ZABIT KATİPLİĞİNE HAZIRLANANLAR VAR MI? KONUŞALIM...

aynen bende senin gibi düşünüyorum. bana yetmiyor şu an ki hızım ve bende artık çok çalışmaya başladım. hatta kadınlar kulubü hariç hiçbir siteyle bağlantım kalmadı kullanmıyorum ve sahiden gereksizde... her neyse, çok çalışmalıyım zaten çok geç başladım ah ah...
bazen katipler.net te yarış yapıyorum ve adamlar zor metinlerde 150-170 civarı yazıyor benim nutkum tutuluyor. sınavda heyecan da olacak. hemen çalışmaya döneyim ben yine :) sağolasın ya. sayende bir kez daha gaza geldim ve başarmalıyım!

Hadi kolay gelsin canım sana.. :)

Kızlar bnde 71,5 aldım , puana mı bakıyorlar yoksa daktiloya mı? İzmirde yaşıyorum. Başvurmk arasında kararsızım, hadi dyelim işe alındım, ya hakime yetişemezsem nolur diye düşünüyorum

Kızlar bnde 71,5 aldım , puana mı bakıyorlar yoksa daktiloya mı? İzmirde yaşıyorum. Başvurmk arasında kararsızım, hadi dyelim işe alındım, ya hakime yetişemezsem nolur diye düşünüyorum

bu sene bildiğim kararıyla bir karar alınmış ve hem puana hem de ne kadar yazdığına bakıyorlar ama öncelik yüksek puan alan kişilerin. yine da şansını dene derim.
bu bahsettiğim şey baraj sistemi. katipler.net sitesinde çok tartışılıyor hatta. oradan bir bak derim..

klavyede ilerleme kaydettim ve artık elim zor metinlere de aşina oldu. yaza yaza insan aşina oluyormuş hiç strese gerek yokmuş ama ben stresten cildimi mahvettim. cildiyeye gidiyorum o kadar kötüyüm :)
çalışan arkadaşlar var mı?
yeni katiplik metinlerine çalışıyor musunuz?

bende 2 ay önce f klavyeye geçiş yaptım sıfırdan başladım yani, şuan en son 85 yazabildim sürekli metin yazıyorum artış oldu ama yeterli değil hala 90 ı geçemedim az kaldı sınavada sanırım şansımızdan bu sene metinlerde zor uzun kelimeler var hakkımızda hayırlısı

canım ilan yayınlandı ve 4000 e yakın sayıda zabıt katibi alınacak. önümüzde iki aya yakın bir süre var.eğer herhangi bir işte çalışmıyorsan elini sıkı tut, inan yaparsın.

evet okudum metinlerde değişecekmiş ben çalışmıyorum ama çocuklarım var çok zaman bulamıyorum sürekli metin çalışıcam artık dakikayı sürekli tutmayı düşünmüyorum arada bir tutacam sık sık yazacam ancak öyle ilerliyor insan

Selam kizlarr ben de cok istiyorum katiplik Samsundayim , ilk defa girecem basvuru ne zaman nasil yapilir aciklarsaniz sevinirim . Buro Yonetimi mezunuyum f klavye dersini sorumlu gecmistim nefret ediyorum ama istiyorum cokk
71 aldim ben de

on parmak klavye kullanmayı zaten biliyorsan fazla emek vererek şu bir buçuk ayda neler neler yaparsın. sadece kendine güven ve kendine fazla zaman ayır. mesela sabah daha erken kalkarsan çoğu vaktini çalışmaya ayırırsın olur. başarılar size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…