-
- Konu Sahibi Pozitivite
İlla soyulacak diye bişey yok bazı insanlarda hiç soyulma olmaz bunu doktorum söylemiştiBen bacaklarıma kullanıyorum ve soyulmalar 10 günden uzun bir süreyi buluyor diyelim ki soyulma olmadı bir anormallik var mıdır sence
Lekeler için aha bha tonikler serumlar soyucu tüm kremler falan kullanılıyor ama herkeste de soyulacak diye bişey yok demişti doktorum..bence doktoruna sormalısın canımBen plazma Pen yaptırmıştım ve hep leke kaldı sence soyunma olmadan bu kremler işe yarar mı. Tretin expigment ve peitel isimli bir krem
Tca’yı nereden temin ediyosunuz acaba ? Ben bulamadım.bu dediğiniz kremi araştırıcam zira bi ara tca kullandım azıcık leke yaptı mayıs ayıydı sürekli korumama rağmen
eczareden almıştım ben dotkor önerisiydi ama reçete ettiği ay hiç uygun değildiTca’yı nereden temin ediyosunuz acaba ? Ben bulamadım.
Ne zamandı bu dediğiniz çünkü satışı yok artık diye biliyorum.eczareden almıştım ben dotkor önerisiydi ama reçete ettiği ay hiç uygun değildi
doa kozmetik değildi. merhem tarzı bir şeydi 2022 yılı.Ne zamandı bu dediğiniz çünkü satışı yok artık diye biliyorum.
Adı neydi acaba hatırlayabilir misiniz? Özel bölgemde kocaman sivilce çıktı 3-4 ay oldu izi kaldıdoa kozmetik değildi. merhem tarzı bir şeydi 2022 yılı.
hatırlamıyorum tarihi geçti diye atmıştımAdı neydi acaba hatırlayabilir misiniz? Özel bölgemde kocaman sivilce çıktı 3-4 ay oldu izi kaldı
hatırlamıyorum tarihi geçti diye atmıştım