Yves rocher

denizinkizi

kelebekim geliyooo
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
2.311
2
66
İçel Mersin
bir süredir bu markayı araştıryorum arkadaşlar fakat pek bişeyde bulamadım sanırım fazla kullanılmıyor
fakat ben ürünlerini kullanmaya başladım bu yüzden kullandıgım ürünlerii ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum sizlerde paylaşmak isterseniz
kullandıgınız ürünleri resimleriylee eklerseniz ve düşüncelerinizi iyi yada kötüü dile getirirseniz sevinirim..
gecen gün 3 adet ürününü aldım ve az sonra sizlerle paylaşacagım :)

Suyla durulanan bir köpüğün ferahlığıyla bir peelingin yenileyici etkisi bir arada.

Sonuçlar:
- Derinlemesine temiz bir cilt.
- Kusursuz bir cilt dokusu.
- Yeniden canlanmış bir ten.

Kullanım önerileri:Nemli cilde uygulanır. Masaj hareketleriyle gözler ve dudaklar hariç tüm yüzünüze yayın ardından suyla durulayın. Bu ürünü tonikle tamamlayabilirsiniz. Cildiniz ferahlık ve canlılık kazanır.

Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.

şimdi kendi yorumlarıma gellelimm..bu ürün konusunda cok kararsız kalmıştım sanırım yeni bi üründü
yanımdaki arkadaşım almıstı ve son anda bende karar verdim
gerçektende ikimizde cok memnun kaldık ilk günden yüzümde bi aydınlanma farkettim
yüzümü kurtur sanmıştım tam aksini nemli bir hal aldı
tabikide bundaa az sonra ekleyecegım kreminde faydası var
fakat gercekten cok begendiğim ürün
ayrıca su anda indirimde
normal fiyatı 24.90 iken biz 19 a falan aldık

uppss evet paylaşman iyi olur bende çok merak ediyorum bu markanın ürünlerini..

o zaman takipte kal cünkii artık bütün ürünlermi burdan almaya karar verdim :))
aldıkça bilgilerini yorumlarımı eklicem
her ne kadar Türkiyede fiyatları daha pahalı olsadaa diger markalara göre daha uygun bence
eger sende alırsan ekle olurmu :)

İlk yaşlanma belirtilerinin yerleşmesine izin vermeyin. Özel olarak geliştirilmiş bu gündüz bakımı ile yaş döngüsünün kaynağına müdahale edin. Sonuç:hızlı ve görünür etki. 1.gün: cilt nemlenir + kadife gibi olur. 8.gün:cilt aydınlanır + canlanır. 15.gün: ilk kırışıklıklar pürüzsüzleşir + cildin ışıltısı yenilenir. Cildiniz farkedilir şekilde gençleşir.

Güçlü noktaları:

Sivilce yapmayan, ferah ve eriyen, yağsız yapısı cilde kolayca nüfuz eder ve cildi yumuşacık ve mat yapar. Mükemmel bir makyaj bazı oluşturur.

1.GÜN: %95* Nemlenmiş bir cilt. %85* kadife gibi bir cilt.

8.GÜN:%84* Daha sıkı bir cilt. %77* daha aydınlık bir cilt

15.GÜN: %84** İlk kırışıklıklar pürüzsüzleşir.

aslında 24 yasındayım ve 25 yasından itibaren kullanılıyormus neyse zaten bende surda bi süre sonra 25 olucam
ordaki bayan tavsiye etti aslında su bazlıymış benim yüzümde kırışıklık yok su an ama göz kenarlarımda basladı hafiften ben takmıyorum ama :)
bu nemlendiricende gayet memnunum su anda bi kaç gündür kullanıyorum zamanla daha cok anlaşılır
ama istediğim gibii kadifemsi yapıyor nee böyle cok yapış yapış nede kuru 25 yaş civarındaki arkadaşlara tavsiye ederim :)

Yarı mat renkte olan bu ruj, dudaklarınıza uygularken ince ve hafif yapısı sayesinde kolayca sürülür. Dudaklarınızı kurutmadan uzun süre rengini ilk andaki haliyle korur; solmaz, uçmaz. Kadifemsi ve mat bir sonuç elde edersiniz.
Limanthes'in tüm faydalarını sağlar.
Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.

tam benim sevdıgım tarzda dudaklarım kalın oldugu ıcın parlak falan sevmıyorum bu mat oldugu ıcın cok guzel rengide sahane tam benlik
numarası 01 begenler olursaa
normal fiyatı 36.90 su anki fiyatı 26.90
şimdilik benden bu kadar şanslıyım ki 3 ürün aldım 3 ündede sorun yaşamadım su andaa kötü bişey olursa tabiki onuda yazacagım
su anda ilk almak istediğin bi parfümü var bi göz kenarı için nemlendiricii ve duş jelii
bunları aldıgım zamanda tekrar sizlerle paylaşagım
bu arada bişey daha kendıme kart aldım ve puanlarım birikiyor
bundan sonraki ilk alışverişte yüzde 20 indirim ve birde peeling hediyesi varr
cok yakında görüşmek üzereeeee :))

evet ya unutmuşum cünki.. ondada indirim vardı normalde 49.90 ama 39.90 a aldım
hatta yedek ambalaj var bide 39.90 diyor onda indirim flan varm ıartık bilmiyorum memnun kalırsam devamında ondan alırım
:)

