- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
Çok teşekkür ederim rabbim uzun hayirli ömür versin evladına inşallah..Öyle düşünme doktor her ihtimale karşı öyle demiştir sana. Bende korktum önce kese ve kalp atışı görünmeden emin olamadım ki şuan da yeniyiz bizde daha dün kalp atışını duyduk şuan tedirgin olman normal. İşte değerini bilseydik ona göre yorum yapardık. Mesela benimki bata 3 gün kala 215 çıkmıştı. Neye göre öule dedi doktor bilemedim. Yükselmesi gerek sadece. Bugün cuma pazartesiye az kaldı canım sabret. Gönlünce olsun inşallah herşey
Ben en güzeli e devlet alacağım çünkü nasıl iş ise bu hastanenin laboratuar sonucu alınacak bir bolum yok sitesindeben ozelde hormon tahlili yaptirmistim o gozukuyor . hatta hastanenin kendi internet sitesinde de lab sonuclari kismi var ordan da gozukuyor sonuclar . ama gebelik testini tecrube etmedim henuz

Haydaa inşallah bende de öyle olmazBende şuan e nabızdan baktım da özelde yaptırdığım tahliller çıkmıyor
Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor çok geçmiş olsunozel hastane miydi ? ben 2 ay once zehirlenmistim safa hastanesine gittim orda yapilan testler cikiyor bu ay da nisa hastanesinde hormon testi yaptirmistim o da cikiyor ona binaen soylemistim
Çok teşekkür ederimKıyamam ben sana tatlım sen stres yapma herşey çok güzel olucak inan ve iki günde bir mutlaka kan ver değerin yükselmiş mi bak

Evet özel hastane. Devlet hastanesinde yaptırdıklarım çıkıyor da özeldekiler
Araştıracağım bilgilendirdigin için çok sagol
Son yaptığım erken gebelik testi neredeyse silik bile değildi doktor acaip kafami karıştırdı umutlandıran istemezken umutlarımı tamamen kırdı gibi bi şey oldu çünkü ne zaman olumlu bişey sorsam olumsuz cevap verdi eğirdi çevirdi dedim hatta kirilmayayım diye mı söylemiyor acaba hamile falan değilim deBen senin hamileliğinle ilgili bi sıkıntı olacagını düşünmüyorum. Ben BAT 2 gün geçtikten sonra yaptım. Test silikti. Sen bat den kaç gün önce öğrnemişsin. Doktorlarıda anlamak lazım çok heveslendirmek istememiştir her ihtimale karşı. İyi düşün iyi olsun. Kendim adınada öyle düşünüyorum. Çok aceleci davrandığımız için bunlar başımıza geliyo. Günler önce başlıyorum bende test yapmaya ne gerek var. Eskiler adeti 1 hafta geçmeden acaba gebemiyim sorusunu akıllarına bile getirmiyomuş. Biz yeni nesil çok istekliyiz sabırsızız. E herşey elimizin altında.sinirim bozuldu bakalım.pazartesiye çok sağol..