Anti-Aging Zamanı adeta durduran Tretinoin mucizesiii 🌟

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bu roaccutane ile aynı içerik değil mi, birsürü yan etkisi var, zamanında kulandığım için biliyorum, karaciğer enzimlerini yükseltmişti sağ kalça eklemimde kalıcı bi Ağrı bıraktı gebelik kategorisi de x. Basit bir cilt bakımı değil kızlar cilde sürmek ya da hap olarak içmek farketmez ikisi de dolaşıma geçiyor gebelik planlayan varsa kullanmasın

Roaccutane çok ağır bir A vitamini Acnelyse ile oranları ve kullanımı epey farklı. Acnelyse yılın bir kaç ayı haftanın bir kaç günü kullanılıyor. Oranları ise çok az.. Hamileliği belirttim yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına. Çoğu zaman spesifik bir cilt sorunu için kullanılıp bırakılıyor ama ben dönem dönem yenileme amaçlı kullanıyorum. Kan değerlerimi yakın zamanda ölçtürdüm herşey yolundaydı ama benim genlerim, bünyem sağlam ve sağlıklı. Herkes kendi araştırmasını yapmalı

İkiside çok verimli aslında evet olabilir gayet
Sevgili Selenn ve Positivite yazdıklarınız için teşekkür ederim. Tretinoin kullanımından bahsetmişsiniz sonra retinol, C vitamini diye paylaşımlar yapmışssınız. Yazdıklarınızı listelediğimde bakım rutininizi anlayamadım. Sizden rica etsem bir haftalık tüm bakım rutinlerinizi paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Bakım rutinim etkili ürünlerle ilgili benim sevgili N nurcandogan80
Öncelikle asitlere alışık ise başlaman gerek retinol ve ya retinale bu çok önemli diğer önemli nokta ise yaz kış farketmeksizin 50 faktör güneş kremi kullanman gerek
Retinol retinal gibi cildi soyucu hassaslaştırıcı ürünler kullanıcaksan ekimde başlayıp mayıs başında bırakman gerek (güneş korumasız asla ve her 2-3 saatte bir yenilemek şartıyla)
Benim günlük rutinim sabah c vitamini istersen gözaltı serumu ben kullanıyorum ve üstüne de güneş kremi akşam rutinim ise 5 gece yüzümü yıkadıktan 30 dakika sonra retinal krem kullanıyorum diğer kalan 2 gece ise peptit ve ginseng gecesi yapıyorum
Hafta da 1-2 kere ise organik bal sürüyorum yüzüme 30 dakika bekletiyorum salyangoz kremi sürüyorum ve ya da aloe vera jel..benim rutinim genellikle bu şekilde tabi cildimin ihtiyacına göre
Sormak istediğin başka soruların varsa seve seve cevaplarım tatlım

10 yıl kullanımla alakalı biraz detaylı bilgi alabilir miyim? Hangi aylarda ne sıklıkla nasıl kullanılıyor?

10 yıl kullanımla alakalı biraz detaylı bilgi alabilir miyim? Hangi aylarda ne sıklıkla nasıl kullanılıyor?
Ekimde başlayıp mayısta bırakman gerek..en düşük dozda başlaman gerek retinol ve ya retinale..gece kullanman gerek sabah güneş korumanı mutlaka sürmen gerek..yanaklarına alnına burnuna çenene olmak üzere mercimek tanesi kadar alıp koyman gerek sonra da her yerine yedirmen gerek

Ben şuan doktor gözetiminde kullanıyorum ama tedavi sonunda bırakmayı düşünüyordum. 10 yıl kullanılabildiğini bilmiyordum. Belli bi süre sonra bünye alışırsa ve etki etmezse?

Ben şuan doktor gözetiminde kullanıyorum ama tedavi sonunda bırakmayı düşünüyordum. 10 yıl kullanılabildiğini bilmiyordum. Belli bi süre sonra bünye alışırsa ve etki etmezse?
Etki etmeyeceğini sanmıyorum yani bu hap değil..eğer etki etmeseydi insanlar neden 10 sene kullasınlar ki?ben doktoruma kullanmak istediğimi söylediğimde kesinlikle kullanmam gerektiğini en düşük dozla başlayıp en yükseğine kadar çıkmam gerektiğini zamanla söyledi..yıllarca kullanabilirsin sadece yazın bırakmalısın demişti

açıkçası ilk okuduğumda reklam mı diye düşündüm sonra cevapları filan okuyunca anladım tanıtım yapmadığınızı.. emeğinize sağlık...üstteki fotoğraftaki siz misiniz?? retunol 0,3 u kullansam bununla içerik benzer mi

Tüm retinol ve retinaller cildi soyar..retinol retinale göre irritasyon daha çok yapar retinal ise daha az irritasyon yapar..ve aynı zamanda retinole göre retinal 11 kat daha güçlüdür etkilidir yani..yaz kış her 2 saatte 1 güneş kreminizi sürecekseniz başlayabilirsiniz en düşük dozda(daha önce kullanmadıysanız daha düşük dozda başlayıp en yüksek doza kadar çıkabilirsiniz)

skinceuticalls 0.3 düşünüyorum. lekeye meyilli bir cilde sahip olarak 2 satte bir evde dışarda her yerde güneş kremim eksik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…