• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Z-Pore Gözenek Sıkılaştırıcı

GzmMasiva

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
377
155
303
Kızlar merhaba, bu gözenek konusunda dertli bayan çok fazla. Bende uzun zamandır araştırıyorum özellikle doğal yöntemleri. Çok fazla bir prblemim yok sanırım sadece ben fazla dikkat ediyorum ama genede rahatsız ediyordu. Düzenli kil maskesi uyguluyorum. Artı 2 sene kadar bir süre boyunca sodayla limonu karıştırıp oluşturduğum buz kalıplarını kullandım. Gözenekleri kesinlikle yok etmedi. O an için etmiş gibi oluyor soğuk uygulandığı için ama etkisi uzun sürmüyor. Sadece cilt rengini biraz açtığını söyleyebilirm. Birde limon suyunun ciltte ki gözenekleri daha beter açtığına dair de duyum aldım. Sonuçta asitli. O yüzden buz uygulamasını bıraktım. Doğal yöntemlerle çıktığım bu yolda geçenlerde yolum tekin acara düştü. açıkçası paramı sokağa atmak istemesem de bir sefer denemeye karar verdim ve gözeneklere iyi gelen ürün var mı diye sordum. Bayan bana şu an en iddialı ürün olduğunu söylediği z-pore' u tavsiye etti. Ürün 75 tl ama çok ufak 20ml. Yalnız baş kısmından çok az miktarda geliyor ve bölgesel uygulamak isteyenler için özellikle. Benimde az bir bölgede olduğu için aldım. Henüz sabah akşam kullanıyorum. ilk kullanımda bile etki gösterdiği söyleniyor evet bu doğru. İçinde silikon, mika gibi maddeler var. Açıkçası şuan için geçici bir çözüm gibi geldi hani makyaj altına uygulanabilcek bir baz niteliğinde gibi. Kalıcı fayda görürsem bunu sizlerede söyliycem. Ürün kullanıldığında ipeksi bir his bırakıyor matlık sağlıyor ama cildim yağlı değil yağlı ciltlerde ne kdr matlık sağlar bilemiyorum. Kalıcı bir fayda görmezsem en azından makyaj bazı olarak bölgesel kullanacağım ve bir daha almayacağım. Böylelikle uzun arayışlar sonucu yine bir çözüm bulamadığımı kabullenip belki tekrar doğal yöntem araştırmaya başlarım. Ama 2 gündür hiç fondöten sürmeden dışarı çıkabiliyorum. Az miktar olan bölgesel gözeneklerimi yüzde yüz olmasada büyük ölçüde kapattığını söyleyebilirm. Anında netice verdiği içinde, içindeki maddelerle o an gözenekleri kapadığını düşünüyorum. Yani kalıcı olcağını pek sanmıyorum.

kızlar ürünü kullanmaya dvm ediyorum şuan için memnun kaldım fondöten kullanmıyorum şu sıralar.maskeylede destekliyorum. eğer kalıcı etki yaparsa bu ürünün bir mucize olduğunu söyleyeceğim. kullanıldığı sürece fayda sağladığı kesin yalnız büyük problemli ciltlerde ne kdr etki gösterir bilmiyorum. hafif gözenek prbleminde kesinlkle etkili.

peki gözeneklerin yanı sıra cildinizde de sıkılaşma farkediyor musunuz? gözenekleri sıkılaştırmayıp dolduruyor olabilir makyaj bazlarında olduğu gibi. eger sıkılaşma da varsa denemeyi düşünürüm

Bende sizin gibi düşündüm ilk etapta acaba sadece içini mi dolduruyor diye. ama yüzümü yıkayıp toniklediğimde de eskisine göre fark var. Üstelik daha çok yeni başladım. 1 hafta bile olmadı. içindeki maddeler kalıcı sıkıştırma yapıyor olabilir ancak bu gözenek sıkılaştırma olayının kolay olmadığını bildğim için bir müddet daha kullanıp ondan sonra size fikrimi daha net söyleyebilirm. Örneğin ürün bittikten sonra eskiye döner mi dönebilir o konuda bir şey söyleyemiyorum. ancak şu an için etkili geldi bana. Sadece bölgesel olan gözenkler yüzünden fondöten kullanıodum çoğu zaman. Şu an fondötensiz çok düzgün ve doğal bir görüntü var. fondöten ztn kapatmıo gözenekleri daha beter gösteriodu. ben bu ürünü tek bu açıdan bile olsa sevdim. fondötenin veremedği görüntüyü verdi. ama tekrar hatırlatıorum ki prblemin büyüklüğünede bağlı olabilir. bende devasa büyüklükte deil gözenekler. zaman içerisinde tekrar buraya yazarım.

gözle görülebilir bi değişiklik olursa yüzünüzün bi bölgesini yakından cekip fotografını koyabilir misiniz? ya da su anki halini. sorunumuzun ciddiyeti aynı boyutlarda mı daha anlaşılır olur benim için. cünkü o kadar cok sey denedim ki paralar hep cope gitti

Merhaba, fotoğraf ı albümüme koysam siz göreblirmisiniz? Çok iyi bilmiyorum da. Yakın zamanda koymaya çalışırım bana faydası olursa başkalarıda yararlansın isterim. Henüz tam anlayamadım bir şey söylemem için erken. Umarım faydalı olur sürüldüğünde yapılan etki zamanla kalıcı hale gelir umarım. Bekleyip görücem.

