığım dönem tatlılar çikolatalar ikram ediliyordu hepsini geri çeviriyordum. 1 tane kuru üzüm bile yemezdim tatlı diye. :KK53:
Aynen öyle. Üç dört yıl önce bende diyet yapmıştım ve asla bozmadan çok güzel kilo vermiştim. Sonra geri aldım tamamen stres yüzünden. Şimdi de devam etttiremiyorum.
Şunu anladım ben insanın iradesinin sağlam olması da psikoji ile ilgili.kafayı toparlayamazsan yapamıyorsun.Kararlı ve pozitif olmak için bu şart.
Şimdi sorunlarımin çoğunu hallettim diyete odaklanma zamanı geldi diyorum :)

Bunu bende duymuştum,ekmek insanı uyuşturup beyinde bagımlılık yaparak hantallaştırıyormuş
Ekmek temel besin kaynağı
Kaliteli protein karbonhidrat yağ varda milleti mi yemiyor
Hani bir tarihte kraliçelerine yardımcıları söylüyor efendinim insanlar ekmek bulamıyor yiyemiyor diyorlar
Kraliçeleri ekmek yoksa pasta yesinler diyor ha o mesele:)))))

Boyum 1.75 kilom ise 74, cok mutsuzum. Ideal kilom 65 ama yüzüm ufalip kaliyor o kiloya düsünce. 3 senedir 70 lerde takildim kaldim. Hayir bir kadinin 70 lerde isi yok bikere, yakismiyor.

Aralik ayinda 78'e kadar cikmistim tosun gibi, simdi ise köpek gibi spor yapip 1600 kaloriyi gececek sekilde yememeye dikkat ediyorum.
Karbonhidratli ürünlerden mümkün mertebe kaciyorum, protein agirlikli besleniyorum. Ekmege hasret kaldim!

Ocak ayinin basindan beri 4 kilo verdim, hedefim 67 ye aslanlar gibi inmek!
Basaracagim.

Hani giydigin seyler hafif bol durur ya üzerinde, böyle tiril tiril. Ne sexi seydir o öyle? :KK48:
Olacak buna inaniyorum, cabaliyorum, olduracagim! Otuzuma basmadan, ( 1 ay var) muhtesem bir fizigim olmali!
If you can dream it, you can do it !! :rapci:

Hayatim boyunca zayiftim ama spor hep hayatimda oldu, eskiden profesyonel olarak ugrasiyordum sporla.
Dogum surecinde inanilmaz kilo aldim, ama dogumdan sonra diyet ve sporla hepsini verdim (40 kilo)
Kilo almaya cok musait bir bunyem ve pisbogazim var, kilomu korumak icin epey mucadele etmem gerekiyor. Her gun en az 1 saat yuruyorum, haftada 2-3 gun pilates yapiyorum. Aksam yemeklerini en gec 7 de ve cok hafif yiyorum. Pilav-makarna, beyaz ekmek, fast food, hamur isi, agir tatli coook nadir tuketiyorum, tuketirsem de mutlaka telafi ediyorum. Mesela kahvaltida simit yediysem o gun oglen ve aksam yemeklerini sadece proteinle ya da salatayla geciriyorum. Yuruyusumu arttiriyorum bol su iciyorum vs.
Arada tatillerde falan ipin ucu kaçıyor hemen bikac kilo aliyorum, ama ustune eklenmeden veriyorum.
Kiloluyken mutlu olmak asla bana gore degil. Fiziksel goruntum bir yana (ki o da onemli) merdiven cikarken tikanmak, kosturup ziplayamamak beni inanilmaz mutsuz ediyor. Hele pantolonun ustunden taşan gobek ya da yanlar kabusss

Back
X