- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Canım sudocrem diye bir krem var ben kulanınca çok faydasını görüyorum. Süper bir krem hamilelikten kalan çatlaklarımada sürmeyi düşünüyorum herşeye iyi geliyor.Kızlar su haline bakın yüzümun . günlük derdim yeterince varken birde yuzumle uğraşıyorum. Fondotensiz evde bile gezemez oldum artik. gecen Annem bile gordugunde senin bu yüzünün hali ne neolmus dedi.Allah aşkına ne yapcam bu kızarıklıklarla ben? Cok kotu oldum artık ya . ağlıyorum resmen.
Evet son 4-5 aydır baya sorunlarım var yani genel olarak bakarsak kötü günler geçirdim psikolojik olarakda çok yıprandım halada devam ediyor , onunda etkisiyle iyice kötüleşti sanırım cildimmOnca sıkıntının üstüne bi de bu demişsiniz de, bence zaten sıkıntıdan olmuş. .
İnternetten baktım bebek kremi felan diyor canım acaba iyi gelirmi eczanede bulabilirmiyiim kiCanım sudocrem diye bir krem var ben kulanınca çok faydasını görüyorum. Süper bir krem hamilelikten kalan çatlaklarımada sürmeyi düşünüyorum herşeye iyi geliyor.
Canını sıkma doktor inşallah çaresini bulur, muhtemelen sıkıntıdan olmuş yediklerinden olsa cildinin yağlı bir görüntüsü olurdu, fondoteni hemen bırakamam dersen pudraya geçiş yapmanı öneririm
Çok teşekkür ederimCanını sıkma doktor inşallah çaresini bulur, muhtemelen sıkıntıdan olmuş yediklerinden olsa cildinin yağlı bir görüntüsü olurdu, fondoteni hemen bırakamam dersen pudraya geçiş yapmanı öneririm
Biraz baktım internetten bi bayan açıklamış , cildindeki kızarıklara felan iyi geldiğini söylemiş ama:)Sudokrem pisik kremi çinko ağırlıklı ama yağlı biraz
Evet canım bebek pişik kremi YouTube tanda bak çok kişi yüzüne kullanıyorİnternetten baktım bebek kremi felan diyor canım acaba iyi gelirmi eczanede bulabilirmiyiim ki
Biraz baktım internetten bi bayan açıklamış , cildindeki kızarıklara felan iyi geldiğini söylemiş ama:)
Bana çok iyi geliyor banyodan sonra mutlaka yüzüme sürerim demekki yüz tipine göre değişiyormuş. bu kremi bir kaç yıl önce yurtdışından tatile gelen kuzenimde gördüm kuzenimin yüzü gerçektende çok güzel o kadar manken, sanatçı takip ettiğime rağmen onun gibi yüzü güzel birisini görmedim. bir akşam makyajını sildikten sonra bi baktım oğlunun poposuna sürdüğü kremi yüzüne sürüyor. Bir keresindede oğlu yüzünü çizdi yine gitti o kremi sürdü hemen geçti.üç ay önce bende bebeğim için araştırdım bi baktım 2013 yılında türkiyeyede gelmiş çok sevindim ve hemen sipariş ettim ben kullandıktan sonra iki kişi daha bana sordu yüzüne ne sürüyorsun diye onlarada söyledim onlarda sipariş etti aynı kremi çok faydasını görmüşler.İyi geldiği doğrudur çinko cilt için faydalı ama bana yaramadı mesela
Bana çok iyi geliyor banyodan sonra mutlaka yüzüme sürerim demekki yüz tipine göre değişiyormuş. bu kremi bir kaç yıl önce yurtdışından tatile gelen kuzenimde gördüm kuzenimin yüzü gerçektende çok güzel o kadar manken, sanatçı takip ettiğime rağmen onun gibi yüzü güzel birisini görmedim. bir akşam makyajını sildikten sonra bi baktım oğlunun poposuna sürdüğü kremi yüzüne sürüyor. Bir keresindede oğlu yüzünü çizdi yine gitti o kremi sürdü hemen geçti.üç ay önce bende bebeğim için araştırdım bi baktım 2013 yılında türkiyeyede gelmiş çok sevindim ve hemen sipariş ettim ben kullandıktan sonra iki kişi daha bana sordu yüzüne ne sürüyorsun diye onlarada söyledim onlarda sipariş etti aynı kremi çok faydasını görmüşler.
Yok canım iki günde bir banyo yapıyorum bide ben akşam uyumadan önce banyo yaparım işte o zaman sürüp uyuyorum yani iki günde birHer gün mü kullanıyorsun
Yok canım iki günde bir banyo yapıyorum bide ben akşam uyumadan önce banyo yaparım işte o zaman sürüp uyuyorum yani iki günde bir
Bende deneyecegim Canim çok teşekkürlerBana çok iyi geliyor banyodan sonra mutlaka yüzüme sürerim demekki yüz tipine göre değişiyormuş. bu kremi bir kaç yıl önce yurtdışından tatile gelen kuzenimde gördüm kuzenimin yüzü gerçektende çok güzel o kadar manken, sanatçı takip ettiğime rağmen onun gibi yüzü güzel birisini görmedim. bir akşam makyajını sildikten sonra bi baktım oğlunun poposuna sürdüğü kremi yüzüne sürüyor. Bir keresindede oğlu yüzünü çizdi yine gitti o kremi sürdü hemen geçti.üç ay önce bende bebeğim için araştırdım bi baktım 2013 yılında türkiyeyede gelmiş çok sevindim ve hemen sipariş ettim ben kullandıktan sonra iki kişi daha bana sordu yüzüne ne sürüyorsun diye onlarada söyledim onlarda sipariş etti aynı kremi çok faydasını görmüşler.
Her gün mü kullanıyorsun
Bende deneyeyim yaa bakalım bi mucize yaratır belkiBen her gün sürdüm ondan yaramadı demek ki yaa çünkü güzel bir krem
Bende deneyeyim yaa bakalım bi mucize yaratır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?