Arkadaşlar merhaba. Benim boyum 1.74 kilom 51, aslında zayıfım fakat gayet düzgün bir fiziğim var. 36 beden kot giyiyorum. Elbiseler tam anlamıyla oturuyor ve gayet güzel yakışıyor. Gayet güzel iltifatlar da alıyorum. Arkadaşlar spor her zaman zayıflamak için yapılmaz. Vücudu fit göstermek ve sıkılaşmak için de yapılır. Size tavsiyem, ben öyle yapıyorum yıllardır, spor yapmanız. Yani ufak tefek ağırlıklar kaldırarak çok ince görünen kollarınızı çok sıkı hale getirebilir, şekillendirebilir, genişletebilirsiniz. Aynı şekilde çok güzel bacak egzersizleri var, şu an ayrıntılı yazamayacağım tabi ki ama, genişletici şekillendirici çok güzel egzersizler var. Sağlıklı ve fit bir görünüm için size bir de pilatesi öneriyorum kesinlikle. Öyle top vs. alamayanlar için de gayet alternatif hareketler var. Zaten top pek işe yaramıyor, diğer hareketleri olabildiğince uygulamaya çalışın zaten o "hastalıklı gibi görünen zayıflık"tan kurtulacaksınız eminim. İlla pilates değil kendi işinize yarayan hareketi kendiniz de bulabilirsiniz. Fakat tabi ki yemek yedikten sonra yapmanızı tavsiye etmiyorum yoksa yediklerinizi eritirsiniz. Hatta acıkmaya başladıktan sonra yapıp, sonrasında hemen yemek yerseniz (daha çok proteinli gıdalar) onlar size kas olarak geri dönecektir. Ben de lise yıllarımda çok zayıf bi kızdım, her gören ay ne kadar zayıfsın falan derdi, şu an görenler ay çok fitsin, manken gibisin diyorlar. Bunu da kendi kendime az çok ağırlık kaldırarak, hatta baldır kısmım genişlesin diye oturup kalkma hareketleri yaparak elde ettim. Yani demem o ki, illa kilo almak değil çözüm, olduğunuz kiloda da gayet fit görünebilirsiniz. Bazılarınız mankenler nasıl o kiloda o kadar güzel görünebiliyor demiş, spor yaparak tabi ki. Ayrıca çok güzel popo hareketleri de var arkadaşlar, poponuzu sıkılaştıracak ve güzel görünmesini sağlayacak hareketler. Öptüm.