• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Zayıf bünye - hastalık

Sadece bir tür gıdayı sürekli alarak direncini arttıramazsın, yani her gün limon yemek ya da pekmez tüketmek gibi

Belli bir beslenme programın olmalı; her tür gıdayı almalısın. Kahvaltı çok önemli asla aksatmamalısın, gün içinde ara öğünlerde ceviz,fındık,badem, yoğurt,meyve gibi takviyeleri dönüşümlü olarak almalısın

Bu arada bademcik farklı bir problem sürekli sorun çıkarıyorsa artık miadı dolmuş demektir, aldırman lazım

Her vücudun farklı problemleri oluyor bunu düzenli tetkikle takip ettirmelisin. Kansızlık, demir anemisi, B12 eksikliği gibi sorunlar yaşam kalitesini ciddi olarak düşürüyor. Özellikle mevsim geçişleri çok problemli oluyor.

Bu sıkıntıların için bir diyetisyene gidebilirsin ancak gittiğin diyetisyen önemli. Hastanelerin diyetisyenlerini öneririm. Sadece para alıp, herkese aynı listeleri uygulayan çok şarlatan var.

küçükken annem doktoruma sormuş aldıralımmı die (ozaman da böyle hastalnırmışım ama kilom ozaman iyiymiş tabi) doktorda aldırırsak daha fazla zarar verebilir demiş. Tabi şimdi yıllar geçti ne durumda bilmiyorum :44:

ama sürekli şişmesi hiç normal değil, ben çok büyük olasılıkla bademciğinden kaynaklandıgını düşünüyorum, çünkü ben de öyleydim :)

Sadece bir tür gıdayı sürekli alarak direncini arttıramazsın, yani her gün limon yemek ya da pekmez tüketmek gibi

Belli bir beslenme programın olmalı; her tür gıdayı almalısın. Kahvaltı çok önemli asla aksatmamalısın, gün içinde ara öğünlerde ceviz,fındık,badem, yoğurt,meyve gibi takviyeleri dönüşümlü olarak almalısın

Bu arada bademcik farklı bir problem sürekli sorun çıkarıyorsa artık miadı dolmuş demektir, aldırman lazım

Her vücudun farklı problemleri oluyor bunu düzenli tetkikle takip ettirmelisin. Kansızlık, demir anemisi, B12 eksikliği gibi sorunlar yaşam kalitesini ciddi olarak düşürüyor. Özellikle mevsim geçişleri çok problemli oluyor.

Bu sıkıntıların için bir diyetisyene gidebilirsin ancak gittiğin diyetisyen önemli. Hastanelerin diyetisyenlerini öneririm. Sadece para alıp, herkese aynı listeleri uygulayan çok şarlatan var.

Olmadı dediğiniz gibi bi diyetisyene başvurucaz artık :44: yorum için çok teşekkürler

Dvit 3 ampul kır iç.......bende işe yaramıştı........iki ayda bir tekrarlaman gerekiyor.......d vitamini hormonu mucize gibi birşey

Dvit 3 ampul kır iç.......bende işe yaramıştı........iki ayda bir tekrarlaman gerekiyor.......d vitamini hormonu mucize gibi birşey

Bende içerim ama sanırım D vitamini demek istediniz hormon değil.
Birde tek ampul içiliyor.Sizin yazdığızdan sanki 3 ampul gibi anlaşılıyor.

Şuan yine aynı problemle karşı karşıyayım akşam yatıyorum hiç birşeyim yok, sabah kalkıyorum yutkunamıyorum.. :50:
Boğazım ağrıyor, nefes alıp verdikçe ağzımdan alev çıkıyor çok sık yaşıyorum bu durumu. :50::ssz:

Son düzenleme:
Bende içerim ama sanırım D vitamini demek istediniz hormon değil.
Birde tek ampul içiliyor.Sizin yazdığızdan sanki 3 ampul gibi anlaşılıyor.

d vitamini tıp kitaplarında hormon olarak geçer......ampulun piyasa ismi d vit 3 ampul......diğerleri pahalı olur

Boğaz'ın için sana çörekotunu öneririm canım.inan bana.3 kıştır annemler,biz çörekotuyla korunuyoruz MAŞALLAH .1 kere bitti,oğlum da ben de grip olduk .annemler de aynı.her gün 1 yemek kasığı iç.zamanla iyileştirecek de İNŞALLAH.hakiki olsun ama.hakikisi hemen yakacak zaten boğazını.sahtesi sanki ayçiçek yagı içiyorsun gibi oluyor

Back