Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mama ile besleniyor. Nasıl önerilecek bir şey yok. Mama tavsiye olabilir mesela.Önerecek bir şey yok ki anne sütü alıyorsa doymuyor olabilir o zaman ayda 600 gram almıyorsa mama başlamanız lazım . Mama alıyorsa yeterli yiyor mu ona bakmak lazım .
Her mama her bebekte aynı etkiyi göstermiyor o yüzden mama tavsiyesi de havada kalır . Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne diyor ? Bebek kaç kg doğdu ve cinsiyeti neMama ile besleniyor. Nasıl önerilecek bir şey yok. Mama tavsiye olabilir mesela.
Hipp kullanıyorum ben. 3 kg doğdu kız 6750 5 aylıkHer mama her bebekte aynı etkiyi göstermiyor o yüzden mama tavsiyesi de havada kalır . Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne diyor ? Bebek kaç kg doğdu ve cinsiyeti ne
Zayıf değil ki?Hipp kullanıyorum ben. 3 kg doğdu kız 6750 5 aylık
Aslında zayıf demem hata olur doğru sadece son ayda çok az aldıZayıf değil ki?
Hipp kullanıyorum ben. 3 kg doğdu kız 6750 5 aylık
Daha çok vermeye çalışıyorum bebek içmiyor 120 ml zar zor bitiriyor.Kilosu persentil eğrisine göre normal.
Anne sütü almıyorsa sadece mama alıyor ise doktoruna sorarak belki mama miktarı arttırılabilir.
Gece daha sık besleyebilirsiniz belki.
Son 1 aydır mamaya geçtik. Sütüm azalınca. İlk 3,5 4 ay sadece anne sütü içti çok yaradı da ama mamada durdu çocuğun kilo alımkKilosu persentil eğrisine göre normal.
Anne sütü almıyorsa sadece mama alıyor ise doktoruna sorarak belki mama miktarı arttırılabilir.
Ben baktığımda biraz düşük çıkıuor aslında o yüzden takıldımKilosu persentil eğrisine göre normal.
Daha çok vermeye çalışıyorum bebek içmiyor 120 ml zar zor bitiriyor.
Çok teşekkürler bebek zeytinyağı aldım zaten deneyeceğim mutlakaMamaya biraz zeytinyağı atmak kalorisini arttırıyor ben öyle yapıyordum ama daha büyükken 1 yaş civarı falan.
Gece uykuda besleyin bence uyanmadan siz kalkın besleyin yenidoğan gibi bir süre belki etkisi olur
Sadece doktoru dinleyin. Ek gıda başlamadıniz diye olabilir mi?Aslında zayıf demem hata olur doğru sadece son ayda çok az aldı
Çok teşekkürler bebek zeytinyağı aldım zaten deneyeceğimMamaya biraz zeytinyağı atmak kalorisini arttırıyor ben öyle yapıyordum ama daha büyükken 1 yaş civarı falan.
Gece uykuda besleyin bence uyanmadan siz kalkın besleyin yenidoğan gibi bir süre belki etkisi olur
tadımın kilo aldıracağını sanmıyorum zaten. Biraz hastaydı. Bir kaç güne tadımlara başlayacağım. 5 ay 5 günlük tam erken de başlamak istemdim çokSadece doktoru dinleyin. Ek gıda başlamadıniz diye olabilir mi?
He çok gecmemis zaten. Kimi çok yiyebiliyo kimi dilini değdirip bırakıyo belki size katkısı olur.Çok teşekkürler bebek zeytinyağı aldım zaten deneyeceğim
tadımın kilo aldıracağını sanmıyorum zaten. Biraz hastaydı. Bir kaç güne tadımlara başlayacağım. 5 ay 5 günlük tam erken de başlamak istemdim çok
Henüz başlamadım bir hafta sonra 5.5 aylık iken başlayacağımBebeklerin ilk 5 ayda kilosunu ikiye katlaması iyi kilo aldığını gösterir. Bebeğiniz katlamış. Artık dönmeye çakılacak oturmaya çalışacak o nedenle her ay 500-600 almasını beklemeyin. Doktorunuz zaten söyler ama 4 aydan sonra yavaşlar kilo alımı zaten.
Bebeğiniz oturabiliyorsa tadım yaptırın arada ama 6 aya yakın başlarsa dahs iyi elbette