zam isteyipte alamayan sonrada kafayı yiyenlerr gelin voltranı oluşturalım:)

hayatım sen kötünün iyisi durmundasın demekk ki ah ah ben napim 18 ay oldu yaa 24 ü bekliyorum askerlik ten bile uzun yav:uhm:

sen gene bi çıtlak bakalım ya durumum şöle içler acısı gibi bi nabız yokla bakalım ne diyecekler gerçi senin işinde zor patron belli canım yaa:roflol:

onlar hep çok iyi davranır çalışanına ama o kadar delikafadulden

sen şöle sana ihtiiyacın bol olduğu bir anı bi kolla bakalımm aa cıkta cesaret canım bak çevreyedee ne o ölee bi yere takılıp 5 sene kalmak yok memnunsan o başka tabii ama değilsin iştte acık hisseettirmek lazım bu patron milletine
kelin ilacı olsa başına sürermiş hani benimkine davul çalsan oralı değilde belki sizlerinki duyar diye ben şettiriyorumm yaa:roflol:
:1hug:

ya ben başka çözüm buldum... yolucam bu patronu bir şekilde işte ...

5 sene oldu ama beni hala fuara göndermedi... güya 2sene önce gönderecekti...
az önce de diğer müşteri temsilcisine bu işler iyi olursa müşteri ziyaretine beraber ıtalyaya gidelim dedi yaaa.... halbuki onu daha önce de fuara göndermişti...

bu fuar mevzusu ben de yara zaten ... iyice delirdim...

tez elden fuar araştırmalarına başlıyorum... herşeyi organize edip patrona ben bu sene fuara gitmek istiyorum diyeceğim... zaten bir süredir aklımdaydı bu ; ağlamayan bebeye meme vermezler mantığı ile... şimdi iyice sinir oldum yaaa... hakkım olanı böyle alıcam gerekirse...

aferim küçük böcükk
helal olsun sana
sen patronu yolma ama ara bakalım bi fuar şöleee deniz kenarıdsa olsun malta falan heeyerimseniben
gitmşken 2 ton bronzlaşta geldelikafaduldendelikafadulden

bizede haber ver ama haa arada durumlar neymiş diyee merak ettirme bizia.s

bu fuar senede 2 kere oluyor ... baktım şimdi kışın olacak olan Berlindeymiş... ben de nedense Almanyayı pek sevmem... İtalya ya da İspanya olsa daha çok sevinecektim...

olsun hiç yurtdışına çıkmadım ben ... banane vazgeçmek yok... Berlin de olur... amaç fuar görmek ... Olmadı sonraki nerdeyse ona da giderim sengözlerimebaksanab

günaydınn hayırlı cumalarr... hadi bakalım 1 haftayı daha yiyoruzz .....kolay gelee
a.s.a.s.

varmı cumartesi çalışan ben yarım gün çalışıyorum malesef ki

ben de yarım gün çalışıyorum... ve bu duruma gittikçe sinir oluyorum...
benim burda suyum mu ısınıyor ne ... ama ben ısıtıyorum galiba...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben çalışmıyorum... bugün de tatile çıkıyoruuuuuum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tamam canım Şeniz ama ağlama, siz de gidersiniz kaydirigubbakcemile5

İnşallah Canım,

2 hafta kadar önce ayrıldım izne , acil bir toplantı sebebiyle 1 gün üzerine geri döndüm mafoldumben

Bütün planlar alt üst oldu tabi... Şimdi yeniden yapmak lazım kaydirigubbakcemile2

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben çalışmıyorum... bugün de tatile çıkıyoruuuuuum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:dance:
bu cümleyi 15 gün sonra bende kurucamm yaşasınnnnnn(inşallah)
çenebazcığımm bol boool eğlen dinlen emi canım
biz seni burada bekliiyoruz ama unutmaaa:sinifsinif::gitme:

aa vallaa kıyamam bak yaa 2 sene öncede benim kayınvalide vefat etmişti 1 ay attı benim tatil :sinifsinif:

geç olsun güç olmasın canımmm tatilllerimiz güzel geçsinn çenebaz nereye gidiyo acaba çok merak ettimm:kedi::kedi:

Amin Canım ınşallah...

Çenebaz bu; ne zaman nereye gideceği, nereden çıkacağı belli olmuyor kaydirigubbakcemile3

Orda burda her yerde olabiliyor kaydirigubbakcemile3

Bir yere bağımlı bir tatil olacağını pek sanmıyorum nedense kaydirigubbakcemile3

Dünya turuna zamanı olsa ona gider, olmadı Türkiye turu , o da olmadı bölge ( Akdeniz - Karadeniz - Ege vs. ) turu diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

yaa rosem sinerji, voltran neyin dedin bi gelişme yok bendeeee
bakın size süre bugünde gelişme neyin olmaz isee pılımı pırtımı alır topiğinizden giderimmm
bu böleee bilineee
tez çalışmaya başlayınnnnn göreyim sizii
zammm istiyorummm
bide bebek istiyorum dünden beri ama bu konu için yapabileceğiniz bişey yok zama yoğunlaşın

he heee bebekmiiiidelikafaduldendelikafadulden

benimkini verim sana kız hemdee:roflol::roflol:

aa her konuda çözüm var bizde şekerim yok öle kaçmak bu topiğe giripte çıkanı alnından vururum yok vurdurumm:roflol::roflol::roflol:

otur oturduğun yere bakimmm hııııı:mymeka:

Ben zammımı takır takır alıyorum valla.
Şimdi o zamları değerlendirmek istiyorum.
Yatırım yapıcam.
Bi bakiim bu topic verimliyse hisse alırım belki.

Burası kombili mi merkezi mi?

Yatırım yapıcam.

her yönden hayatım burası gel gell minaa pisa sende gelll..
merkezi alttan üstten her yönden sıcakk:lepi:

Yatırım yapıcam.

Alamayan tepkisi:

Olmuyo ama böyle nispet yapar gibi Çok üzgünüm çoook

Alan var alamayan var mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:

zam alan almayanın halini anlamaz mucizecimm
boşuna anlatmaa bizim zam talebimiz monanın kursağında kalmaz kuzummm
ahh ahhh batsın bu dünyaaaa

Alamayan tepkisi:

Olmuyo ama böyle nispet yapar gibi Çok üzgünüm çoook

Alan var alamayan var mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:

durr durrr o hele bi gelsinn bak o zamları nasıl alıyo bize anlatır belkiii vardır bi taktiğiii

hemen tepki verme sakinn relaksssszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…