- 5 Mayıs 2009
- 894
- 147
Peki o halde acık tanışalım bakalım ne dersiniz
sanırım hepimiz aynı kafayıza.s
ben istanbulda boğaz kenarında asmi cismi duyulmuş dışı seni yakar içi beni yakar bir otelde muhasebe departman şefiyim.patronum çok cimrii..eşi yani genel müdürümüz ondanda cimrii..18 ay oldu zam mam hak getiree ve taa ocak ta alacakmışızz iyide yahu paralar bende dönüyo kriz bizi etkilemediki
biz zengine hitap ediyoruz hemde baya zenginee onnlara kriz mriz yokkii değilmi ama..
fakat ne çaree herkes işinden korkuyoo göstermelik 2-3 lkişi işten çıkarıldı dşğeerlerine sus payıı ee diğerleride sustu..napsınlar zavallılar
bende çenebaz gibi 5 sefer zam alsam üst üste anca hakettiğime ulaşırr ama nerdeee yav daha 1 ini bile alamadık alacağımızda yokk bu gidişle
bi kızım var e yakışıklıda bi babası allahım eş
m bile zam aldı yaaaa 75 lira delikafaduldendelikafaduldenama olsunnn aldıyaa
benle dalga geçiyoooo :roflol::roflol:
Aslında benim sorunum zam değil ...
Şirket genelinde % 10 zam yapıldı her yıl olduğu gibi...
Onu da yapmasalar tüm çalışanlar toplu istifa ederdi sanırım :)
İkramiyeler kriz bahanesiyle kesildi !
Üç kuruşluk zam yapıldı ama gelin görün 6. aydan itibaren maaşlar kesintiye uğruyor, aldığınız zammında bir anlamı kalmıyor !
Hepsi bir kenara öğreniyorsunuz ki; en alt kademe bile sizden yüksek maaş alıyor !
Üstelik daha kıdemlisiniz.
Bir memnuniyetsizlik mi var sorusu aklıma bile gelmiyor.
Herkes sürekli özel izin yaparken ben yıllık iznimden bile mahrum kalıyorum; burası bensiz yürüyemediği için ! bu en basit örneği..
Çıldırıcam !!