- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Ağzı olan konuşuyor bu ülkede...
Insan artık yorum bile yapamıyor....
Bir tarafta bu zihniyet, diğer tarafta koşulsuz şartsız biat zihniyeti....
Allah I'm sen bize yardım et.
İnsan hayret ediyor ve yoğum ben diyesin geliyor.
O atasözü biraz ağır olmadı mı saraylım
Bu konuda olsun biraz daha yumuşak ol bence en azından şehitler için
Onlar şehid oldular inşallah
Bu konuda hadis var
Sebebi ne olursa olsun bunlar şehid oldular bu da hadis ile birlikte sabitihmalkarlik yuzunden gerekli onlemler alinmadigindan olen maden iscileri ne zamandir sehit oluyor anlamadim.
akepelilerin bir oyunu buda sanirim.
Valla hic agir olmadi, hatta cuk oturdu. Bu insanlar savasta olmedi, bu insanlar calistiklari isyerinde ihmaller zincirinde pisi pisine olduler, en ufak bir onlem bile alinmaksizin hem de... Hic bir guvenlik onlemi olmaksizin calistirildiklari yerin 160 metre altindaki ocakta yuzlerce kisinin mecburen olmasi gereken yasam odalarindan tek bir tanesinin bile olmamasi disinda oksijen tupleri dahi ancak 45 dakika yetecek kadarmmis, o da calisiyorsa hala... Insan hayati bu kadar ucuz iste..
Ekmegini kazandigin her meslek kutsaldir, ancak meslegini icra ederken olenler sehit olmaz. Bunca trafik kazasinin yasandigi ulkede gorevi basinda olen soforleri dusunursen ortalik sehitten gecilmezdi yoksa.. Dahasi, bu insanlari soguk hava depolarina ust uste istifleme attiklari yetmiyormus gibi bir de yer kalmayinca depolari bosaltma emri gelmis. Hangisini Tuk bayragina sarip da defnettiler, sen gordun mu? Laf ola beri gele...
Sebebi ne olursa olsun bunlar şehid oldular bu da hadis ile birlikte sabit
Bsştakiler firavun diye bu insanlara b... Yoluna gitti vs demek ne oluyor
Valla hic agir olmadi, hatta cuk oturdu. Bu insanlar savasta olmedi, bu insanlar calistiklari isyerinde ihmaller zincirinde pisi pisine olduler, en ufak bir onlem bile alinmaksizin hem de... Hic bir guvenlik onlemi olmaksizin calistirildiklari yerin 160 metre altindaki ocakta yuzlerce kisinin mecburen olmasi gereken yasam odalarindan tek bir tanesinin bile olmamasi disinda oksijen tupleri dahi ancak 45 dakika yetecek kadarmmis, o da calisiyorsa hala... Insan hayati bu kadar ucuz iste..
Ekmegini kazandigin her meslek kutsaldir, ancak meslegini icra ederken olenler sehit olmaz. Bunca trafik kazasinin yasandigi ulkede gorevi basinda olen soforleri dusunursen ortalik sehitten gecilmezdi yoksa.. Dahasi, bu insanlari soguk hava depolarina ust uste istifleme attiklari yetmiyormus gibi bir de yer kalmayinca depolari bosaltma emri gelmis. Hangisini Tuk bayragina sarip da defnettiler, sen gordun mu? Laf ola beri gele...
Vallahi sevda, banada şaka gibi geliyor 2 tarafta.
Biri bana kamera şakası yapıyor zamanı gelince açıklayacaklar diye bekliyorum.
Ben iktidar yanlısı değilim ki hiç olmadım da"Bastakiler firavun"? Hayirdir Meryem? Sende yeni gelismeler goruyorum?
Saraylım nasıl bu kadar rahat,olmayan şeyleri olmuş gibi fetvasını veriyorsun
Ayrıca gömülme biçimleri mi şehit olma ölçütü?
E sehit mertebesine ulasmis insan sehit gibi gomulmeli tabii... Niye gomulmesin ki? Hem nasil olmamis seyleri olmus gibi gosteriyor musum? Sen haberleri, madenci yakinlarini, madende calisanlarin anlattiklarini, soguk hava depolarinda sevdiklerini arayanlarin soylediklerini hic dinlemedin mi? Sadece yandas medyadan mi haber aliyorsun?
Olmamış şeyler derken o olayları değilE sehit mertebesine ulasmis insan sehit gibi gomulmeli tabii... Niye gomulmesin ki? Hem nasil olmamis seyleri olmus gibi gosteriyor musum? Sen haberleri, madenci yakinlarini, madende calisanlarin anlattiklarini, soguk hava depolarinda sevdiklerini arayanlarin soylediklerini hic dinlemedin mi? Sadece yandas medyadan mi haber aliyorsun?
Ne biliyordunuz da boyle kati konuşuyirsunuz tovbe haşa Allah tan da mi iyi biliyorsunuz Allah u Teala yikik altinda kalanlar dogal afetlerle ölenler ve ani olumler( deprem ,yangin, sel tragik kazasi ) sehittir diyor sadece sehitlik savasta olenler icin mi saniyorsunuz
o zaman depremde, yangında vs de ölenlerde mi şehit???
bi kendınıze gelın silkelenin n'oluyoruz?? kim verıyor bunun kararını? halifelik yenıden geldı de bızım mı haberımz yok?? İnsanların acıları basından aşkın
Olmamış şeyler derken o olayları değil
Şehit olmak hakkındaki yorumunu söyledim
Senin söylediğin islamla örtuşmuyor
Ayrıca şehitlik yorumun hariç diğer yazılarına katılıyorum da
Halifelik ile konunun alakası ne?o zaman depremde, yangında vs de ölenlerde mi şehit???
bi kendınıze gelın silkelenin n'oluyoruz?? kim verıyor bunun kararını? halifelik yenıden geldı de bızım mı haberımz yok?? İnsanların acıları basından aşkın
E sehit mertebesine ulasmis insan sehit gibi gomulmeli tabii... Niye gomulmesin ki? Hem nasil olmamis seyleri olmus gibi gosteriyor musum? Sen haberleri, madenci yakinlarini, madende calisanlarin anlattiklarini, soguk hava depolarinda sevdiklerini arayanlarin soylediklerini hic dinlemedin mi? Sadece yandas medyadan mi haber aliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?