- 22 Ekim 2011
- 377
- 155
- 303
Kızlar merhaba, bu gözenek konusunda dertli bayan çok fazla. Bende uzun zamandır araştırıyorum özellikle doğal yöntemleri. Çok fazla bir prblemim yok sanırım sadece ben fazla dikkat ediyorum ama genede rahatsız ediyordu. Düzenli kil maskesi uyguluyorum. Artı 2 sene kadar bir süre boyunca sodayla limonu karıştırıp oluşturduğum buz kalıplarını kullandım. Gözenekleri kesinlikle yok etmedi. O an için etmiş gibi oluyor soğuk uygulandığı için ama etkisi uzun sürmüyor. Sadece cilt rengini biraz açtığını söyleyebilirm. Birde limon suyunun ciltte ki gözenekleri daha beter açtığına dair de duyum aldım. Sonuçta asitli. O yüzden buz uygulamasını bıraktım. Doğal yöntemlerle çıktığım bu yolda geçenlerde yolum tekin acara düştü. açıkçası paramı sokağa atmak istemesem de bir sefer denemeye karar verdim ve gözeneklere iyi gelen ürün var mı diye sordum. Bayan bana şu an en iddialı ürün olduğunu söylediği z-pore' u tavsiye etti. Ürün 75 tl ama çok ufak 20ml. Yalnız baş kısmından çok az miktarda geliyor ve bölgesel uygulamak isteyenler için özellikle. Benimde az bir bölgede olduğu için aldım. Henüz sabah akşam kullanıyorum. ilk kullanımda bile etki gösterdiği söyleniyor evet bu doğru. İçinde silikon, mika gibi maddeler var. Açıkçası şuan için geçici bir çözüm gibi geldi hani makyaj altına uygulanabilcek bir baz niteliğinde gibi. Kalıcı fayda görürsem bunu sizlerede söyliycem. Ürün kullanıldığında ipeksi bir his bırakıyor matlık sağlıyor ama cildim yağlı değil yağlı ciltlerde ne kdr matlık sağlar bilemiyorum. Kalıcı bir fayda görmezsem en azından makyaj bazı olarak bölgesel kullanacağım ve bir daha almayacağım. Böylelikle uzun arayışlar sonucu yine bir çözüm bulamadığımı kabullenip belki tekrar doğal yöntem araştırmaya başlarım. Ama 2 gündür hiç fondöten sürmeden dışarı çıkabiliyorum. Az miktar olan bölgesel gözeneklerimi yüzde yüz olmasada büyük ölçüde kapattığını söyleyebilirm. Anında netice verdiği içinde, içindeki maddelerle o an gözenekleri kapadığını düşünüyorum. Yani kalıcı olcağını pek sanmıyorum.