- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 38
-
- Konu Sahibi Neysesakinim
inşşşyerinizde olsam beklemezdim artik.bir sorununuz gözükmüyorsa zaten yüksek ihtimalle tüp bebekte sonuç alırsınız.
Anne olmak ne büyük mucize...inşşş
komşumuz vardı çok uzun yıllar tedavi olmuş defalarca tüp bebek vs...
sonra kendiliğinden bir gebelik ...
o bebek daha 3 aylık iken bir gebelik daha...
oda 5 aylık iken bir gebelik daha ...
şuan 3 kızı var
özele de gitsen izin sorunu olacakgüneydoğunun parisindeyim
yaşadaığım şehirde tıp fakültesi var fakat çalıştığım için izin sorunu var.
aşılama için 400 verdim iğne ve ilaçlar için de150tl civarında
iş yerinde izin sorunu olmasa burda belediyenin debir yeri varmış 3 aşılama sonrasında ücretsiz yapıyormuş tüp bebeği ...
işi bırakayıp buna yoğunlaşayım diyorum ama para oluk oluk gidiyor.
bu zaman daha da uzun sürerse evde asıl ozaman psikolojim bozulur diyorum.
özele de gitsen izin sorunu olacak
çünkü iğnelere başlayınca sürekli kontrole çağıracaklar
Biliyorum gercekten çok zor ama elden de bşy gelmiyor . Psikolojik olarak güçlü olmaya calış . Aynı senin gibi bir arkadasım var ilk bebekten tam 2 sene sonra oldu ikinci bebeği . Inşallah çok beklemezsinbeklemekten başka çare var mı?
başta çok takmadım zaten çok çocuk hastası insan değilim . ama zaman uzadıkça yıpranıyor insan
hım güzelmiş:)Gittiğim merkez çok esnek çalışıyor cumartesi pazar tüm gün haftaiçi 7ye kadar
o yüzden izin sorun olmuyor aşılamayı bile pazar günü yaptılar
Bende söylemedim sadece annem ve 1-2 yakın arkadaşım 9 aydır ha bu ay ha öbür ay. Bütün testler her şey yapıldı. 12 ay içinde olur üzülme diyor doktorum bile ama gel bana anlat.yok ben geçtim artık o ağlama nöbetlerini çok stres yapmıyorum.zaten çevremde herkes çocuk istemiyorum diye biliyor..
ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bence tedaviye
sakin olmak gerek...Bende söylemedim sadece annem ve 1-2 yakın arkadaşım 9 aydır ha bu ay ha öbür ay. Bütün testler her şey yapıldı. 12 ay içinde olur üzülme diyor doktorum bile ama gel bana anlat.
Allahın izniyle olacak :) ben inanıyorum. Dediğin şey doğru rabbim inşallah nasip edecek. Ben 28 yaşımdayım annem bi defa cümlede bütün arkadaşlarımın hemen çocuğu olmuştu seni 6 ayda anca buldum ben diyor :)) o zamanlar 6 ayda kaldıysa hamile şimdi modern zamanlarda 12 ayı bulur :)) ki zaten şöyle bir şey var artık 1 seneden önce tutturabilen çok az :) üst komşum kadın doğumcu aşılama ile oldu onunda.sakin olmak gerek...
ben artık eşime şunu diyorum teknoloji gelişti artık herşeye çare var...sadece zaman ihtiyacımız var...
Allahın izniyle olacak :) ben inanıyorum. Dediğin şey doğru rabbim inşallah nasip edecek. Ben 28 yaşımdayım annem bi defa cümlede bütün arkadaşlarımın hemen çocuğu olmuştu seni 6 ayda anca buldum ben diyor :)) o zamanlar 6 ayda kaldıysa hamile şimdi modern zamanlarda 12 ayı bulur :)) ki zaten şöyle bir şey var artık 1 seneden önce tutturabilen çok az :) üst komşum kadın doğumcu aşılama ile oldu onunda.
Valla birliktelik bile görev gibi oldu öyle yapıyoruz zaten ama iş güç derken atlanada biliniyorBir dolu bir bos gün olarak birlikte olun .Bir arkadasım öyle hamile kaldı