• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri hastaliklari

Solmaz bulut

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
91
3
6
32
7 aydir uyuzum ve ne yaparsam yapayım ne kullanirsam kullanayım gecmiyor bu illet 3 kez ziver hap kullandim xabion kwellada kükürtlü sabun sirke wilkinson herseyi geceleri uyuyamıyorum kasinmaktan hayatım zehir oldu ne olur biri yardimci olsun lutfen

Valla canım bizde uğraşıyoruz şuan da wilkinson krem üstüm de bizde 2 haftadır uğraşıyoruz ama biz ilermeden teşhis ettik aile de birinde çıktı sonra bizde çıktı Ziver hap wilkinson karışımlar temizlik çok dikkat etmek gerekir canım 2 ay ben gözden çıkartım açıkçası temizlik wilkinson krem eczacı karisimlari devam edicrm şuan bile bazı yerlerim kaşınıyor benek çıkıyor wilkinson sürdüğüm halde

Bak biri gördüm bir ilaç atmış ama yararlı değil mi bilmiyorum eyer geçmezse artık son çare gerçekten onu kullanicam gönderiyim ilacı sende araştır istersen

Eklentiler

• 1000018224.webp
    1000018224.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 14
İyi de bu hayvanlarda kullanılan krem degil mi zarar vermesin sonra cilde
Canm vala bende yorumlar da gördüm. Bak Trendyol da özümüzden diye bı satıcı var katran sabunu ne kremi satıyor saf ve orijinal ben adama yazdım 2 aydır bende savaşıyorm temizlikten yoruldum kaşınan yerlere kremini kullanıyorum kremi koku kalmıyor ciltte katran ve kükürt sabunuyla da yikaniyorum emin ol losyondan daha iyi. Benm 8 bine yakın param gitti ilaçlardan ama en iyisi katran sabunu katran kremi kükürt sabunu ve temizlik 1 hafta yap çok rahatlarsin gidicekler

Back
X