Zamansiz regl ve mahvolan tatil...

pelin-

Pelin-
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
14.245
50.136
Basliktan anlasilacagi uzere derdim olmasi gerekenden 1 hafta once, bugun baslayan ve coook yogun olan reglim.
3 haftadir ailemin yazligindayim, esim, kardeslerim ve kuzenlerim bugun geldiler, kardeslerim bayram sonu donecekler ve birlikte bu 3 gunu degerlendirecek cok guzel planlar yapmistik. Yarin hep birlikte tekne turu yapacagiz mesela, herkes yuzerken sicagin altinda sortumla oturmak istemiyorum, bi de herkes soracak niye girmiyorsun falan... ama bu kadar yogunken tampona da guvenemiyorum, isin ucunda agir rezil olmak var cumle akrabaya :)

Acaba kanamayi azaltan ya da en azindan sureyi kisaltan bir yontem biliyor musunuz? Bi de benim kadar yogun regl donemleri gecirip tampon kullanma deneyimi olan var mi?

Simdiden iyi bayramlar bu arada

En yoğun günler için olan Super boy kullanın. Ben o.b. kullanıyorum. Gerekirse saatte bir değiştirin. İki tampon koyan duydum ama kendim cesaret edemedim. Aman ipine dikkat, mayonun yanından çıkıveriyor.

azaltan veya kesen ilac hic iyi olmaz.. zaten oyle bi ilac da yok galiba dogrudan.. tampondan baska yol yok

En yoğun günler için olan Super boy kullanın. Ben o.b. kullanıyorum. Gerekirse saatte bir değiştirin. İki tampon koyan duydum ama kendim cesaret edemedim. Aman ipine dikkat, mayonun yanından çıkıveriyor.

O.b bulamadim burda kotex aldim bir paket normal bir paket de super. Daha once hic kullanmadim kotex, ob yi de reglimin son gunlerinde kullanmisligim var ama ilk gunlerde cesaret edemedim hic... Zaten bi girsem ciksam usudum diyip gecirirm sortumu :)

azaltan veya kesen ilac hic iyi olmaz.. zaten oyle bi ilac da yok galiba dogrudan.. tampondan baska yol yok

Geciktiriciler regl basladiktan sonra ise yaramiyormus tarcinin kanamayi azaltici etkisi varmis diye okudum burdaki forumlarda ama ne kadar etkili olur bilemiyorum.

2 tampon? nasıl olur o, çok şaşırdım

Super boy kullanip, iki saatde bir degistirirseniz hic bisey olmaz.rahatca denize giirer ,eglenirsiniz.

o.b. çok güvenilirdir. En ağır günlerde bile sorun yaşamadım. Yine de şort beyaz olmasın. ;-)

Tampon kullanmadım hic ama o.b. Super seni 2-3 saat idare eder, yalnız ipe dikkat et, o cok büyük sıkıntı. Kopanlar, falan oluyor, 2 tane koymak büyük cesaret bitane koy koyar koymaz gir denize 15-20 dk, sonra cıkarsın

benim de çok yoğun olur
1 kere ben de en yoğun günde 1-2 saat için o.b. kullanmıştım ve evet tutmuştu
ama o psikoloji beni rahat ettirmemişti, çıktı mı çıkmadı mı, birşey oldu mu vs vs vs diken üstünde kaldım o 2 saat

geçmiş olsun , tuzlu su cildimi kurutuyor güneşlenip bronzlaşmak istiyorum deseniz de çok mu ısrar ederler ki yüz yüz diye ? tampon hiç kullanmadım ama çok kullanışlı olduğunu sanmıyorum yani kullananlar daha iyi bilir tabi ama ben rahat edemezdim

Ağrı kesici aldigim her ay ben daha az olurum. Şiddetli agrim oluyor kasten yapmıyorum.majezik alinca acayip azaliyor kanamam. Ama deneyin demiyorum.

Mazejik çok pis kesiyor :)
Aaa size derken aklıma geldi ben de regl günümde ağrı kesici aldım bu ay baş ağrım için ve 2 günde bitti reglim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…