Zaman geçermi?

aminn canım benim sağol :) da yalnız bu işler askerliğin bitmesiyle bitmiyor ki.iş güç hayatın telaşı bitmiyor.tatile gitti diye düşün :) benimde bi arkadaşım antalyada askerlik yaptı rahattı baya.zaten şimdi askerleri fazla yıpratmıyorlar için rahat olsun telefon yasağı bile kalktı.
Dün aramadiya cok merak ediyorum..Ya zaman su gibi akip gecsin tek istedigim bu. Gittigi gün ben agladim o gozyaslarimi sildi öptüü bizim icin gidiyorum biticek bi bakmissin evlenmisiz de yaslanmisiz bile dedii. Bunlari dusunuyorumhep

ben direkt basıcam nikahı basıcam nikahı:KK70:
:KK70::KK70: ben de öyle istiyorum ama benim durumlar da malum..ben de yazayım konu sahibesi gibi.1.sebep iş güç daha yok.
2. sebep ailesi köyde oturuyor diye ailem istemiyor.
bu 2. sebep grçekten büyük bi sebep mi? köye ayda yılda bir geleceğiz :KK43:

konuları şaşırdım :KK70: minnak bişey de :KK43:(

Dün aramadiya cok merak ediyorum..Ya zaman su gibi akip gecsin tek istedigim bu. Gittigi gün ben agladim o gozyaslarimi sildi öptüü bizim icin gidiyorum biticek bi bakmissin evlenmisiz de yaslanmisiz bile dedii. Bunlari dusunuyorumhep
sen böyle duygusal düşünürsen çok üzlürsün balım azcık güçlü olmaya çalış olgun davran.

:KK70::KK70: ben de öyle istiyorum ama benim durumlar da malum..ben de yazayım konu sahibesi gibi.1.sebep iş güç daha yok.

sen topiğe gel bi dertleşelim senin dertleşme zamanın gelmiş buraları karıştırmayalım :KK60::KK19:

Oylede

Isterler canim isterler senin direttigini birakmadigini gorunce mecbur isteyecekler bence

Bir zamanlar bizde bitermi diyoduk 15 ay bitti geldi, evlendik sayılı gün çabuk geçer.
Allah kavuştursun

X