Hayır hep aksilik çıktı daha öncede hiiic gitmedim ama yarın gidicemCildiyeye gittiniz mi ?
Çok teşekkürler Canim ankaradayim amaCidiyeye git canım eger ist anadolu yakasındaysan cok ıyı bır cıldiye onerebılırım meraklanma
Tamam henüz gitmedim ama yarın gidicemAslında bir süre nefes aldırsanız cildinize. Sadece temizleseniz. Fondöten gibi şeyleri bıraksanız. Doktora mutlaka gitmişsinizdir. Birşey önermedi mi?
Ozaman cidiyeye gir zaten verdgı ılacla kontrol altına almacaktr uzulmeee :)Çok teşekkürler Canim ankaradayim ama
Çok teşekkürler Canim inşallah bende yarın gidicem ve düzelir diye umuyorumKuzenimn cildi böyleydi, birsürü şey denedi düzelmedi en son hormon kan tahlili yaptırdı Dr, ona göre sanırım bi hormonla ilgiliymiş ilaç verdi veee şuan Bebek gibi bi cildi var maşallah, hiç Can'ını sıkma kesin bir çözümü vardır
Çok teşekkür ederim canimm ya aslında daha önceleri de fondoten kullaniyordum ama mesela sürmeden dışarı çıkabiliyordum yanı bu kadar yoktu, son zamanlarda çok fazlalastiDevamlimi oluyor yoksa yenimi bas gosterdi bu sorunun canim. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?