Sanırım sizi arkadaş listeme eklemem gerekiyor. Ben size davet göndereyim fotoğrafı da yüklediğimde bakarsınız.

Tatlım aynı sorundan bende müzdaribim. Bölgesel gözenekler , burnumdaki derin siyah noktalar benimde çok canımı sıkıyor. O kadar büyük çaplı olmamalarına rağmen yinede hoş bi görüntü bırakmıyorlar.
Eklersen bende görmek isterim sonucu. Ve bilgilendirmeye devam edersen sevinirim. Konu takibimde. :)

Benimde aynı sorunum var sadece burnumun kenarlarında yanaklarımın küçük bir kısmında gözenek sıkıntım var ve sinir oluyorum lorealin gözenek sıkılaştırıcısını bir umut almıştım çok güzel gerginleştiriyor ama gözenekler hala kocaman bir faydasını göremedim. Acaba konu sahibi bu aldığınız üründen memnun kaldınız mı? Son durum nedir ya bıktım artık şu gözenek probleminden ya

Kızlar son durumu söylüyorum ve maalesef güzel haber veremiycem. Ürün gözeneklerin görünümünü evet büyük ölçüde kapatıyor ama sadece kapatıyor yani dolduruyor. Bunu yüzümü iyice temizleyince fark ettim eski haline dönüyor sadece kullandıkça fayda sağlıyor ancak doldurduğu için daha beter gözenekler hava almamış oluyor. Ancak fondöten güzel görünsün diye onun altına kullanılabilir. O amaçla alacaksanız alın yoksa kalıcı bir etki maalesf yok :( Aslında saflığıma geldi alırken. Anlamalıydım bu ürünün sıkılaştırma değilde doldurma yaptığını :( Satıcılara da uyuz oluyorum ben gözenek kapatıcı istemedim ki sıkılaştırıcı istedim bana bunu tavsiye etti. Kapatıcı istesem makyaj bazı istiyorum derdim değil mi ama! Şuan beyaz kille pirinç ununu karıştırıp maske yapıyorum haftada 2 kez yapacağım. Tamamen yok olmasalarda küçültmeye uğraşıyorum. Ancak, kızlar burdan yüzüyle ve özellikle siyah noktalarla çok oynayanlara sesleniyorum. Lütfen siyah noktalarla oynamayın çünkü daha beter geniş gözenek olarak size geri dönüyorlar. Bilinçli olsaydım ben ellemezdim. Ama insan dayanamıyor işte. Resmen savaş veriyoruz kızlar. Bakalım bu savaşta bir yol kat edebilcekmiyiz?

Şimdi fayda sağlayacak bir nemlendirici peşindeyim. Faydalı ürünler bulursam size yazarım.

tek kelimeyle muhteşem bi ürün sürdüğüm anda gözeneklerim yok oldu uzun süreli etkisi olur mu bilmiyorum ama çok beğendim

Emelşahin; bende ilk kullandığımda sizin gibi düşünmüştüm evet çok güzel kapatıyor hemde anında. Z.pore gözenek sıkılaştırıcı değil de kapatıcısı olarak satılmalı bence. Çünkü fondöten altına uygulanabilcek güzel bir baz niteliğinde. Uzun vadede kalıcı etki sağlamıyor. Yüzünüzü iyice temizlediğinizde bunu görebiliyorsunz.

Öncelikle z-pore ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben de denemeyi planlıyordum. Çok ciddi bir problemim olmamakla birlikte son yollarda cilt sağlığım pek iyi değil. Sivilce gözenek ve sonrasında leke problemini çok ileri boyutlarda olmasa da yaşıyorum.