Arkadaşlar ben bu markanın dükkanını gezdim bugün akşam inanamıyorum ne kadar hoş ürünleri var her şeyin kokusu enfes.Sırf kokusu için alınır yani.Hamamelis içeren vücut losyonunu ve temizleme suyunu aldım 3 ü bir arada yüz göz dudak olmak üzere.O losyonun kokusu nası nefis yumuşacık elinizde anında yayılıyor cildinizi parlatıp gıcır gıcır yapıyor.Pahalı mı diye düşünürdüm hayır gayet makul fiyatlar örneğin losyon şu an indirimde 19 küsür.Yüz temizleme suyu da aynı fiyat.Ya parfümler leylak özlü bir parfüm var ben böyle bir afet koklamadım.Mimozalı da favorilerim arasında her şeyin kokusu o kadar güzel ki o parfümü alacağım mest oldu koklayan herkes.Bunu sürün kadınsı yumuşak bir kıyafet giyin bütün dünya peşinize takılır garanti diyorum.Eve gelen misafirler bu kokunun markası nedir diye sorduğuna göre özellikle de erkekler demek ki yani!Erkekler çok beğendi inanın.

Hala elimden kokuyor tatlı şey seniii!

işte hamamelis vücut losyonu

temizleme suyu

İşte bebeğim seni alacağım sabret!insanı değişik boyutlara götürüyor gerçekten yatağa girmeden önce bunu sıkın görün sonuçları!

bu da mimozalı olan bebek!

Ama unutmayalım tamamen doğal ürün diye bi şey yok etiketini okuduğunuzda kimyasal maddeler var! acrylate caprlyl örneğin, yengem deri kanseri oldu kardeşim kızıyor bunları deri direkt emiyor manyak mısınız zeytinyağı sürün daha iyi diyor haklı da bilmiyorum içimde bi vicirik tamamen doğal bi ürün yapılamaz mı yetkililer kozmetik firmaları duyun sesimizi!

yves rocher'ın bazı ürünlerini kullanıyorum vede çok memnunum pure calmille serisinin temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum özellikle toniğinin alkolsüz olması süper cildim çok hassas olduğu için yanmıyor.
sebo specific'in mat kremini kullanıyorum ondanda memnunum sonracıma göz kalemlerinden çok memnunum farları, pudralarıda çok güzel içeriğinde daha az kimyasal olması insanı çekiyor.
ben temizleme jeli ve toniği alırken sormuştum içeriğindeki paraben miktarı nedir diye satış danışmanıda bana cilt bakım ürünlerini açtıktan 6 ay içerisinde tüketmeniz lazım dedi yani paraben minimum miktarda var.
açıkcası ben şu ana kadar kullandığım ürünlerden memnunum ve denk geldikçe yenilerini almaya devam edeceğim.:)
hatta bana göre the body shop'tan daha güzel ürünleri olduğuna inanıyorum.

Gerçekten ürünleri çok hoş kremleri özellikle.Leylak parfimini aldım çok tatlı insanı mest ediyor...Bütün ürünler enfes kokuyor indirim olduğu için 35 e aldım yanlış hatırlamıyorsam 60 ml di..Bu arada rujları 30 Tl den başlıyor 50 ye kadar çıkıyor...

Son düzenleme:

begenmene sevindim ürünnleri sonunda birileri yazmışş
artık umudu kesmiştimm :))
losyonu merak ettim bendee
temizleme suyunuda yakında alıcam zaten yüz yıkama köpüğüne bayılıyorummm kokusunu falan cok seviyorum
diğer ürünlerinide almam lasım :)

tabikide tamamen doğal oldugunaa bende inanmıyorum zaten ama ürünlerini begeniyorum

zaten tamamen doğal olsa fiyatlarda böyle olmazdı bence cunkı sürekli indirim var bişeylerde ve fiyatları gayet iyi oluyor bu durumda :)

evet özellikle kokuları mestt ediyor gercekten bagımlılık yaaratıyor bendee :)
rujların fiyatları öyle olsada indirimde gayet iyi oluyor en son makyaj ürünlerinde yüzde 40 indiirm vardı
keşke bizdede yurt dıısndaki gibi olsa fiyatlar o zaman daha güzel olurdu :)

gelelimm yeni aldıgım ürünleree
aslında cok yeni değil 1.5 hafta falan oldu biraz kullanıp öylee eklemek istedim yorumlarımı :)
ilk olaraak vücut sütümle ilgilii yorumlarımı belirteyim :)

