Zamansiz regl ve mahvolan tatil...

Tampax. Heryerde bulamazsınız gratislerde fln var biraz fiyatlıda ama regl olduğunu bile farkına varmıyorsun sahane biley

Ben de rahat edemem, egilir bakarim falan

Ben ağrı kesici içtiğimde kanamam bir müddet çok yavaşlıyor. Parasetamol değil de, Apranax vs. Denediniz mi daha önce?

Eskiden panalgin mi ne bir agri kesici kullanirdim o azaltirdi, ama piyasadan kaldirilmis sanirim, bugun sordum eczane yok dedi... evde de novalgine var ise yarar mi acaba...

Herkes biliyor su kuşu oldugumu yemezler... bi de kizim ille girelim diye tutturur, yarini atlatsam sonrasi kolay da yarin mesele.

Vermidon un etkisi hakkinda fikri olan var mi? Olmadi deneyecegim simdi :)

Ben varım, tamponu takıyorsun deniz de bir güzel istediğin kadar eğleniyorsun. çıktığında hemen tamponu çıkarıp yenisiyle değiştiriyorsun. Hepsi bu hiç gerilmeyin.

Bir cesaretlendim arkadaslar cok tesekkurler :)
siyah bikini, siyah sort, bir paket tampon hazir, lacivert bir de havlu buldum umarim yarini kazasiz atlatirim.

Siyah bikini giy. Denize girdiginde uzun sure cikma yani en azindan cikinca bir daha girme:) cikar cikmaz koyu renk yedek havluya saril hit hemen ustunu giyin :) baska care gelmedi aklima vallahi

bu konuda yalniz degilsin arkadasim bende sabahtan bu yana bunu arastiriyorum majezik etkili diyor ama ben onu bulamadigimdan parol ictim agri kesici insallah etkili olur aspirin haric agri kesiciler etkiliymis

O.b. yi düşük yaparken kullandım üstelik normal boydu 1 saat kadar kısa kullandım ama. Sonrasında pede geçtim nolur nolmaz diye ama o sürede hiçbi rahatsız edici durum yaşamadım. Koyu renk bir mayo olsun sudan çıkınca da hemen bir wc ye kontrole git tamamdır

Cok tesekkurler arkadaslar, sorunsuz bir gun gecirdim, 2 kez girip ciktim, zaten su soguktu kizim girmek istemedi o da bahanem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…