Hayatim boyunca zayiftim ama spor hep hayatimda oldu, eskiden profesyonel olarak ugrasiyordum sporla.
Dogum surecinde inanilmaz kilo aldim, ama dogumdan sonra diyet ve sporla hepsini verdim (40 kilo)
Kilo almaya cok musait bir bunyem ve pisbogazim var, kilomu korumak icin epey mucadele etmem gerekiyor. Her gun en az 1 saat yuruyorum, haftada 2-3 gun pilates yapiyorum. Aksam yemeklerini en gec 7 de ve cok hafif yiyorum. Pilav-makarna, beyaz ekmek, fast food, hamur isi, agir tatli coook nadir tuketiyorum, tuketirsem de mutlaka telafi ediyorum. Mesela kahvaltida simit yediysem o gun oglen ve aksam yemeklerini sadece proteinle ya da salatayla geciriyorum. Yuruyusumu arttiriyorum bol su iciyorum vs.
Arada tatillerde falan ipin ucu kaçıyor hemen bikac kilo aliyorum, ama ustune eklenmeden veriyorum.
Kiloluyken mutlu olmak asla bana gore degil. Fiziksel goruntum bir yana (ki o da onemli) merdiven cikarken tikanmak, kosturup ziplayamamak beni inanilmaz mutsuz ediyor. Hele pantolonun ustunden taşan gobek ya da yanlar kabusss