Zalım testler😊😔

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.146
536
123
41
Ben sanırım diskalifiye oldum bu ay, adete 3 gün var, döngüm 28 gün, yumurtlama tarihim 27 mart, ovulasyon testiyle takip ettim, geç döllenme ihtimali de yok. Bugün yumurtlamanın 11. günü, yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrısı ve sarı akıntı başladı. Sarı akıntı 2 gün önce kesildi, kasık ağrısı devam. çizgi çıkan testlerim artık çizgi vermiyor. Büyük ihtimal hep yalancı pozitif gördüm. Bugün predictor ve laboquick test yaptım, çizgi göreceğim diye kör oldum ama yok. Demem o ki hiçbir teste güvenim kalmadı. Bir daha predictor den şaşmayacağım.

Eklentiler

• IMG_1446.webp
    IMG_1446.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1458.webp
    IMG_1458.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1478.webp
    IMG_1478.webp
    119,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1497.webp
    IMG_1497.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1500.webp
    IMG_1500.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1498.webp
    IMG_1498.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Ben sanırım diskalifiye oldum bu ay, adete 3 gün var, döngüm 28 gün, yumurtlama tarihim 27 mart, ovulasyon testiyle takip ettim, geç döllenme ihtimali de yok. Bugün yumurtlamanın 11. günü, yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrısı ve sarı akıntı başladı. Sarı akıntı 2 gün önce kesildi, kasık ağrısı devam. çizgi çıkan testlerim artık çizgi vermiyor. Büyük ihtimal hep yalancı pozitif gördüm. Bugün predictor ve laboquick test yaptım, çizgi göreceğim diye kör oldum ama yok. Demem o ki hiçbir teste güvenim kalmadı. Bir daha predictor den şaşmayacağım.
Bende her yerde söylemeye yazmaya çalışıyorum predictordan kimse Şaşmasin en doğru sonuç veren test o geri kalan çoğu yalancı veriyor malesef 14 günü tekrar edin gebelik testini 12 yada 14 gün deniliyor ilişkiden sonra doğru sonuç için bazen erkende alınıyor doğru sonuç herkeste olmuyor ben 10 günü predictor ile öğrenmiştim hayırlısı olsun hakkınızda inşallah üzülmeyin yoksada hayırlı zamanda nasip olsun inşallah♥️♥️♥️

Sanki bir çizgi var gibi

Back
X