ben de geldim ... işte çalışmaktan fırsat bulamadım şu saate kadar ...
şirkete geleli 5 yıl oldu ve ilk işim burası ... gayet iyi çalışıyorum... geçen sene iyileştirme istedim çünkü ev arkadaşım gidiyordu ve yapacaklarını bildiğim zamla asla idare edemezdim tek başıma... ne istiyorsun söyle dedi ; söyledim ... sana canım feda dedi...
amma velakin benim patronlar yahudi olduğundan ; parası da canın da tatlı olduğundan ... canımı feda ederim ama paramı vermem mantığıyla istediğimden az yaptı... çok şükür yine de yaptı ... ama bu sene zam yok ... üstelik giderlerim de arttı ... ailevi nedenlerden dolayı ...
ama tekrar istemek de zor ... patronla ilişkiler iyi ; germek istemiyorum ... ama kendime de güveniyorum... işimi de iyi yapıyorum... sadece zam isteyip karşılık alamamak istemiyorum... istiyorsam almalıyım... gerçekten daha iyi bir ücrete ihtiyacım var siz vermiyorsanız başımın çaresine bakmam gerek diyebilmeliyim ama tekstilde çalışıyorum o yüzden cesaret edemiyorum...
ama beni gaza getirin yaaa... en azından iş başvurusu yapayım... okuldan mezun olduğumdan beri iş görüşmesine gittim... kariyerde filan cv'im bile yok ... çok alışmışım rahata yaaa -tatlicadiarzu-
ya ben başka çözüm buldum... yolucam bu patronu bir şekilde işte ...
5 sene oldu ama beni hala fuara göndermedi... güya 2sene önce gönderecekti...
az önce de diğer müşteri temsilcisine bu işler iyi olursa müşteri ziyaretine beraber İtalyaya gidelim dedi yaaa.... halbuki onu daha önce de fuara göndermişti...
bu fuar mevzusu ben de yara zaten ... iyice delirdim...
tez elden fuar araştırmalarına başlıyorum... herşeyi organize edip patrona ben bu sene fuara gitmek istiyorum diyeceğim... zaten bir süredir aklımdaydı bu ; ağlamayan bebeye meme vermezler mantığı ile... şimdi iyice sinir oldum yaaa... hakkım olanı böyle alıcam gerekirse...
aferim küçük böcükk
helal olsun sana
sen patronu yolma ama ara bakalım bi fuar şöleee deniz kenarıdsa olsun malta falan heeyerimseniben
gitmşken 2 ton bronzlaşta geldelikafaduldendelikafadulden
bizede haber ver ama haa arada durumlar neymiş diyee merak ettirme bizia.s
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben çalışmıyorum... bugün de tatile çıkıyoruuuuuum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bizim yerimize de eğlen, dinlen olur mu :gitme:
tamam canım Şeniz ama ağlama, siz de gidersiniz kaydirigubbakcemile5
:dance:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben çalışmıyorum... bugün de tatile çıkıyoruuuuuum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İnşallah Canım,
2 hafta kadar önce ayrıldım izne , acil bir toplantı sebebiyle 1 gün üzerine geri döndüm mafoldumben
Bütün planlar alt üst oldu tabi... Şimdi yeniden yapmak lazım kaydirigubbakcemile2
yaa rosem sinerji, voltran neyin dedin bi gelişme yok bendeeee
bakın size süre bugünde gelişme neyin olmaz isee pılımı pırtımı alır topiğinizden giderimmm
bu böleee bilineee
tez çalışmaya başlayınnnnn göreyim sizii
zammm istiyorummm
bide bebek istiyorum dünden beri ama bu konu için yapabileceğiniz bişey yok zama yoğunlaşın
Ben zammımı takır takır alıyorum valla.
Şimdi o zamları değerlendirmek istiyorum.
Yatırım yapıcam.
Bi bakiim bu topic verimliyse hisse alırım belki.
Burası kombili mi merkezi mi?
Ben zammımı takır takır alıyorum valla.
Şimdi o zamları değerlendirmek istiyorum.
Yatırım yapıcam.
Bi bakiim bu topic verimliyse hisse alırım belki.
Burası kombili mi merkezi mi?
Alamayan tepkisi:
Olmuyo ama böyle nispet yapar gibi Çok üzgünüm çoook
Alan var alamayan var mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: