• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf gebelik sorunu

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
Kızlar merhaba. Öncelikle şunu belirteyim ilk gebeliğim. Bunu söylerken bile tuhaf hissediyorum çünkü henüz dün öğrendim.
Uç tane gebelik testinde silik çizgi çıkması sonucu doktora gidip hcg için kan verdim. Adetime henüz 5 gün olduğu için zayıf gebelik dedi. Yani ben işin normali şeklinde adet geçikmesiyle değil hafif kasık ağrıları sonucu test yolu ile öğrenmiş oldum. Buyumeyebilir gelişimi durabilir falan dedi çok kafam karıştı sevinemedim bile inanın. Pazartesi yüzde 90 anlayacağız beta hcg ile dedi. Resmen sevinemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı daha önce? Bilgilendirirseniz sevinirim. Bi de femamed folik asit yazdı. Kullanmaya başladım. Teşekkürler

Hım keşke sorsaydın çıktısını falan almadın mı
Inan şu an niye almadım diyorum kendi kendime. Hep burda gördüğüm birşeydi oysaki. Ama işte insan dusunemeyebiliyormus. Keşke alsaydım. Kısacası düşükmüş yani değerim. Eczacı da bat bile gelmeden öğrenmişsin daha küçük tabi ondan öyle söylemiştir dedi.

Yahu nasıl insanlar bunlar anlamakta güçlük çekiyorum vallahi..tatlım sakin onun dediğini takma kafana daha adetine 5 gün varken öğrenmişsin tabiki beta hcgen düşük olucak neden seni bu kadar strese sokmuş anlamadım eminim yükselicektir sen sadece stres yapma ve karnındakini düşün

Inan şu an niye almadım diyorum kendi kendime. Hep burda gördüğüm birşeydi oysaki. Ama işte insan dusunemeyebiliyormus. Keşke alsaydım. Kısacası düşükmüş yani değerim. Eczacı da bat bile gelmeden öğrenmişsin daha küçük tabi ondan öyle söylemiştir dedi.
Aynen doktorun neden olumsuz konuşmuş ki. Değerin yükselir inşallah bende bata 3 gün kala yapmıştım kan testini.

Yahu nasıl insanlar bunlar anlamakta güçlük çekiyorum vallahi..tatlım sakin onun dediğini takma kafana daha adetine 5 gün varken öğrenmişsin tabiki beta hcgen düşük olucak neden seni bu kadar strese sokmuş anlamadım eminim yükselicektir sen sadece stres yapma ve karnındakini düşün
Inan hiç ummadigim bir anda geldi. Dua gibi mucize gibi. Ama sevinemiyorum eşimin sevindiğini baba moduna girdiğini gördükçe korkuyorum. O benden de çok üzülür çünkü birşey olursa. Bana öyle olumsuz gibi konuştu ki ben bekledim hamilesin bi daha şu zaman gel diyecek ve ben havalara ucucam. Fakat o "gebelik başlangıcı var fakat.." deyince dirseklerimi dizlerime koyup iş görüşmesi ciddidiyetinde onu dinledim. Pazartesiye kadar gün nasıl geçer bilmiyorum. Ağrılarım var normal dedi. Ama öyle bi etki yarattı ki ağrılarımdan bile korkuyorum.
Aynen doktorun neden olumsuz konuşmuş ki. Değerin yükselir inşallah bende bata 3 gün kala yapmıştım kan testini.
Peki gebelik çıkmış miydi sana da mı adet öncesi olduğu için kesin konuşamıyorum demişti acaba

gosterebilir benim simdiye kadar oldugum butun testlerin sonuclari (ozel devlet ) hepsi gozukuyor . tum dr muayenelerim
Tabi ki e devlet şifresi olan biri olarak görebiliyorsunuz bende o yok maalesef :( ama fikir güzel en azından hamilelik boyunca tüm muayenelerim hakkında bilgi kaydı amaçlı birşey olabilir. Bi şifre almalıyım . Peki ben direk özelde göründüm ordaki gözükür mu acaba E nabizda?

Inan hiç ummadigim bir anda geldi. Dua gibi mucize gibi. Ama sevinemiyorum eşimin sevindiğini baba moduna girdiğini gördükçe korkuyorum. O benden de çok üzülür çünkü birşey olursa. Bana öyle olumsuz gibi konuştu ki ben bekledim hamilesin bi daha şu zaman gel diyecek ve ben havalara ucucam. Fakat o "gebelik başlangıcı var fakat.." deyince dirseklerimi dizlerime koyup iş görüşmesi ciddidiyetinde onu dinledim. Pazartesiye kadar gün nasıl geçer bilmiyorum. Ağrılarım var normal dedi. Ama öyle bi etki yarattı ki ağrılarımdan bile korkuyorum.

Peki gebelik çıkmış miydi sana da mı adet öncesi olduğu için kesin konuşamıyorum demişti acaba
Öyle düşünme doktor her ihtimale karşı öyle demiştir sana. Bende korktum önce kese ve kalp atışı görünmeden emin olamadım ki şuan da yeniyiz bizde daha dün kalp atışını duyduk şuan tedirgin olman normal. İşte değerini bilseydik ona göre yorum yapardık. Mesela benimki bata 3 gün kala 215 çıkmıştı. Neye göre öule dedi doktor bilemedim. Yükselmesi gerek sadece. Bugün cuma pazartesiye az kaldı canım sabret. Gönlünce olsun inşallah herşey

Tabi ki e devlet şifresi olan biri olarak görebiliyorsunuz bende o yok maalesef :KK43: ama fikir güzel en azından hamilelik boyunca tüm muayenelerim hakkında bilgi kaydı amaçlı birşey olabilir. Bi şifre almalıyım . Peki ben direk özelde göründüm ordaki gözükür mu acaba E nabizda?
ben ozelde hormon tahlili yaptirmistim o gozukuyor . hatta hastanenin kendi internet sitesinde de lab sonuclari kismi var ordan da gozukuyor sonuclar . ama gebelik testini tecrube etmedim henuz

Bende şuan e nabızdan baktım da özelde yaptırdığım tahliller çıkmıyor
ozel hastane miydi ? ben 2 ay once zehirlenmistim safa hastanesine gittim orda yapilan testler cikiyor bu ay da nisa hastanesinde hormon testi yaptirmistim o da cikiyor ona binaen soylemistim

Kıyamam ben sana tatlım sen stres yapma herşey çok güzel olucak inan ve iki günde bir mutlaka kan ver değerin yükselmiş mi bak

Ben senin hamileliğinle ilgili bi sıkıntı olacagını düşünmüyorum. Ben BAT 2 gün geçtikten sonra yaptım. Test silikti. Sen bat den kaç gün önce öğrnemişsin. Doktorlarıda anlamak lazım çok heveslendirmek istememiştir her ihtimale karşı. İyi düşün iyi olsun. Kendim adınada öyle düşünüyorum. Çok aceleci davrandığımız için bunlar başımıza geliyo. Günler önce başlıyorum bende test yapmaya ne gerek var. Eskiler adeti 1 hafta geçmeden acaba gebemiyim sorusunu akıllarına bile getirmiyomuş. Biz yeni nesil çok istekliyiz sabırsızız. E herşey elimizin altında.

Back