zam isteyipte alamayan sonrada kafayı yiyenlerr gelin voltranı oluşturalım:)

Peki o halde acık tanışalım bakalım ne dersiniz

sanırım hepimiz aynı kafayıza.s
ben istanbulda boğaz kenarında asmi cismi duyulmuş dışı seni yakar içi beni yakar bir otelde muhasebe departman şefiyim.patronum çok cimrii..eşi yani genel müdürümüz ondanda cimrii..18 ay oldu zam mam hak getiree ve taa ocak ta alacakmışızz iyide yahu paralar bende dönüyo kriz bizi etkilemediki
biz zengine hitap ediyoruz hemde baya zenginee onnlara kriz mriz yokkii değilmi ama..
fakat ne çaree herkes işinden korkuyoo göstermelik 2-3 lkişi işten çıkarıldı dşğeerlerine sus payıı ee diğerleride sustu..napsınlar zavallılar

bende çenebaz gibi 5 sefer zam alsam üst üste anca hakettiğime ulaşırr ama nerdeee yav daha 1 ini bile alamadık alacağımızda yokk bu gidişle

bi kızım var e yakışıklıda bi babası allahım eş
m bile zam aldı yaaaa 75 lira delikafaduldendelikafaduldenama olsunnn aldıyaa
benle dalga geçiyoooo :roflol::roflol:

Aslında benim sorunum zam değil ...

Şirket genelinde % 10 zam yapıldı her yıl olduğu gibi...

Onu da yapmasalar tüm çalışanlar toplu istifa ederdi sanırım :)

İkramiyeler kriz bahanesiyle kesildi !

Üç kuruşluk zam yapıldı ama gelin görün 6. aydan itibaren maaşlar kesintiye uğruyor, aldığınız zammında bir anlamı kalmıyor !

Hepsi bir kenara öğreniyorsunuz ki; en alt kademe bile sizden yüksek maaş alıyor !

Üstelik daha kıdemlisiniz.

Bir memnuniyetsizlik mi var sorusu aklıma bile gelmiyor.

Herkes sürekli özel izin yaparken ben yıllık iznimden bile mahrum kalıyorum; burası bensiz yürüyemediği için ! bu en basit örneği..

Çıldırıcam !!

valla onu bunu bilmem de kendinizi garantiye almadan kahramanlık yapmayın derim
varsa güvendiğiniz bişey, mecbur değilseniz süründürün :teytey:

O anlamda hiçbir endişe taşımıyorum Canım,

Kendimi ve müdürümün memnuniyetini biliyorum.

İstesem " beğenmeyen çıkar gider " gibi bir sözü bana karşı asla kullanamayacaklarını da biliyorum.

Ama tamam bakarız, hallederiz de kalıcak ! bu da iyice sinirlerimi bozacak...

bende muhasebecideyim sanırım aynı dert tüm muhasebecilerin başında var:)

canım madem bensiz olmaz burası diyosun
sencee sen konuşsan artı eksi durumun nolur bi de bakalımmbizee

canım madem bensiz olmaz burası diyosun
sencee sen konuşsan artı eksi durumun nolur bi de bakalımmbizee

Hiçbir eksi almam...

Müdürüm gayet tutarlı ifadelerle, konuşuruz, düzeltiriz , hallederiz der.

Sonra; aradan zaman geçer geçer geçer tık yok !

Maaş konusunda sanki kendi cebinde çıkacakmış gibi garip halleri var, anlamıyorum :)

Kim isterse istesin sallıyor :) Bu da benim konuşma isteğimi engelliyor.

Denesem ne kaybederim. Hiçbir şey aslında.

Ama yapılmayacak düşüncesi adım atmamı engelliyor :KK43:

bende yılbaşında iyileştirme istedim.....
kimseye zam yapmadılar benimde çenemi kapatmak için 100 lira arttırmışlar nasıl iyileştirme ama.....
kimseye zam yapmadıkları için doğal olarak sesimi çıkaramadım....
şimdi tekrar konuşmak istiyorum.....

Ben patronumun durumunu bılıyorum bırazda o yÜzden sÖyleyemıyorum sÖylesem elınden gelenı yapar sanırım bırkaÇ aydır sÖylıycem hep kararsız kalıyorum krız bızı etkıledı azcık :)

mucize aynı psikoloji bende de var sallıyorlar bende gidip konuşmak istemiyorum bu sebeple....

kaç yıllık elemanım... benden sonra gelen eleman 1750 maaşla girdi çıldırıcam.....

mucize aynı psikoloji bende de var sallıyorlar bende gidip konuşmak istemiyorum bu sebeple....

kaç yıllık elemanım... benden sonra gelen eleman 1750 maaşla girdi çıldırıcam.....

İşte bu insanı gerçekten üzüyor...

İnan benim pozisyonumdan yüksek olsa ona da bişy demem. Hakkıdır alıyor derim.

Hem kıdem hem pozisyon olarak yüksek olduğum halde yapılan haksızlık inanılmaz zedeliyor beni.

