• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yüzünüzü bebek yüzüne çevirecek maske :):)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
43
Merhaba kızlar...
Hepimizin ortak derdi güzellik olsa gerek. Onun için Cildinizi bebek suratına çevirecek bir maske tarifi vermek istiyorum :16::16:
Uygulayan yorum yazsın. %100 denenmiştir :21::21:
Malzemeler:
-1 tatlı kaşığı nar ekşisi
-1 çay kaşığı toz şeker
-1 çay kaşığı karbonat :69:
Hazırlanışı:
1 tatlı kaşığı nar ekşisini bir kaba koyuyoruz içine önce 1 çay kaşığı karbonat daha sonra 1 çay kaşığı şekeri ekliyoruz. İyice karıştırıyoruz kıvama geldikten sonra yüzümüzün tamamına uyguluyoruz. 10-15 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Usanmadan bıkmadan uygulayın kızlar. Bu maske siyah noktalara,sivilcelere ve sivilce lekelerine çok iyi geliyor. Sonuç bebek suratlar :49:
Yorumlarınızı bekliyorum :54:

Merhaba kızlar...
Hepimizin ortak derdi güzellik olsa gerek. Onun için Cildinizi bebek suratına çevirecek bir maske tarifi vermek istiyorum :16::16:
Uygulayan yorum yazsın. %100 denenmiştir :21::21:
Malzemeler:
-1 tatlı kaşığı nar ekşisi
-1 çay kaşığı toz şeker
-1 çay kaşığı karbonat :69:
Hazırlanışı:
1 tatlı kaşığı nar ekşisini bir kaba koyuyoruz içine önce 1 çay kaşığı karbonat daha sonra 1 çay kaşığı şekeri ekliyoruz. İyice karıştırıyoruz kıvama geldikten sonra yüzümüzün tamamına uyguluyoruz. 10-15 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Usanmadan bıkmadan uygulayın kızlar. Bu maske siyah noktalara,sivilcelere ve sivilce lekelerine çok iyi geliyor. Sonuç bebek suratlar :49:
Yorumlarınızı bekliyorum :54:

Canım sen denedin mi bu maskeyi

Back
X