internette 15 ile 20 si demişti canım, beim normalde elim ayağım buz gibi olur eşim bile farketti ateş gibi ellerin ayakların diofolik asiti kullanınca kanın ısındı dio o zaman başlıyımmı çalışmalara :78:
tabi başla benim bildiğim hastalığın bittikten sonraki hafta yumutalama günü oluyor ama tabi her bayanın ki bir değil ama senin aklında olsun hastalığın biter bitmez temizlen calışmalara başla canım :)))
bende iyiyim canım her ayın sonunda olduğu gibi beklemedeyim
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın bugün
iyiyim nasıl olsun aynı hayat devam ediyor :)
Maşallahbulantın falan yok demi
maşallah ben hiç yaşamadımbulantı rahatsızlık sadece koku hassasiyetim çok fazla o rahatsız ediyor ama ben hamile değilkende cok hassastım kokulara o yüzden sorun yok allaha şükürler olsun herkes benim gibi yaşasın hamileliklerini canım
inşaallah kuzum hele bi hamiş olsak o kısmına razıyız
inşaallah kuzum hele bi hamiş olsak o kısmına razıyız
inş canım o günlerde görür sevinçinizi burda hep birlikte yaşarız allahın izniyle :)
kızlarrrr ne yapıyorsunuz bakimm
kızlar size ne anlatıcam billinçaltıma çok yerleştirdim galiba buişini 2 gün üst üste ikizlerim olduğunu gördüm ilk akşam emzirirken gördüm ikinci akşam annem ikiz bebek arabasıyla gezdirirken ertesi gün kuzenim aradı ikiz kız bebeğin varmış diye dondum kaldım ! tabi böyle birşey pek mümkün değil ne eşimde nede bizde ikiz yok
kızlarrrr ne yapıyorsunuz bakimm
ikizlerin olmasını çok istiyorsan bilinç altına yerleşmiştir yada allahtan bi işaret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?