- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
benim de çok yoğun olur
1 kere ben de en yoğun günde 1-2 saat için o.b. kullanmıştım ve evet tutmuştu
ama o psikoloji beni rahat ettirmemişti, çıktı mı çıkmadı mı, birşey oldu mu vs vs vs diken üstünde kaldımo 2 saat
Ben ağrı kesici içtiğimde kanamam bir müddet çok yavaşlıyor. Parasetamol değil de, Apranax vs. Denediniz mi daha önce?
geçmiş olsun , tuzlu su cildimi kurutuyor güneşlenip bronzlaşmak istiyorum deseniz de çok mu ısrar ederler ki yüz yüz diye ? tampon hiç kullanmadım ama çok kullanışlı olduğunu sanmıyorum yani kullananlar daha iyi bilir tabi ama ben rahat edemezdim
Tampax. Heryerde bulamazsınız gratislerde fln var biraz fiyatlıda ama regl olduğunu bile farkına varmıyorsun sahane biley
Ben varım, tamponu takıyorsun deniz de bir güzel istediğin kadar eğleniyorsun. çıktığında hemen tamponu çıkarıp yenisiyle değiştiriyorsun. Hepsi bu hiç gerilmeyin.Basliktan anlasilacagi uzere derdim olmasi gerekenden 1 hafta once, bugun baslayan ve coook yogun olan reglim.
3 haftadir ailemin yazligindayim, esim, kardeslerim ve kuzenlerim bugun geldiler, kardeslerim bayram sonu donecekler ve birlikte bu 3 gunu degerlendirecek cok guzel planlar yapmistik. Yarin hep birlikte tekne turu yapacagiz mesela, herkes yuzerken sicagin altinda sortumla oturmak istemiyorum, bi de herkes soracak niye girmiyorsun falan... ama bu kadar yogunken tampona da guvenemiyorum, isin ucunda agir rezil olmak var cumle akrabaya :)
Acaba kanamayi azaltan ya da en azindan sureyi kisaltan bir yontem biliyor musunuz? Bi de benim kadar yogun regl donemleri gecirip tampon kullanma deneyimi olan var mi?
Simdiden iyi bayramlar bu arada
Yüzmeyivermillet dert arıyor kendine.