• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzünü sir ağda ile alanlar

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
:a015::a015::a015::a015::a015:kızlar yüzümde tüyler var ve çok rahatsız oluyorum sır ağda azaltıyor diyorlar daha önce hiç ağda yapmadım birkere iple aldım aynı çıktı ..şimdi size soruyorum sır ağdayla alsammı yüzümü daha sert yada daha fazla çıktığı oldumu alanlarda..lütfen bana yol gösterin çok utanıyorum bu tüylerden hormon bozukluğundan değil doğuştan olan tüylerden ayva tüyü diyim ama biraz daha bellisinden yarım edin lütfen:çok üzgünüm:

canım ben alıyorum sir ağda ile bazende ağda bantları ile.. iple aldırmandan daha iiyi uzun süre çıkmıyor ve kendin halledebiliyorsun istediğin zaman bayanssulusmile artırma flnda olmuyor azalma ise zamanla olan bişe tüylerinin cinsine bağlı 1 sene sonunda benimkii çok azaldı artık her ay almama hihoyyytgerek kalmıyor

ayy öylemi canım çok sevindim sir dimi normal değil..
dur bakalım başka yorumlarda gelsin de memnun olmayan varmı acaba merak etdim

sir bir süre sonra kararma yapıyor diye biliyorum
sıcak sürüldüğü için ve yüz hassas bi bölge olduğu için
bi de ilerleyen yaşlarda sarkmaya neden oluyor diye duymuştum
genelde iple alınması öneriliyor
ben hiç sirle almadım zaten yüzümde sadece bıyıklarımı alıyorum onu da şu yay şeklindeki aletle alıyorum

sir bir süre sonra kararma yapıyor diye biliyorum
sıcak sürüldüğü için ve yüz hassas bi bölge olduğu için
bi de ilerleyen yaşlarda sarkmaya neden oluyor diye duymuştum
genelde iple alınması öneriliyor
ben hiç sirle almadım zaten yüzümde sadece bıyıklarımı alıyorum onu da şu yay şeklindeki aletle alıyorum

ayy öylemi olabilir yaa karartabilir aman allah korusun zaten cilt beyazlatma işlemlerindeyim:D ip aynı çıkarıyor diyorlar bende ip yayapyım ozaman

ben bi dönem aldırıyordum açık renk olmalarına rağmen yüzümde hiç sivilce olmamasına rağmen o bölgede sivilce gibi şeyler çıkıyordu.hem uzun vadede kararma ve sarkma yaptığını duydum tavsiye etmem.

bende alıyordum ama sivilce döküyor aldığım yerler ve bi kerede ortaokuldayken matematik ögretmeninin bıyık bölgesi dikkatimi çekmişti en arka sırada oturduğum halde kararmıstı bıyık ve çene kısmı belli oluyordu böyle ışık dşünce
bende ipi tavsiye ediyorum kendi alabileceğin bi pratik kazanıyorsun ilk denemede daha :) sonuca her hafta alsan bile 5 dakikalık işi var ve artırmıyorda aynı çıkıyor annenden yada kız kardeşinvarsa onlardan yardım alabilrsinde ayrıca

Valla ben sarartici krem kullaniyorum. Oldukca memnunum. Alindigi zaman daha kalin cikarsa diye korkmusumdur hep.

ben iple aldım ama sanki şimdi daha belirgin çıktı :( kaldım böle kıllı kıllı geçende arkadaş sen niye tüylendin çok belli oluyor dedi rezil oldum

ben sirle aldırıyorum 2,3 ayda bir felan gayet azaldılar memnunum
kararma felan yapmadı
ama aldırdıktan sonra ertesi güne kadar yüzüme su sürmüyorum
bepanten desteği yapıyorum
biraz sivilcelenme yapıyor doğru ama
kıldansa sivilceyi tercih ederim.

ona birşey diyemem işte ama benim cildim de kuru ve hassastır
sonrasına çok dikkat edersen ve gerçek sir ağda ile aldırırsan çok problem yaşamazsın gibime geliyor.
kollarımı da sirle aldırıyorum ben mesela kollarımda yüzümden çok daha fazla sivilce çıkıyor kızarıyor kaşınıyor.
vucudun neresinin ne tepki vereceği belli olmuyor.

Benim cildim çok hassastır. Ufacık bir şeyde kızarıverir.
Bıyık ve çene altı bölgesini sirle alıyorum. 2 dk sürmüyor.
5-10 dk kızarıyor sonra geçiyor. İple almayı zaten beceremem.
En güzeli ağda. Azalma da var bu yüzden ağdaya devam bayanssulusmile

karamayıda ilk defa duydum yıllardır yapıyorum çok enteresan. sarkmaya gelirsek sarkme zaten ağdanın yapıştırılıp çekilmesinden kaynaklı bir durum yani yüz değil bacak kol ağdayı yaptığınız her yerde geçerli bir şey...

benim yanaklarımda ve çene altımda vardı böyle siyah siyah bide uzun:D
ben iğneli epilasyona gittim iğne ile alabildiklerini aldır geri kalanıda sirle almaya başladı epilasyön süreci 1 yıl oldu olmadı zaten tamemen gitti artık çıkmıyor. çenemin altında birazcık kaldı inatçı :D onlarıda sirle artık kendim alıyorum sonuçta sürdüğüm ağdada öyle kocaman bişey değil 1 cm yeri var yok sürdüğüm alanın . cımbız veya iblede alma şansım var ama sir ağda sayesinde benim yanaklarıma kadar ulaşan tüyler ve boynumdaki tüylerin tamamı gitti artık yanağıma boynuma hiç sürmüyorum bile tertemiz

Ben sir ile alıyorum .İlk etapta kızarıyor. Ama sonra bir problem olmuyor. Sadece bazen küçük sivilceler çıkıyor.

Back