Zaman geçermi?

sonsuzol

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
117
19
30
Sevdigim Antalyada 4 gundur asker :) 2.aradiginda o kadar guzel konustuki o kadar ozlemisim ki daha simdiden zaman gecermi bilemiyorum. Cok yanmis gunesin altinda 5 saat dikildik askerlikte yaptik amelelikte dedi. Sonra konusurken birden `Bekliyceksin dimi` dedi. Bekliycem tabiki sonuna kadar dedim ama gitmeden once hep beklemek zorunda degilsin diyodu. Şasirdim öyle diyince bi yandanda uzuldum. Dün aramadi bugunde aramasini bekliyorum. Safakk cook karanlik :)Bitermi dersiniz?

sen aşkına sadık kal sahip çık biter evlendiğini bile görürsün

bizim 2 buçuk ayımız geçti bile.. seven bekler zaman geçiyor olumlu düşün :)

geçer tabiki canimm bak benim sözlumde askerde 365 gun vardi suanda 110 gun7 kaldi emin ol nasil gectigini anlamicaksin bile :)

biter biter merak etme sn ona moral vericeksin olmsuz hiç bişey konuşma anlatma da kafası takılmasın uzun dönemmi ?

o ilk günler geçmiyor, benimki gideli 1 ay oldu, ilk günlerde çok sık arayamıyor haliyle. telefon konuşmalarının sonunda hep ağlıyordum ve askere gitmeden önce bana dediği şey yanıma gelme o kadar yolu boşa çekme derdi. şimdi ne zaman geliceksin diyor. orada daha iyi anlıyorlar herhalde kıymetimizi. şimdi cep telefonu var rahatça konuşuyoruz her gün :) bana dediklerinde de sinir oluyordum ama zaman geçiyor korkma.

Oh yalan dünya...kimimiz zaman böyle hızla nereye akıp gidiyor diye dövünür, kimi de dört gözle geçsin aylar diye bekler.

Geçecek, çok hızlı, sen bile şaşacaksın.

Evet uzun donem caniimm. Hee birde ilk gittigi gün annesi aradi daha once hic konusmamistik Allah kavustursun dedi biraz konustuk ve kapattik cok heyecanlandm haliyle. Sonra beni arayinca annenie ara merak etmesin dedim oda ariyorum iste canim firsat buldugumda seni yada annemi sende arada ara annemi dedi. Ama ben daha ortafa resmiyete dokulmus bisey olmadigindan cekiniyorum yanlis dusunur diye..sizce?

bende senin gibi düşünüyordum ve haftaya geliyor 8 günümüz kaldı şafak sayma derim:) geçiyor sesini duyabiliyorsun ve sevdiğine inanıyorsun ya buna şükret.geçiyor zaman su gibi.Allahım sonunuzu güzel yazsın :)

bitiyor be canım...ben 15 ay bekledim..şuan 5 senedir evliyiz..:) yalnız tavsiyem evde durma çalış..

Ben de canım senin gibi 15ay bekledim şimdi 3senelik evliyim.
Geçiyor geçiyor anlamıyorsun bile ayrıca katılıyorum evde durma çalış daha çabuk geçiyor zaman.

Ayyy ne kadar guzelll darisi basimiza ya gozunuzzz aydiiinn :))

4 sene bitti askerlik ne ki

Ayyy ne kadar guzelll darisi basimiza ya gozunuzzz aydiiinn :))
aminn canım benim sağol :) da yalnız bu işler askerliğin bitmesiyle bitmiyor ki.iş güç hayatın telaşı bitmiyor.tatile gitti diye düşün :) benimde bi arkadaşım antalyada askerlik yaptı rahattı baya.zaten şimdi askerleri fazla yıpratmıyorlar için rahat olsun telefon yasağı bile kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…