• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları zatiden damla kullananlar bakabilirmisiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melankolik28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
97
2
36
Diğer
arkadaşlar benim oğlum bronşit. bu aralar yine hava kullanıyoruz. doktorumuz zatiden damla verdi bronşit için.hiç aranızda kullanan varmı?reçetesini okudum sanki yan etkileri fazlaymış gibi geldi bana. yardım edin lütfen.tereddütde kaldım.

ben bebeğime kullanıyorum alerjisi için..1 ay oldu 1 ay daha kullanacağız..ben bi yan etki görmedim,kaldı ki hastalık mı yan etki mi diye düşünürsek alerjisinin geçmesi daha önemli şu an..

ben bebeğime kullanıyorum alerjisi için..1 ay oldu 1 ay daha kullanacağız..ben bi yan etki görmedim,kaldı ki hastalık mı yan etki mi diye düşünürsek alerjisinin geçmesi daha önemli şu an..

cevap verdiğin için teşekkürler:3:.bende 2 gündür kullanıyorum.bir ay kullanmam gerekiyormuş.iyileşsinde başka bişey istemiyorum:emir_bebek:

cevap verdiğin için teşekkürler:3:.bende 2 gündür kullanıyorum.bir ay kullanmam gerekiyormuş.iyileşsinde başka bişey istemiyorum:emir_bebek:

rica ederim çok geçmiş olsun..
bize ilaç çok iyi ggeldi,yüzünde alerjiye bağlı ilerlemiş egzaması vardı o da tamamen kayboldu..:nazar:

Back