• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf gebelik sorunu

Öyle düşünme doktor her ihtimale karşı öyle demiştir sana. Bende korktum önce kese ve kalp atışı görünmeden emin olamadım ki şuan da yeniyiz bizde daha dün kalp atışını duyduk şuan tedirgin olman normal. İşte değerini bilseydik ona göre yorum yapardık. Mesela benimki bata 3 gün kala 215 çıkmıştı. Neye göre öule dedi doktor bilemedim. Yükselmesi gerek sadece. Bugün cuma pazartesiye az kaldı canım sabret. Gönlünce olsun inşallah herşey
Çok teşekkür ederim rabbim uzun hayirli ömür versin evladına inşallah..
ben ozelde hormon tahlili yaptirmistim o gozukuyor . hatta hastanenin kendi internet sitesinde de lab sonuclari kismi var ordan da gozukuyor sonuclar . ama gebelik testini tecrube etmedim henuz
Ben en güzeli e devlet alacağım çünkü nasıl iş ise bu hastanenin laboratuar sonucu alınacak bir bolum yok sitesinde :(

Bende şuan e nabızdan baktım da özelde yaptırdığım tahliller çıkmıyor
Haydaa inşallah bende de öyle olmaz
ozel hastane miydi ? ben 2 ay once zehirlenmistim safa hastanesine gittim orda yapilan testler cikiyor bu ay da nisa hastanesinde hormon testi yaptirmistim o da cikiyor ona binaen soylemistim
Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor çok geçmiş olsun

Kıyamam ben sana tatlım sen stres yapma herşey çok güzel olucak inan ve iki günde bir mutlaka kan ver değerin yükselmiş mi bak
Çok teşekkür ederim :( pazartesiyi bekliyorum işte aklıma kötü şeyler getirmeyip sürekli son yaptığım erken gebelik testine bakıyorum bu hamile olmayan bi kadına ait olamaz diyorum içimden:(
Evet özel hastane. Devlet hastanesinde yaptırdıklarım çıkıyor da özeldekiler
Araştıracağım bilgilendirdigin için çok sagol
Ben senin hamileliğinle ilgili bi sıkıntı olacagını düşünmüyorum. Ben BAT 2 gün geçtikten sonra yaptım. Test silikti. Sen bat den kaç gün önce öğrnemişsin. Doktorlarıda anlamak lazım çok heveslendirmek istememiştir her ihtimale karşı. İyi düşün iyi olsun. Kendim adınada öyle düşünüyorum. Çok aceleci davrandığımız için bunlar başımıza geliyo. Günler önce başlıyorum bende test yapmaya ne gerek var. Eskiler adeti 1 hafta geçmeden acaba gebemiyim sorusunu akıllarına bile getirmiyomuş. Biz yeni nesil çok istekliyiz sabırsızız. E herşey elimizin altında.
Son yaptığım erken gebelik testi neredeyse silik bile değildi doktor acaip kafami karıştırdı umutlandıran istemezken umutlarımı tamamen kırdı gibi bi şey oldu çünkü ne zaman olumlu bişey sorsam olumsuz cevap verdi eğirdi çevirdi dedim hatta kirilmayayım diye mı söylemiyor acaba hamile falan değilim de :D sinirim bozuldu bakalım.pazartesiye çok sağol..

Kızlar son test bu arada
20180802_125336.jpg

Çok teşekkür ederim rabbim uzun hayirli ömür versin evladına inşallah..

Ben en güzeli e devlet alacağım çünkü nasıl iş ise bu hastanenin laboratuar sonucu alınacak bir bolum yok sitesinde :KK43:

Haydaa inşallah bende de öyle olmaz

Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim :KK43: pazartesiyi bekliyorum işte aklıma kötü şeyler getirmeyip sürekli son yaptığım erken gebelik testine bakıyorum bu hamile olmayan bi kadına ait olamaz diyorum içimden:KK43:
Doktor da cidden hevesinizi kursağınız da bırakmış ama beklemekten başka da yapacak bişey yok Şuan. Benim de erken gebelik testinde çıkmıştı ama çok silik değildi çizgi. Erken döllenme galiba bizimki. Şuan değerini çok merak ettim :eek:

Doktor da cidden hevesinizi kursağınız da bırakmış ama beklemekten başka da yapacak bişey yok Şuan. Benim de erken gebelik testinde çıkmıştı ama çok silik değildi çizgi. Erken döllenme galiba bizimki. Şuan değerini çok merak ettim :eek:
Valla öyle oldu şu saatten sonra güzel bir haber verirken bile güldüğünü olumlu şekilde konuştuğunu gözümde canlandiramiyorum. Bi de ben soru sorunca diyor ki neden acele ediyosun elli defa hamile kaldım ya haklı tabi merak edecek ne var sonuçta..

