Yves rocher

ya bu yves rocher ye kandım bitkisel diye bundan yaklaşık 8 ay evvel...evdeki bütün kozmetik ürünlerimi attım gittim bütün gerekli malzemelerimi oradan düzdüm bi ton para harcadım sonra paraben bilgisi girdi hayatıma tabi paraben "in" olunca yves rocher "out" oldu! ya nası bitkiselliktir bu resmen kandırıyolar milleti çoğu ürünlerine basmışlar methylparaben, buthylparaben off off lip stickte bile var delirdim ya o kadar zaman güvendik o kadar çok üzüldüm acıdım verdiğim paraya aman diyim güvenmeyin dükkanının önünden geçmeyin mümkünse! o paraya organik ürünlerin alasını alırsınız emin olun!.. parabenli ürün kullanmamanızı öneririm!

merhaba tamamen doğal ürün bulmak zor annem zeytinyağı ve limon suyunu karışıtırıp cildine sür diyor. Ancak ellerime sürerim de yüzüme süremiyorum. ablam da geçenler de doğal olduğunu söylediği bir ürün keşfetmiş. Jessica kozmetiktenmiş ofis de bir arkadaşı söylemiş. marka amerikalı ancak içeriğinde kullanılan maddeler organkmiş bilemiyorum belki faydası olur

çok önceden yves rocher ın fondöten ve yanında bir kaç kozmetik ürününü daha almıştım ama pek memnun kaldığım söylenemezdi bir daha da almadım zaten

Arkadaşlar yakınlarda rimelini aldım 30 tl idi indirimde...Gözümü kıpkırmızı yaptı sinir oldum..Bir sürü rimel kullandım böyle bir şey olmadı...Kaç gün geçti hala gözüm kırmızı enteresan!

Diğer ürünlerinden memnundum..Bilemiyorum...

geçmiş olsun, sexy pulp serisinin rimeli miydi aldığın?

Yves rocher ın cilt bakım ürünleri dışında kozmetik cilt ürünlerini başarısız buluyorum bende pudra fondöten ve alık göz kalemi rimel hepsi var ama özelikle ten ürünlerini beğenmiyorum ama cilt bakım ürünleri hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…