Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
more tha soap markasının domates fesleğenli sabunu.fakat benim cildim problemli sivilceli ve yağlı cilt tipinizi belirtirseniz ona göre bişiler tavsiye edebilirm
ben sabun değilde dalin bebek şampuanı kullanıyorum hem makyajıda çok güzel çıkarıyo hem de yumuşacık
cnm bnm cildim çok problemli değil ama pürüzsüzde değil yağlıdan karmaya dönük biraz delikler var burnumun kenarlarında nadir sivilce çıkar hassas olduğu için herşeyi kullanamıyorum
ben bebek gibi bir cildim olsun istiyorum a.s. ne önerirsin cnm
canım buarada yardımcı olabilceğimi söyleyip sonra sitesini önerdim umarım yanlış anlamamşındr.orada baya bi çeşit var ama ben senin kendi zevkine ve cildinin ihtiyacına göre olan sabunu kendin seçmeni istedim :)ben saçima ısırgan-maydonoz yüzümede fesleğen-domates li olan sabunları uyguluyorum onun dışında denedğim olmadı.ama mutlaka denemeye devam edicem ve de tecrübelerimi paylaşacğim tabi paralanınca:):)
more tha soap markasının domates fesleğenli sabunu.fakat benim cildim problemli sivilceli ve yağlı cilt tipinizi belirtirseniz ona göre bişiler tavsiye edebilirm