- 12 Ocak 2009
- 2.245
- 2
ben de geldim ... işte çalışmaktan fırsat bulamadım şu saate kadar ...
şirkete geleli 5 yıl oldu ve ilk işim burası ... gayet iyi çalışıyorum... geçen sene iyileştirme istedim çünkü ev arkadaşım gidiyordu ve yapacaklarını bildiğim zamla asla idare edemezdim tek başıma... ne istiyorsun söyle dedi ; söyledim ... sana canım feda dedi...
amma velakin benim patronlar yahudi olduğundan ; parası da canın da tatlı olduğundan ... canımı feda ederim ama paramı vermem mantığıyla istediğimden az yaptı... çok şükür yine de yaptı ... ama bu sene zam yok ... üstelik giderlerim de arttı ... ailevi nedenlerden dolayı ...
ama tekrar istemek de zor ... patronla ilişkiler iyi ; germek istemiyorum ... ama kendime de güveniyorum... işimi de iyi yapıyorum... sadece zam isteyip karşılık alamamak istemiyorum... istiyorsam almalıyım... gerçekten daha iyi bir ücrete ihtiyacım var siz vermiyorsanız başımın çaresine bakmam gerek diyebilmeliyim ama tekstilde çalışıyorum o yüzden cesaret edemiyorum...
ama beni gaza getirin yaaa... en azından iş başvurusu yapayım... okuldan mezun olduğumdan beri iş görüşmesine gittim... kariyerde filan cv'im bile yok ... çok alışmışım rahata yaaa -tatlicadiarzu-
hayatım sen kötünün iyisi durmundasın demekk ki ah ah ben napim 18 ay oldu yaa 24 ü bekliyorum askerlik ten bile uzun yav:uhm:
sen gene bi çıtlak bakalım ya durumum şöle içler acısı gibi bi nabız yokla bakalım ne diyecekler gerçi senin işinde zor patron belli canım yaa:roflol:
onlar hep çok iyi davranır çalışanına ama o kadar delikafadulden
sen şöle sana ihtiiyacın bol olduğu bir anı bi kolla bakalımm aa cıkta cesaret canım bak çevreyedee ne o ölee bi yere takılıp 5 sene kalmak yok memnunsan o başka tabii ama değilsin iştte acık hisseettirmek lazım bu patron milletine
kelin ilacı olsa başına sürermiş hani benimkine davul çalsan oralı değilde belki sizlerinki duyar diye ben şettiriyorumm yaa:roflol::1hug: