- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
Evet bunu öğrenmek istiyordumPsikolojik olarak niye çöküyorsunuz? Hala bakiresiniz derdiniz buysa…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bunu öğrenmek istiyordumPsikolojik olarak niye çöküyorsunuz? Hala bakiresiniz derdiniz buysa…
Kan geliyor evet ama foşur foşur gelmiyor. Azda olsa partnerin cinsel organına bulaşıyor. Tabi bu kişiden kişiye de değişen birşeyPeki erkek karşıdaki kişinin bakire olduğunu nasıl anlıyor
İşte ben hiç gelmemesinden korkuyorum. Hem de bu olaydan ötürü gelmemesinden korkuyorum.Kan geliyor evet ama foşur foşur gelmiyor. Azda olsa partnerin cinsel organına bulaşıyor. Tabi bu kişiden kişiye de değişen birşey
Bende peçeteye geldi tuvalette silmesem herhangi bir kan yoktu ortalıkta. Noldu şimdi neyim eksildi?İşte ben hiç gelmemesinden korkuyorum. Hem de bu olaydan ötürü gelmemesinden korkuyorum.
Hiç gelmese ne olacak? Benden hiç kan gelmemişti?İşte ben hiç gelmemesinden korkuyorum. Hem de bu olaydan ötürü gelmemesinden korkuyorum.
Partneriniz bir şey demedi mi pekiHiç gelmese ne olacak? Benden hiç kan gelmemişti?
Bakire olduğumu biliyordu zaten, ne desin?Partneriniz bir şey demedi mi peki
Nereden biliyordu yanlış anlamayın sorgulamak amacıyla sormuyorumBakire olduğumu biliyordu zaten, ne desin?
Hiç mi gelmediHiç gelmese ne olacak? Benden hiç kan gelmemişti?
Beni tanıyordu. Kendisi eşim olur zaten.Nereden biliyordu yanlış anlamayın sorgulamak amacıyla sormuyorum
:) kusura bakmayın çok sordum.Beni tanıyordu. Kendisi eşim olur zaten.
Hiç bir şey olmamıştır saçmalama lütfen.......Bundan yaklaşık 1 sene önce adetimin 6.günü çok çok az kahve gelirken mastürbasyon yaptım ve biraz kendime o anın heyecanıyla sert davrandım. Parmağımı vajina yoluna sokmadım ama o kısmıma dokundum. 1 saat sonra falan tuvalete gittiğimde peçete ile kendimi temizlerken çok az bozuk para boyutunda kan geldi. Daha sonra da hiçbişi gelmedi. Ertesi günü oramda yanma vardı ve ben psikolojik olarak çöktüm. Bu şekilde bozulma olmuş olabilir mi? Tecrübesiz olduğum için bu konu hakkımda bir fikrim ne yazıkkiii yok
Ben de olduğuny düşünmüyorum. Ama ertesi günü sabah oramda bir yanma vardı. Resmen girişin orada bir yanma vardı. Moralim cok bozulmuştu. İnternette araştırdım, kan ve yanma vs diyince… bende de kan geldi çok çok az.. ter basmıştı.Hiç bir şey olmamıştır saçmalama lütfen.......
Tahriş olmuştur o kadar.Korkuyorsan yapma,dokunma sonra da böyle ödün kopmasinBen de olduğuny düşünmüyorum. Ama ertesi günü sabah oramda bir yanma vardı. Resmen girişin orada bir yanma vardı. Moralim cok bozulmuştu. İnternette araştırdım, kan ve yanma vs diyince… bende de kan geldi çok çok az.. ter basmıştı.
Bir daha ellemedim.Tahriş olmuştur o kadar.Korkuyorsan yapma,dokunma sonra da böyle ödün kopmasin
Biz erkeğinkini nasıl biliyorsak onlar da kadının bakireliğini öyle biliyorlar. Sorarak ve güvenerek ya da zaten umursamıyorlar.Nereden biliyordu yanlış anlamayın sorgulamak amacıyla sormuyorum
Afedersiniz o kadar hanzo insan var kiBiz erkeğinkini nasıl biliyorsak onlar da kadının bakireliğini öyle biliyorlar. Sorarak ve güvenerek ya da zaten umursamıyorlar.
Aynen öyle gerçekten psikolojim bozulduTahriş olmuştur o kadar.Korkuyorsan yapma,dokunma sonra da böyle ödün kopmasin
Kimi insanda ilkte gelmiyor. Benim eşimle 4 yada 5.seferde gelmiştiİşte ben hiç gelmemesinden korkuyorum. Hem de bu olaydan ötürü gelmemesinden korkuyorum.
Çok korktumTahriş olmuştur o kadar.Korkuyorsan yapma,dokunma sonra da böyle ödün kopmasin