Zamlar yapılmış, bir duyuyorsun ki senden çok çok çok alt kademede birine ya da birilerine +özel zam !

Anlamıyorum...

mucizee canım sen bindiricen acık müdürünee yok diycen ben bu ay işstiyoırum zammımıı dicenbak şu falan falan böle alıyooo ben siz söyliycem siz tamam tamam deyip bırakmayın sakın ama gibi şeylerleee adamın yapacağı atağıda engelle ..
acık sert konuşş ama atılma bakk haaaa:roflol:

kuzuu sende dertlisin be kardiş:teselli:

mucizee canım sen bindiricen acık müdürünee yok diycen ben bu ay işstiyoırum zammımıı dicenbak şu falan falan böle alıyooo ben siz söyliycem siz tamam tamam deyip bırakmayın sakın ama gibi şeylerleee adamın yapacağı atağıda engelle ..
acık sert konuşş ama atılma bakk haaaa:roflol:

kuzuu sende dertlisin be kardiş:teselli:

İşe yarar mı dersin :uhm:

İşe yarar mı dersin :uhm:

beni ataamazlar diyosan hemde nasıl yarar ben bu ay iyileştirme bekliyorum sizden bekledim ama görmezden geldiniz deee ben istekle çalışamaz oldum kafamda hep bu var dee
de gülüm deee ama kendini garantiyede all haa...
:1rolleyes:

beni ataamazlar diyosan hemde nasıl yarar ben bu ay iyileştirme bekliyorum sizden bekledim ama görmezden geldiniz deee ben istekle çalışamaz oldum kafamda hep bu var dee
de gülüm deee ama kendini garantiyede all haa...
:1rolleyes:

İşten çıkarılma gibi bir durum söz konusu dahi olmaz. Ondan eminim.

Ama maaş beklentim karşılanır mı o konuda kuşkuluyum :)

Yani türlü bahaneler ya da şu kadar zaman bekle, ben gerekli düzenlemeyi yapıcam gibi sallamalar falan... Hepsine olmaz, ben artık bekleyemem mi desem :uhm:

İşten çıkarılma gibi bir durum söz konusu dahi olmaz. Ondan eminim.

Ama maaş beklentim karşılanır mı o konuda kuşkuluyum :)

Yani türlü bahaneler ya da şu kadar zaman bekle, ben gerekli düzenlemeyi yapıcam gibi sallamalar falan... Hepsine olmaz, ben artık bekleyemem mi desem :uhm:

evet aynen öleee bana dışardan ödeme yapın dee iş isteğimk kalmadı dee hem çok borcum var ödeyemiyorum sıkıştım dee
baktın hık mık ediyoo o zaman bana para verin azar azar geri öderim falan de de maddi sıkıntın olduğunu anlasınlar yerimseniben

evet aynen öleee bana dışardan ödeme yapın dee iş isteğimk kalmadı dee hem çok borcum var ödeyemiyorum sıkıştım dee
baktın hık mık ediyoo o zaman bana para verin azar azar geri öderim falan de de maddi sıkıntın olduğunu anlasınlar yerimseniben

Denemek lazım kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu-amannn aslında zam beklentim de yok mu ne benim
deveye sormuşlar neren eğri diye o hesap yani tutulacak tarfım yok yahu zam mam eksik olsun yani:)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

-tatlicadiarzu-amannn aslında zam beklentim de yok mu ne benim
deveye sormuşlar neren eğri diye o hesap yani tutulacak tarfım yok yahu zam mam eksik olsun yani:)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Senin mi tutulacak tarafın yok, işinin mi ? anlamadım ben kaydirigubbakcemile3

ben de geldim ... işte çalışmaktan fırsat bulamadım şu saate kadar ...

şirkete geleli 5 yıl oldu ve ilk işim burası ... gayet iyi çalışıyorum... geçen sene iyileştirme istedim çünkü ev arkadaşım gidiyordu ve yapacaklarını bildiğim zamla asla idare edemezdim tek başıma... ne istiyorsun söyle dedi ; söyledim ... sana canım feda dedi...

amma velakin benim patronlar yahudi olduğundan ; parası da canın da tatlı olduğundan ... canımı feda ederim ama paramı vermem mantığıyla istediğimden az yaptı... çok şükür yine de yaptı ... ama bu sene zam yok ... üstelik giderlerim de arttı ... ailevi nedenlerden dolayı ...

ama tekrar istemek de zor ... patronla ilişkiler iyi ; germek istemiyorum ... ama kendime de güveniyorum... işimi de iyi yapıyorum... sadece zam isteyip karşılık alamamak istemiyorum... istiyorsam almalıyım... gerçekten daha iyi bir ücrete ihtiyacım var siz vermiyorsanız başımın çaresine bakmam gerek diyebilmeliyim ama tekstilde çalışıyorum o yüzden cesaret edemiyorum...

ama beni gaza getirin yaaa... en azından iş başvurusu yapayım... okuldan mezun olduğumdan beri iş görüşmesine gittim... kariyerde filan cv'im bile yok ... çok alışmışım rahata yaaa -tatlicadiarzu-

X