merhaba kızlar dün doktora gittim 8 haftalık bebeğim çok sağlıklıymış çok şükür kalbi de atıyodu serçe gibi
maşallah canımAllah onu korusun canım inş kucağınada almak nasip olur nerelerdesin bayadır gözükmüyorsun
merhabalarrr nasılsınız bakalım bayanlar:))))))))))
iyi canım ne olsun kimse yok sıkıldım yazdım bekliyordum gulceonur yazdı mutlu haberini aldık :)))
maşallah canımallah onu korusun canım inş kucağınada almak nasip olur nerelerdesin bayadır gözükmüyorsun
çok sağol canım inşallah hepimizin bebeişlerini koruru Allah..midem bulanıyo çok halsizlık var kendime gelip açamıyorum ki bilgisayaro yoksa hep evdeyim
çok sağol canım inşallah hepimizin bebeişlerini koruru allah..midem bulanıyo çok halsizlık var kendime gelip açamıyorum ki bilgisayaro yoksa hep evdeyim
evet maşallah okudum rabbim hepinize kolayca doğum nasip etsin inş..:)))sağlıklı bebişler olsun :)
inş canım hepimiz mutlu oluruz allahın izniyle :)
inş.cnmm benm :)elif te görünmüyor
evet canım elifte gözükmüyor o biraz bu konulardan uzak durucakmış o yüzden yok canım
iyi canım olsun onlar tatlı ağrılar :) benim de hiç midem bulanmıyor yaa hiç kusmadım benbenim bildiğim hamileler midesi bulanır ama bende tık yok birde göbeğim kılandı benim
maşallah aman bulanmasın rahat rahat geçir gebeliğini. bazı hamileler de hiç bulanmazmış normal yani. kıllanma da hormonlardandır merak etme doğumdan bir süre sonra hiç bişey kalmıyo gebeliğe ait. mesel göğüsler kapkara oluyo uçları onlar da açılıyo
maşallah aman bulanmasın rahat rahat geçir gebeliğini. Bazı hamileler de hiç bulanmazmış normal yani. Kıllanma da hormonlardandır merak etme doğumdan bir süre sonra hiç bişey kalmıyo gebeliğe ait. Mesel göğüsler kapkara oluyo uçları onlar da açılıyo
cnm ya ne kötü olur mide bulantısı inş. Ii olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?