sabah akşam aç karna dut pekmezi iç 2 tatlı kaşığı.ayrıca doktora da sor.umca diye bir ilaç var belirti başlarken iç .........damla.dut pekmezi ile 2 haftada düzelirsin.daha az hasta olursun.bu arada güneş yok gerçi güneşli havalarda çık d vitamini al.
ımuneks die bi ilaç yazdı direnç sağlıyomuş hiçbir yan etkiside yokmuş. Pekmezide hiç sevmem ama denerim.. buarada kaç gündür hastaydım yatıyodum oyüzden anca yorum yazabildim teşekkürler.
Beslenme ve Spor cok önemli.
Hem Spor yaparak dayanilikligini arttirirsin.
bi dene derim
normalde sporcuydum aslında ama bi seneye yakındır yapamıyorum, denerim. buarada kaç gündür hastaydım yatıyodum oyüzden anca yorum yazabildim teşekkürler.
Ben geçen kış portakal sıkacağı aldım. Her saba aç karnıma işe gitmeden önce içtim eşimle beraber. Ve hayatımda ilk defa bir kış hiç hasta olmadım... Bu kadar etkili olabildiğini gördükten sonra bırakmam artık. Bu kış da hergün içeceğim. Sen de denemelisin...
mutlaka denicem umarım işe yarar. buarada kaç gündür hastaydım yatıyodum oyüzden anca yorum yazabildim teşekkürler.
kefir iç benimde bünyem olabildiğine zayıf geçen kış komple kefir mayaladım ne annem ne ben tık yok sora yazın unuttum mayamı bıraktığım yerde bozulmuş
maya arıyorum şimdi fellik fellik ve zil zurna gribiz şuan
Kefir küçükken annem içirirdi ya tekrar başlayabilirim:44: buarada kaç gündür hastaydım yatıyodum oyüzden anca yorum yazabildim teşekkürler.
Benim de aynı böyle canım. Hele kış oldu mu durmadan rapor al işe gitme durumundayım. İki sefer ölümden döndüm. Bir yerde bayılıp kalınca doktor kan değerimi ölçtü çok düşük biraz daha ihmal edersen evde sürekli yatar durumda olursun dedi. İlaç kullanıyorum. Pekmez içiyorum. Bir arkadaş spor demiş ben de düşünüyorum onu. Kansızlık vardır belki de sende kilon az beslenmen iyi değilse.
Ben düşüp bayıldığımda doktor testler yaptı, kan değerlerim normal çıktı,kansızlık yok yani. Vücut direnci düşmüş olabilir beslenmeye dikkat edin demişti
şimdi imuneks die bi ilaç verdi doktor direnci arttırıyomuş bakalım işe yarıcakmı:44: buarada kaç gündür hastaydım yatıyodum oyüzden anca yorum yazabildim teşekkürler.
ayni ben kizken cok zayif surekli hastaydim 7 yasinda birkac dr tarafindan kansizlik demir eksikligi teshisi kondu buyudukce vitamin d eksikligi cikdi migren derken buyudu gitti bu liste son yillar iyice azaba donustu hayatim surekli yuksek ates nefes alamama bacaklarim dahil tum vucudumu hissetmeme titreme sonra karar verdim ilk once stres yok dedim beynime bunu sokdum 2.si hersabah duzenli pekmez ve kuru uzum yenecek bu kansizlik icin ve bol bol mercimek corbasi iciyorum birebir kansizliga
3.numara yaz kis hicbirsey yapamazsan bile balkona cikip guneslencen vitamin d icin bunu yendim migren icin akupunkdan sifa buldum cok sukur onca sey denememe ragmen biraz olsun rahatladim bogaz icin ameliyatla bademciklerimi aldi drlar alinmazsa daha ilerleyecek hastaligin dedi ve bademcik genizeti ameliyati oldum simdilik hicbir sikayettim yok hayatim rayina oturmaya basladi insallah boyle devam eder
Kan değerlerim ölçüldü kansızlık çıkmadı vücut direnci düşmüş, yemekle pek aran yok galiba dedi okadar ama bilmiyorum
Sabahları kahvaltı etmediğimde çorba içiyorum o iyi geliyo genelde.. Pekmezin tadı hoşuma gitmiyo yiyemiyorum ama denemeye çalışırım
stres yok desem keşke bende beynime ya
bademcik problemi bendede var hemen şişer ve ateşim fırlar, ateşim fırlayınca ağzımda yaralarda çıkar, hastalıkta 10 güne çıkar
bademciklerimi aldırmak istemiyorum daha çok hastalanırım die korkuyorum ama bilmiyorum ya
buarada kaç gündür hastaydım yatıyodum oyüzden anca yorum yazabildim çok teşekkürler.