Zayıf Görünüme Küçük Bir Öneri

daceyda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
130
40
123
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Benim boyum 1.74 kilom 51, aslında zayıfım fakat gayet düzgün bir fiziğim var. 36 beden kot giyiyorum. Elbiseler tam anlamıyla oturuyor ve gayet güzel yakışıyor. Gayet güzel iltifatlar da alıyorum. Arkadaşlar spor her zaman zayıflamak için yapılmaz. Vücudu fit göstermek ve sıkılaşmak için de yapılır. Size tavsiyem, ben öyle yapıyorum yıllardır, spor yapmanız. Yani ufak tefek ağırlıklar kaldırarak çok ince görünen kollarınızı çok sıkı hale getirebilir, şekillendirebilir, genişletebilirsiniz. Aynı şekilde çok güzel bacak egzersizleri var, şu an ayrıntılı yazamayacağım tabi ki ama, genişletici şekillendirici çok güzel egzersizler var. Sağlıklı ve fit bir görünüm için size bir de pilatesi öneriyorum kesinlikle. Öyle top vs. alamayanlar için de gayet alternatif hareketler var. Zaten top pek işe yaramıyor, diğer hareketleri olabildiğince uygulamaya çalışın zaten o "hastalıklı gibi görünen zayıflık"tan kurtulacaksınız eminim. İlla pilates değil kendi işinize yarayan hareketi kendiniz de bulabilirsiniz. Fakat tabi ki yemek yedikten sonra yapmanızı tavsiye etmiyorum yoksa yediklerinizi eritirsiniz. Hatta acıkmaya başladıktan sonra yapıp, sonrasında hemen yemek yerseniz (daha çok proteinli gıdalar) onlar size kas olarak geri dönecektir. Ben de lise yıllarımda çok zayıf bi kızdım, her gören ay ne kadar zayıfsın falan derdi, şu an görenler ay çok fitsin, manken gibisin diyorlar. Bunu da kendi kendime az çok ağırlık kaldırarak, hatta baldır kısmım genişlesin diye oturup kalkma hareketleri yaparak elde ettim. Yani demem o ki, illa kilo almak değil çözüm, olduğunuz kiloda da gayet fit görünebilirsiniz. Bazılarınız mankenler nasıl o kiloda o kadar güzel görünebiliyor demiş, spor yaparak tabi ki. Ayrıca çok güzel popo hareketleri de var arkadaşlar, poponuzu sıkılaştıracak ve güzel görünmesini sağlayacak hareketler. Öptüm.

@KuBoshhh canım özel mesajını aldım. yeni üye olduğum için cevap atamıyorum buradan yazacağım.

canım merhaba. sabah kahvaltı yapmadan önce 1 kiloluk ağırlık kaldırarak başladım. daha sonra bu ağırlığı arttırdım yavaş yavaş. akşam da aynı şekilde yemekten önceleri yaptım. yaptıktan hemen sonra yemek yemelisin ve proteinli şeyler olmasına dikkat et. kahvaltını mesela reçelli ve tereyağlı yap mutlaka. baldır içinse otur-kalk hareketleri etkili. tam oturma şeklinde değil de, nasıl desem çömelip doğrulma desek daha doğru olur. mesela günde 10 kez sabah 10 kez akşam yaparak başlayabilirsin. daha sonra sayıyı arttır. bir de otur kalk hareketini yapmaya başladıktan sonra ertesi günlerde baldırlarında feci ağrılar olacak, ama aldırma, yapmaya devam et. alıştıktan sonra ağrı falan kalmıyor. yaparken de zorlanacaksın ama biraz dayanıp belirlediğin sayıyı yapmaya çalış. ayrıca karnını da şekillendirebilirsin mekik çekerek. böylece hem ufak kasların olacak hem de diri görüneceksin. bunlar vakti pek olmayanlar için ideal gayet ama eğer vaktin varsa pilates yapmalısın. vücudu sıkılaştırıyosun ve gerçekten sağlıklı bi görünüm elde ediyosun. zaten yapmaya başladıktan sonra tazeliği, sıhhati fark edeceksin. ebru şallının youtube'da sıkılaştırma videoları var, onları takip edebilirsin. düzenli yapacaksan dvd'sini al derim. umarım işine yarar ya canım :)

otur kalk hareketını yaptım bı 30 tane ıkı gun gectı yuruyemıyorum
ben de zayıfım ama spor yapmaya meraklıyım ıyı beslenıp spor yaparak suan 1 kılo aldım kısa bı surede bu benım ıcın gercekten cok buyuk basarı.. bacaklarımın tutulması gectıgınde kendımı zorlamadan devam edıcem

canım ben de aynı şekilde dün yapmadım ama bugün ağrım olmasına rağmen yapacağım çok zorlamadan
benim yürümede sıkıntı yokta eğilip kalkmak çok büyük sıkıntıydı özellikle namaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…