• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

31424.jpg

Zaman gazetesine kayyum atanmasının ardından gazete binasının önünde bekleyen gazete okurlarına polis biber gazı kullanarak müdahalede bulundu. Dün gece de aynı manzaralar gazete binasının önünde yaşanmıştı. Gazdan korunmak için ara sokaklara kaçan grup tekrar müdahaleye maruz kaldı.

Zaman gazetesinin Yenibosna'daki binasının önünde destek için gelen okurlara polis biber gazı ile müdahale etti. Okurlardan yaralanlar var.

zaman_okurlarina_tekrar_gazli_mudahale_h64215_90947.jpg

ekran-resmi-2016-03-05-14.54.06.png

http://www.grihat.com.tr/zaman-okurlarina-sert-mudahale-yaralilar-var-39147h.htm

Son düzenleme:

Kayyum atanan Zaman gazetesine destek olmak için gelen gazete okurlarına polis müdahale etti.

Dün akşam ki müdahalenin ardından bu sabah saatlerinde itibaren de destek için Zaman Gazetesi'nin Bahçelievler'deki binası önünde toplanmalar başladı. Kayyumu protesto eden ve ellerinde "Özgür basın susturulamaz" pankartları bulunan kalabalığa, polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Aralarında kadınların da bulunduğu kalabalık dağılmayınca polis, biber gazı ile müdahalede bulundu. Müdahale sonrası kalabalık ara sokaklara girerek dağıldı.

Fotoğraf: AFP- Ozan Köse

Bir kadin da cocugunu kaybetmiş yana yakila arıyordu. Buldu neyse ki.

Yiyin birbirinizi diyorum ama yazık üzüldüm valla
Zamanın oda tv zamanı attığı manşetleri görünce insanın aklına geliyor " Terazisini bozduğun kantar gün gelir seni de tartar ".
Ama yazık .
Bir de böyle yerlere çocuk götürülmemeli.
Gezide de bana çok saçma geliyordu çocuğun ne işi var. Mavi Marmara'da , burada da.

Erdoğan'ın kehaneti Zaman'la gerçek oldu: Benim başörtülü bacılarıma saldırdılar!
05 Mart 2016 17:38
Etiketler:
  • uncut_page__602841858.jpg
Bir süredir kayyum atanacağı yönünde hakkında haberler çıkan Zaman gazetesinin de bünyesinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş'ye İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği'nin kararı doğrultusunda el kondu.

Gülen grubu gelenler bunlar zaten
organize şekilde birbirleriyle bağlantılı birde bu grup zaten o sınav sorularıyla bir yerlere gelen
tabi gülene borçlulular orda olup protesto etmeleri gerekir ,

Erdoğan'ın kehaneti Zaman'la gerçek oldu: Benim başörtülü bacılarıma saldırdılar!
05 Mart 2016 17:38
Etiketler:
  • uncut_page__602841858.jpg
Bir süredir kayyum atanacağı yönünde hakkında haberler çıkan Zaman gazetesinin de bünyesinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş'ye İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği'nin kararı doğrultusunda el kondu.

Oyle bir tane de degil, Erdogan basortulu bacilara toptan saldiriyor hem de.. Herhalde bundan sonra bir daha demez: "benim basortulu bacima saldirdilaar!" diye.. Gerci onun yuzde elli iki gun sonra unutur ama..

Zamanın oda tv zamanı attığı manşetleri görünce insanın aklına geliyor " Terazisini bozduğun kantar gün gelir seni de tartar ".
Ama yazık .
Bir de böyle yerlere çocuk götürülmemeli.
Gezide de bana çok saçma geliyordu çocuğun ne işi var. Mavi Marmara'da , burada da.
Oyle valla. Biz mi cok vicdanliyiz bilemedim.
Bu zaman tayfasinin kadinlari , ergenekon davasinda esleri icin dua eden kadınlarla dalga geciyorlardi. Simdi ne haldeler.

Back