Zaten yeteri kadar derdim varken birde yüzümun bu hali

Canını sıkma doktor inşallah çaresini bulur, muhtemelen sıkıntıdan olmuş yediklerinden olsa cildinin yağlı bir görüntüsü olurdu, fondoteni hemen bırakamam dersen pudraya geçiş yapmanı öneririm

Canım sudocrem diye bir krem var ben kulanınca çok faydasını görüyorum. Süper bir krem hamilelikten kalan çatlaklarımada sürmeyi düşünüyorum herşeye iyi geliyor.

Bari bb krem sur canimm ya.
Daha hafif gelir
fondoten hayatimda sadece 1hafta sureyle sürdüm yillar once
o bir haftada nasil mavhettigine sahit oldum....
simdi sadece cc krem kullaniyorum
o da renk esitlensin diye...
bazen o bile agir geliyor gibi hissddiyorum

Onca sıkıntının üstüne bi de bu demişsiniz de, bence zaten sıkıntıdan olmuş. .
Evet son 4-5 aydır baya sorunlarım var yani genel olarak bakarsak kötü günler geçirdim psikolojik olarakda çok yıprandım halada devam ediyor , onunda etkisiyle iyice kötüleşti sanırım cildimm

Canım sudocrem diye bir krem var ben kulanınca çok faydasını görüyorum. Süper bir krem hamilelikten kalan çatlaklarımada sürmeyi düşünüyorum herşeye iyi geliyor.
İnternetten baktım bebek kremi felan diyor canım acaba iyi gelirmi eczanede bulabilirmiyiim ki

Çok teşekkür ederim

İyi geldiği doğrudur çinko cilt için faydalı ama bana yaramadı mesela
Bana çok iyi geliyor banyodan sonra mutlaka yüzüme sürerim demekki yüz tipine göre değişiyormuş. bu kremi bir kaç yıl önce yurtdışından tatile gelen kuzenimde gördüm kuzenimin yüzü gerçektende çok güzel o kadar manken, sanatçı takip ettiğime rağmen onun gibi yüzü güzel birisini görmedim. bir akşam makyajını sildikten sonra bi baktım oğlunun poposuna sürdüğü kremi yüzüne sürüyor. Bir keresindede oğlu yüzünü çizdi yine gitti o kremi sürdü hemen geçti.üç ay önce bende bebeğim için araştırdım bi baktım 2013 yılında türkiyeyede gelmiş çok sevindim ve hemen sipariş ettim ben kullandıktan sonra iki kişi daha bana sordu yüzüne ne sürüyorsun diye onlarada söyledim onlarda sipariş etti aynı kremi çok faydasını görmüşler.

Her gün mü kullanıyorsun

Bende deneyecegim Canim çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…