Zaman zaman o zaman ne zaman?

merhaba kızlar dün doktora gittim 8 haftalık bebeğim çok sağlıklıymış çok şükür kalbi de atıyodu serçe gibi

maşallah canım allah onu korusun canım inş kucağınada almak nasip olur nerelerdesin bayadır gözükmüyorsun

çok sağol canım inşallah hepimizin bebeişlerini koruru Allah..midem bulanıyo çok halsizlık var kendime gelip açamıyorum ki bilgisayaro yoksa hep evdeyim

çok sağol canım inşallah hepimizin bebeişlerini koruru Allah..midem bulanıyo çok halsizlık var kendime gelip açamıyorum ki bilgisayaro yoksa hep evdeyim

iyi canım olsun onlar tatlı ağrılar :) benim de hiç midem bulanmıyor yaa hiç kusmadım ben benim bildiğim hamileler midesi bulanır ama bende tık yok birde göbeğim kılandı benim

Herkese günaydın hatta tünaydın kızlar bugün işe geç kaldım saat 8 buçukta hala daha uyuyordum iş yerinden aramasa kızlar 11 e kadar uyucaktım heralde gülcenur tebrik ederim gözünaydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

iyi canım olsun onlar tatlı ağrılar :) benim de hiç midem bulanmıyor yaa hiç kusmadım ben benim bildiğim hamileler midesi bulanır ama bende tık yok birde göbeğim kılandı benim

maşallah aman bulanmasın rahat rahat geçir gebeliğini. bazı hamileler de hiç bulanmazmış normal yani. kıllanma da hormonlardandır merak etme doğumdan bir süre sonra hiç bişey kalmıyo gebeliğe ait. mesel göğüsler kapkara oluyo uçları onlar da açılıyo

evet inş düzelir canım ee başka ne dedi doktor bizde ekim 8 de cinsiyetini öğrenicez allah nasip ederse canım

göğüs deyince aklıma rüyam geldi herkes diyor ki rüyamda sen kilo almışın hamilemisin diyolar bende bilmem flan diyorum göğüslerime bakıyorum içimden diyorum ki aa bak doğru diyorum göğüslerim ağrıyo şişiyo diyorum:))

herkeze merhaba sanırım bende hamişimmmmm :)))))))))))))))))))))))
rabbim dualarımı kabul et bu sefer saglıklı sıhhatli olarak dpgurayım bebegimi dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…