- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.281
Aynen canım zaten bu aralar iştahım açık teşekkür ederimHamileliğin tadını çıkar canım kilo alınıp verilebilen bir şey ,her istediğini kısmadan ye sağlıcakla kucağına al bebişinide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım zaten bu aralar iştahım açık teşekkür ederimHamileliğin tadını çıkar canım kilo alınıp verilebilen bir şey ,her istediğini kısmadan ye sağlıcakla kucağına al bebişinide
Bu günler her zaman olmuyor canım tadını çıkar bebişin cinsiyeti bellimi canımAynen canım zaten bu aralar iştahım açık teşekkür ederim
Yok canım daha minnacık 2 gün önce öğrendim gebe olduğumu bugün yine kan verdim degerlerimi görmek içinBu günler her zaman olmuyor canım tadını çıkar bebişin cinsiyeti bellimi canım
300 gram almışım daha ne olsunNe oldu kız
Ayy kusura bakma canım sağlıcakla kucağına al sağlıklı beslenmeye bakYok canım daha minnacık 2 gün önce öğrendim gebe olduğumu bugün yine kan verdim degerlerimi görmek için
Bana haberler geliyor göruyomusunnAhaahajaha yine de beni izinsiz yayınlaman hoş değillll Infinitemm Soulummmm shhdjdkd
Gece 12 de burger gömmemişim gibi çekkk kanka
Anaa neden uçtun şimdi300 gram almışım daha ne olsun
Teşekkür ederim canım inşallah bu hamileliğim güzel geçer Allah'ın izniyleAyy kusura bakma canım sağlıcakla kucağına al sağlıklı beslenmeye bak
inşallahTeşekkür ederim canım inşallah bu hamileliğim güzel geçer Allah'ın izniyle
Daha önce kan testi yapmamişmiydin?Kan verdim sonuçları çıkmadı test yaptım negatif çıktı
3 gün önce yapıldı 10.3 çıktı bu test de 2 dakika bekledikten sonra çıktıDaha önce kan testi yapmamişmiydin?
Acaba kimyasal ola bilirmi ınşallah degildir3 gün önce yapıldı 10.3 çıktı bu test de 2 dakika bekledikten sonra çıktı
Çok yeni bir gebelik gibiKan sonucum böyle çıktı
Kac gün sonra verdin doktor ne diyorKan sonucum böyle çıktı
Galiba öyleÇok yeni bir gebelik gibi
Dün kan verdim sonuçları böyle çıktı işte doktor demiş ki haftaya bı daha kan ver acele etme dediKac gün sonra verdin doktor ne diyor