• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zarar vermeden uzaklaştırmak

Yalan söylüyorsunuz demiyorum ama yanlış anlıyor olabilirsiniz. Arabanın üstüne çiş yapan kedi=çölde kutup ayısı.
Kızgınlık döneminde bıraktıkları işaret için toprak aramazlar pek. Büyük ihtimal işaret çişidir. O koku orada kaldıkça oraya yapmaya devam ederler. Sirke, deterjan vs denedik evde halılar için faydası olmamıştı pek.

Tamam da gördüğüm şey ne zaman kusuyor mu kedi sürekli o zaman ? Pis bir sıvı ve tüyler oluyor ne olabilir siz açıklayın o zaman ?

Çok mantıklı aslında kediler kusarlar. Genelde tüy topağı kusarlar ama bozuk gıda yedilerse ya da hasta oldularsa sıvı da kusarlar.

Kızgınlık döneminde bıraktıkları işaret için toprak aramazlar pek. Büyük ihtimal işaret çişidir. O koku orada kaldıkça oraya yapmaya devam ederler. Sirke, deterjan vs denedik evde halılar için faydası olmamıştı pek.

Onu da araba tavanına yapmazlar. Dikey yüzeylere koku bırakırlar. Lastik dese ben de koku bırakıyor diyecektim ama araba tavanı çok mümkün değil. Bir de sürekli kızgınlık döneminde değil ya bu hayvanlar.

Karabiber serp arabanın kaputuna tavanına. Biraz masraflı ama zarar vermez en azından boyaya

Çok mantıklı aslında kediler kusarlar. Genelde tüy topağı kusarlar ama bozuk gıda yedilerse ya da hasta oldularsa sıvı da kusarlar.
Şunu anlayamıyorum kusmak için neden arabamın tavanını seçiyor? 🤔. Neyse brandayla çözeceğim artık çünkü arabam çok çizildi.

Herkese iyi akşamlar,
Benim derdim kedilerle şöyle ki bulunduğum sitenin otopark kapısı yok yani rampadan aşağı iniliyor kapı yok o yüzden.
Otoparkta çok kedi buraya kadar sorun yok ancak sürekli arabamın üzerine çıkıyorlar.Çıkması sorun değil ancak tuvaletlerini arabama yapıyorlar sürekli ve gerçekten neredeyse hergün bu durumu görmekten bıktım usandım.Kakalarını değil ancak çişlerini yapıyorlar sürekli arabamın tavanına.Ayrıca arabamın rengi kırmızı tırnaklarıyla arabamı çiziyorlar yani daha yeni aldım ve 2021 e kadar kredisi var ödüyorum.Çizikleri gördükçe gerçekten canım çok sıkılıyor.Tomar tomar tüy toplamaktan bıktım.Birde tüylerinin üzerine çişlerini yapınca yapışıyor arabaya.Tiksiniyorum temizlerken.Arabamı yıkatıyorum eve bırakıyorum sabah bir bakıyorum ki her yerde pati izleri.
Hayvanları seviyorum ama bu duruma daha fazla katlanamam.
Kedileri zarar vermedem arabamdan uzak tutacak bir yöntem biliyormusunuz ? Kedi sahipleri yorum bekliyorum sizden?

Erkek kediler koku bırakıyordur, kediler tuvaletlerini açığa yapmaz, püskürtme şeklinde iz bırakırlar ve kötü kokar. Aracınızın üzerini çamaşır suyu ile silin, park ettikten sonra lastiklerin altına lavanta dökebilirsiniz birer avuç, kediler nefret eder, bir kaç gün sonra bir daha yaklaşmazlar

Erkek kediler koku bırakıyordur, kediler tuvaletlerini açığa yapmaz, püskürtme şeklinde iz bırakırlar ve kötü kokar. Aracınızın üzerini çamaşır suyu ile silin, park ettikten sonra lastiklerin altına lavanta dökebilirsiniz birer avuç, kediler nefret eder, bir kaç gün sonra bir daha yaklaşmazlar
Aa saolun uygulayacağım

Back
X