Gözenek problemini yağlanmayı, gözenek tıkanıklığını gideren bir ürünle dengelemek amacıyla aldığım bir ürün var. Paylaşmak istedim. SENSAİ SİLKY PURİFYİNG kanebonun bir ürünü. 100 tl civarında. Gözeneklerdeki biriken yağ kir temizliği için ideal. Peşisıra etkili bir sıkılaştırıcı kullanılabilir. Ben yalnızca tonik kullandım ve su bazlı bir krem. Çok etkili mi derseniz bence hayır. Çok mucizevi etkiler görmedim. İki arkadaş aldık zaten, diğer arkadaşım da beğendi ancak ortalama bir değer bu. Ürün maskeleme vs yapmıyor. Yağ birikimini azaltıyor gerçekten. Dolayısıyla genişleme durumunu da iyileştiriyor. Denemek isteyenler bu beklentiyle alabilirler. Bunun dışında denediğim bütün markaların haricinde günlük bakım temizlik için ideal bulduğum bir ürün var selvert. (umarım doğru yazdım) ürün şu sıra kullandığım bir ürün değil. Bulursam yeniden set olarak almayı planlıyorum. Nemlendiricileri yağlanma yapmıyor ve etkili, temizleme ürünleri ise son derece hafif ve yine etkili. Ancak özel bir sorun için değil rutin cilt bakımı için öneriyorum. Çünkü daha ötesi bir durumda nasıl olur denemedim, duymadım.

Ve sonuç olarak piyasadaki kozmetik ürünlerinin ve hatta ilaç vs sektörünün kesin çözümden ziyade insanları ellerinde tutacak kadar fayda sağladığını unutmayalım. Pazarın mantığı buna dayanıyor. Çünkü kesin bir iyileşme demek hem kendileri hem de piyasa için bitiş anlamına gelir. Sağlığımızı olumsuz etkileyen bir dünyada yaşıyoruz ne yazık ki. Koşullar bedeni serbest bırakmaya çok da izin vermiyor. Derin temizleyiciler, yıpranmayı engellemek vs derken istesek de geri kalamıyoruz kozmetikten. Ancak makul olunmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. YANİ UMUTSUZLUKLA ALDIĞIM SON KARAR BU :) Bu sebeple iyi bir günlük bakımın daha ulaşılabilir olduğunu düşünüyorum ve beğendiğim seti sizlerle paylaştım.

Şu sıra leke giderici olarak genesis markalı bir ürün tavsie etti bir güzellik uzmanı. Dener miyim bilemiyorum. Umutlu değilim işin açıkçası. Güzellik merkezlerinde bulunan bir ürün olduğunu dışarından alınamayacağını söyledi. Dolayısıyla ürünü araştıramadım. Bu ürünle ilgili de bilgi sahibi olan varsa ve bizlerle paylaşırsa çok memnun olurum...

mesajlarınızı simdi gördüm googlde da gözenek sıkılaştırıcı diye araştırırken yine bu konuda buldum kendimi :) fotograf ekleyeceğinizi söylemişsiniz arkadaşlık talebiyle ilgilenicem şimdi. bi de gözeneklerle ilgili ben en son roaccutane kullanmayı göze aldım bütün gözeneklerdeki yağı kurutup cildi sıkılaştırıyormuş hali hazırda sivilce problemim de eklenince tamam dedim hem gözeneklerden hem sivilcelerden kurtulucam ama sonrasında ciltte çökme yaşadığını söyleyenler olmuş bazı sitelerde, ondan da korktum. halbuki ne kadar hevesliydim.

denediğiniz diğer yöntemlerden sonuç aldınız mı peki?

Kızlar son durumu söylüyorum ve maalesef güzel haber veremiycem. Ürün gözeneklerin görünümünü evet büyük ölçüde kapatıyor ama sadece kapatıyor yani dolduruyor. Bunu yüzümü iyice temizleyince fark ettim eski haline dönüyor sadece kullandıkça fayda sağlıyor ancak doldurduğu için daha beter gözenekler hava almamış oluyor. Ancak fondöten güzel görünsün diye onun altına kullanılabilir. O amaçla alacaksanız alın yoksa kalıcı bir etki maalesf yok :KK43: Aslında saflığıma geldi alırken. Anlamalıydım bu ürünün sıkılaştırma değilde doldurma yaptığını :KK43: Satıcılara da uyuz oluyorum ben gözenek kapatıcı istemedim ki sıkılaştırıcı istedim bana bunu tavsiye etti. Kapatıcı istesem makyaj bazı istiyorum derdim değil mi ama! Şuan beyaz kille pirinç ununu karıştırıp maske yapıyorum haftada 2 kez yapacağım. Tamamen yok olmasalarda küçültmeye uğraşıyorum. Ancak, kızlar burdan yüzüyle ve özellikle siyah noktalarla çok oynayanlara sesleniyorum. Lütfen siyah noktalarla oynamayın çünkü daha beter geniş gözenek olarak size geri dönüyorlar. Bilinçli olsaydım ben ellemezdim. Ama insan dayanamıyor işte. Resmen savaş veriyoruz kızlar. Bakalım bu savaşta bir yol kat edebilcekmiyiz?
Z pore urununden memnun degilmisiniz bende alip kullanmak istiyorum ama

Back
X