Yasemin kokusu zıtlıklarla doludur: şiddet ve incelik, inatçı ve anlayışlı, güçlü ve kırılgan. Bizi en çok şaşırtan özelliği ise; bu kadar küçük çiçeklerden bu kadar güçlü bir parfümün yayılması. Bu parfümlü vücut sütü, ferah yapısıyla cildinizi nemlendirir, yasemin çiçeğinin ferah ve cezbeden kokusuyla da sizi sarar.

ben bir yasemin kokusu hastaası olarak bayıldımmmm
su anda 3 adet yaseminli parfümüm var buna ek olarak almak istemiştim
gerçetekn büyük uyum sagladıı
son aldıklarımdan en begendğim ürün buu
gercekten vücudu yumusatıyor kokusudaa harikaaaaaaa
yasemın severlere tavsiye edilirrrrr :)
fiyat 35 tl
ama ben yüzde 20 indirim hakkımı kullanarak aldım

Son düzenleme:
2. ürünümüzz şeftalili duş jeliii

Eki Görüntüle 267562

duş jelini ilk defa deneyecegım ıcın cok kakrarsız kaldım hangısını alsam hangıısnı alsam derken
bunu alıverdım aslında vanilya yada cılek duusnuyordum o anda kafam karıştı :)
neysee bundan cok memnun kalmadım kokuusu kalıcı gelmedii
vanilya yada cilek alsam daha iyi olurdu sanırm
şeftalili olanı bi daha almam gibii
ama bu kokuyu gercekten sevenler ıcın tabı bı sans :)
fiyatı yazmayı unutmuşum 17 tl

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 267564

Cildiniz cansız mı görünüyor? Arındırıcı Peeling, içerisindeki peeling özelliği taşıyan tahıllar sayesinde cildinizdeki sebum fazlasını, tüm kirleri ve ölü hücreleri yok eder. Kullanımı son derece kolay bu ürünle cildiniz derinlemesine temizlenerek, birkaç dakika içerisinde doğal aydınlığına yeniden kavuşur. Çok daha yumuşak ve temizlenmiş cildinizle kendinizi çok daha güzel hissedeceksiniz.

Eki Görüntüle 267563

bu ürün 2. alışverişimde hediyeydi
normalde peelingler benim cildimi fena halde kurutuyor sebebini bilmiyorum
ama bu peeling gerçekten tam tersinee yumusattı aynı acıklamadaki gibi
daha iki kere kullandım bunun dısında etkisini pek görmedim zamanla tekrar yorumu eklerim
normalde fiyatı 24.90

hayranıyım bu markanın 10 yılı fazladır bu ürünleri kulanıyorum hiç bir zaman kötü sonuç almadım. Türkiyede yokken yurtdışına çıktığımda bavulu doldurur donerdim. neyse artık ülkemizdede var. üstelik çok uygun fiyatlara. dogum gunlerimi ve yılbaşını da hiç atlamazlar muhakkak hediye ve özel promosyon yaparlar. bugun metrocitydeki magazasından şampuan saç maskesi ve saç balsamı aldım. şimdi netten fransadaki ürünlere baktım binbir çeşit şampuan var özellikle renk açıcı şampuanlar ilgimi çekti ama mağazada göremedim

bircok urununu kullandim ve memnun kaldim.ilk kirisiklik kreminden de 2 kutu kullandim.memnun kaldim.icerigini hatirlamiyorum..body shoptan da bircok urun aldim icerigine bakmadan cunku magaza da icindeki yaglardan,dogalliktan bahsetmisler icerigine bakinca cokta masum gelmedi.

bende seviyorum cok alıştım
ama yurtdışında fiyatları gercekten cok cok daha uygun
burdada öyle olsa daha memnun olucak
yılbaşı için göndermişler kart şimdi
yüzde 30 indirim varmış
daha gitme şansım olmadı

benmde son aldıgım nemlendirici ilk kırışıklıklara karşıydı
memnunum ama cok düzenli kullandıgım söylenemez
en cok yüz yıkama köpüğümden memnunum bayılıyorum kokusuna falan
zaten ne kadar doğal olabılır ki o konuda bende cok güvenemiyorum

Bir sure Paris'te yasamak zorundaydim, ilk o zaman tanismistim, beni de surekli indirim- indirim, onu alirsan bunu da veriyoruz falan diye kandirdilar :)) Meger satis politikasiymis. Her ulkede ayni seyi yapiyorlar.
Cogu banyo, dus, sabun vs urununu kullandim. Bir kac guzel kokulu urununu de. Ama kesinlikle vasat ya da vasatin altinda. Icerikleri de o kadar iyi degil.
Sirf kokusuna dayanamayip aliyorum bazen bir iki sey hala. ... o kadarcik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…