- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
çok zorluklar çektik be artık biz de hakediyoruz.kavuşunca 5 dk yanımdan ayrmamayı düşünüyorum :)bitiyor nasipse şekerim beklemekten bezmedim ama o gün elbet gelecek !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok zorluklar çektik be artık biz de hakediyoruz.kavuşunca 5 dk yanımdan ayrmamayı düşünüyorum :)bitiyor nasipse şekerim beklemekten bezmedim ama o gün elbet gelecek !!
ben direkt basıcam nikahı basıcam nikahıçok zorluklar çektik be artık biz de hakediyoruz.kavuşunca 5 dk yanımdan ayrmamayı düşünüyorum :)
Dün aramadiya cok merak ediyorum..Ya zaman su gibi akip gecsin tek istedigim bu. Gittigi gün ben agladim o gozyaslarimi sildi öptüü bizim icin gidiyorum biticek bi bakmissin evlenmisiz de yaslanmisiz bile dedii. Bunlari dusunuyorumhepaminn canım benim sağol :) da yalnız bu işler askerliğin bitmesiyle bitmiyor ki.iş güç hayatın telaşı bitmiyor.tatile gitti diye düşün :) benimde bi arkadaşım antalyada askerlik yaptı rahattı baya.zaten şimdi askerleri fazla yıpratmıyorlar için rahat olsun telefon yasağı bile kalktı.
ben de öyle istiyorum ama benim durumlar da malum..ben de yazayım konu sahibesi gibi.1.sebep iş güç daha yok.ben direkt basıcam nikahı basıcam nikahı
sen böyle duygusal düşünürsen çok üzlürsün balım azcık güçlü olmaya çalış olgun davran.Dün aramadiya cok merak ediyorum..Ya zaman su gibi akip gecsin tek istedigim bu. Gittigi gün ben agladim o gozyaslarimi sildi öptüü bizim icin gidiyorum biticek bi bakmissin evlenmisiz de yaslanmisiz bile dedii. Bunlari dusunuyorumhep
sen topiğe gel bi dertleşelim senin dertleşme zamanın gelmiş buraları karıştırmayalımben de öyle istiyorum ama benim durumlar da malum..ben de yazayım konu sahibesi gibi.1.sebep iş güç daha yok.
2. sebep ailesi köyde oturuyor diye ailem istemiyor.
bu 2. sebep grçekten büyük bi sebep mi? köye ayda yılda bir geleceğiz
konuları şaşırdım minnak bişey de (
Isterler canim isterler senin direttigini birakmadigini gorunce mecbur isteyecekler benceben de öyle istiyorum ama benim durumlar da malum..ben de yazayım konu sahibesi gibi.1.sebep iş güç daha yok.
2. sebep ailesi köyde oturuyor diye ailem istemiyor.
bu 2. sebep grçekten büyük bi sebep mi? köye ayda yılda bir geleceğiz
konuları şaşırdım minnak bişey de (
inşallah kuzum inşallah.diyorum ya sana tek derdin askerlik olsun o bitiyor başka bişey başllıyor.Oylede
Isterler canim isterler senin direttigini birakmadigini gorunce mecbur isteyecekler bence
O zaman rabbim dermansiz dert vermesin diyelim biz en iyisi.Haklisinn hemde cook. Allahyardimcimiz olsun :)inşallah kuzum inşallah.diyorum ya sana tek derdin askerlik olsun o bitiyor başka bişey başllıyor.