- Konu Sahibi denizinkizi
-
uppss evet paylaşman iyi olur bende çok merak ediyorum bu markanın ürünlerini..
Arkadaşlar ben bu markanın dükkanını gezdim bugün akşam inanamıyorum ne kadar hoş ürünleri var her şeyin kokusu enfes.Sırf kokusu için alınır yani.Hamamelis içeren vücut losyonunu ve temizleme suyunu aldım 3 ü bir arada yüz göz dudak olmak üzere.O losyonun kokusu nası nefis yumuşacık elinizde anında yayılıyor cildinizi parlatıp gıcır gıcır yapıyor.Pahalı mı diye düşünürdüm hayır gayet makul fiyatlar örneğin losyon şu an indirimde 19 küsür.Yüz temizleme suyu da aynı fiyat.Ya parfümler leylak özlü bir parfüm var ben böyle bir afet koklamadım.Mimozalı da favorilerim arasında her şeyin kokusu o kadar güzel ki o parfümü alacağım mest oldu koklayan herkes.Bunu sürün kadınsı yumuşak bir kıyafet giyin bütün dünya peşinize takılır garanti diyorum.Eve gelen misafirler bu kokunun markası nedir diye sorduğuna göre özellikle de erkekler demek ki yani!Erkekler çok beğendi inanın.
Hala elimden kokuyor tatlı şey seniii!
işte hamamelis vücut losyonu
temizleme suyu
İşte bebeğim seni alacağım sabret!insanı değişik boyutlara götürüyor gerçekten yatağa girmeden önce bunu sıkın görün sonuçları!
bu da mimozalı olan bebek!
Ama unutmayalım tamamen doğal ürün diye bi şey yok etiketini okuduğunuzda kimyasal maddeler var! acrylate caprlyl örneğin, yengem deri kanseri oldu kardeşim kızıyor bunları deri direkt emiyor manyak mısınız zeytinyağı sürün daha iyi diyor haklı da bilmiyorum içimde bi vicirik tamamen doğal bi ürün yapılamaz mı yetkililer kozmetik firmaları duyun sesimizi!
yves rocher'ın bazı ürünlerini kullanıyorum vede çok memnunum pure calmille serisinin temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum özellikle toniğinin alkolsüz olması süper cildim çok hassas olduğu için yanmıyor.
sebo specific'in mat kremini kullanıyorum ondanda memnunum sonracıma göz kalemlerinden çok memnunum farları, pudralarıda çok güzel içeriğinde daha az kimyasal olması insanı çekiyor.
ben temizleme jeli ve toniği alırken sormuştum içeriğindeki paraben miktarı nedir diye satış danışmanıda bana cilt bakım ürünlerini açtıktan 6 ay içerisinde tüketmeniz lazım dedi yani paraben minimum miktarda var.
açıkcası ben şu ana kadar kullandığım ürünlerden memnunum ve denk geldikçe yenilerini almaya devam edeceğim.:)
hatta bana göre the body shop'tan daha güzel ürünleri olduğuna inanıyorum.
evet özellikle kokuları mestt ediyor gercekten bagımlılık yaaratıyor bendee :)Gerçekten ürünleri çok hoş kremleri özellikle.Leylak parfimini aldım çok tatlı insanı mest ediyor...Bütün ürünler enfes kokuyor indirim olduğu için 35 e aldım yanlış hatırlamıyorsam 60 ml di..Bu arada rujları 30 Tl den başlıyor 50 ye kadar çıkıyor...
bende seviyorum cok alıştımhayranıyım bu markanın 10 yılı fazladır bu ürünleri kulanıyorum hiç bir zaman kötü sonuç almadım. Türkiyede yokken yurtdışına çıktığımda bavulu doldurur donerdim. neyse artık ülkemizdede var. üstelik çok uygun fiyatlara. dogum gunlerimi ve yılbaşını da hiç atlamazlar muhakkak hediye ve özel promosyon yaparlar. bugun metrocitydeki magazasından şampuan saç maskesi ve saç balsamı aldım. şimdi netten fransadaki ürünlere baktım binbir çeşit şampuan var özellikle renk açıcı şampuanlar ilgimi çekti ama mağazada göremedim
bircok urununu kullandim ve memnun kaldim.ilk kirisiklik kreminden de 2 kutu kullandim.memnun kaldim.icerigini hatirlamiyorum..body shoptan da bircok urun aldim icerigine bakmadan cunku magaza da icindeki yaglardan,dogalliktan bahsetmisler icerigine bakinca cokta masum gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?