Anladım canım 5 gün var bata. Bu saatten sonra artması önemli şuan değerin düşük olduğunu takma kafana. Geç döllenme de olabilir. Benimki erken döllenme olduğu için yüksek. Değerin artması önemli

Bu erken gebelik testi mi canım

Evet canım erken gebelik testi 100lu birşey bekliyordum en azından 76 duyunca çok şaşırdım ama dediğin gibi geç döllenmeden olabilir ilk iki test normal testti daha silikti bu adetten 6 gün önceye kadar kesin sonuç veriyormuş böyle bi sonuç verdi işte

Evet canım erken gebelik testi 100lu birşey bekliyordum en azından 76 duyunca çok şaşırdım ama dediğin gibi geç döllenmeden olabilir ilk iki test normal testti daha silikti bu adetten 6 gün önceye kadar kesin sonuç veriyormuş böyle bi sonuç verdi işte
Bende yaptım erken gebelik testi battan önce yapmıştım bu şekilde çıkmıştı. Değerlerim yükseldi. Bence seninki de yükselir. Geç döllenmedir büyük ihtimalle canım

Bata 5 varken 76 cikmis daha ne istiyorsun annesi ben 27 ile ogrendim 3 kala suan ortalikta at kosturuyor nasibinde bu dunyada yiyecek ekmegi varsa dogar. Yoksa doguma 1 gun kala ölür. Dogum tamamen mucize isi.. hayirlisi olsun
Ya annesi dedin ya bi tuhaf oldum :)) ne de güzel su serptin içime Allah senden razı olsun. 76 ne demek İnan onu bile bilmiyorum çünkü doktor onu öğrenmeden yeterince hevesimi söndürdü amaci eğer beni herseye hazırlamaksa basardı yani mutlu olamıyorum.. agrilarimla beraber belki normal bi durumken evham yapıyorum canim

Doktoru aradık ve öğrendik canım. Değerim 76ymis :KK43:
Gayet güzel değeriniz ben bata 2 gün kala öğrendim değerim 42 idi hatta öğrendiğim günün akşamı lekelenmem oldu doktorumu aradım değerin düşüktü zaten kimyasal olucak dedi çok şükür 13. Haftanın içindeyim şuanda herşey yolunda :)

Gayet iyi deger bir sıkıntı yok
Hadi insallah sağolun.
Gayet güzel değeriniz ben bata 2 gün kala öğrendim değerim 42 idi hatta öğrendiğim günün akşamı lekelenmem oldu doktorumu aradım değerin düşüktü zaten kimyasal olucak dedi çok şükür 13. Haftanın içindeyim şuanda herşey yolunda :)
Ya bunları okudukça umudum yerine geliyor cok sağolun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah :)

Kızlaar 4 gün arayla BhCG 416 doktorum güzel gelişme dedi diğer pazartesi ultrasyonda gözükebilirmiş :) ama şimdi de annem yüksek çıkmış aniden acaba ikiz gebelik mi falan diyor. Sizce nasıl değer tecrübe edenlerinizden bekliyorum

Kızlaar 4 gün arayla BhCG 416 doktorum güzel gelişme dedi diğer pazartesi ultrasyonda gözükebilirmiş :) ama şimdi de annem yüksek çıkmış aniden acaba ikiz gebelik mi falan diyor. Sizce nasıl değer tecrübe edenlerinizden bekliyorum
Benim 250 den iki gün sonra 971 çıkmıştı ikiz gebelik değil :)

Değerin gayet güzel de bence sen o doktorla devam etme. Daha şimdiden böyle olumsuz konuşarak moralini bozarsa ileriki aylarda daha çok strese sokar seni. Ben gebeligin ortasında sırf bu yüzden doktor değiştirdim. Sana cesaret veren, içini rahatlatan bir doktorla devam etmeni tavsiye ederim :KK66:

Back