• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zabıt katipliği sınavına girecekler

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar sınava girecek olan var mı haftaya?metinler açıklandı biliyorsunuz..gelin beraber çalışalım,birbirimizi motive edelim ne dersiniz:KK5:

80-105 arası..eskiden hiç yazamıyordum..bnm adapazarı.siz kaç yazıyorsunuz ve sınav yeriniz?

Alinacaklarin tam listesi hazirdir, coktan ilgili yere ulasmistir. Mumkunse o listeye girmeye calisin derim. Basarilar...

Alinacaklarin tam listesi hazirdir, coktan ilgili yere ulasmistir. Mumkunse o listeye girmeye calisin derim. Basarilar...
belki saçma gelicektir ama imkanım olmasına rağmen bunu yapmayacağım.ben torpile karşıyım.herkes yapıyor diyeceksınız belkı ama o sınava giren benim gibi düşünen 1 kişi bile varsa ben düşünsenize bir ömür boyu kul hakkına gireceğim.değermi,bence değmez..
en güzeli kendi hakkınla 'ben yaptım' diyebilmek..
o torpille devlete girenlerede,alanlarada Ahirette hakkımı soracağım.sıkıntıya soktukları insanların ne durumda olduklarını bilmiyorlar,herkes kendini düşünüyor malesef..

Önceden olsaydı evet bu dediğiniz dogruydu ama şimdi bunun önüne gecmek icin sistemi değiştirdiler. Önceden, bu sınava girmek icin kpssden 70almak yetiyodu simdiyse işe alcakları kişi sayısının 20katı kadarını sınava alıyolar ( bu sıralamayı kpss puanına göre yapıyolar) sonra da mülakat var ama sınavı her geçende mülakata giremiyo. çok yazandan az yazana göre sıralayıp, alacakları kişi sayısının 3katı kadarını mülakata cagırıyolar.. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama yani artık torpili konuşturmak icin belli bir kpss puanı alıp, yüksek yazmak lazım :) önceden adam 70puan alıp 90kelime yazınca torpili sayesinde giriyodu ama simdi hem puanı hem yazdıgı kelime sayısı yüksek olanlar giriyo ve bu çok adil

bakalım neler olacak hafta sonu. ben öyle aman aman yüksek yazamıyorum listye girer miyiz acaba mülakat için :KK49:

Back