Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar bugun bir tv programı izlerken suna dumankayadan muthiş bi tarif aldım hem çok basit hem çok işe yarıyormuş neyse ben direk malzemelere geçiyim
1,5 yemek kaşığı aşurelik buğday
maydonoz yaprakları (ne kadar olduğunu soylemedi buğdaya göre katıcaz sanırım)
1 yemek kaşığı yoğurt
buğdayı bir cezvede haşlayıp suyunu süzün.Süzdükten sonra maydonuzu ve haşladığınız buğdayı robottan geçirip kıyın iyice.Çıkardıktan sonra içine bir yemek kaşığı yoğurdu ilave edip karıştırın.Yüzünüze sürün.Maske kuruduktan sonra ovarak çıkartın kolay gelsin :1hug:
cnm peki kaç günde bir yapcaz
ya benim kafam karıştı hani beyazlatmK diyo ya maydanoz suyu bronzlaştırır diye biliyorum teşekkürler paylaştığın için
cnm peki kaç günde bir yapcaz
haftada 2 kez yapılıyo
ya benim kafam karıştı hani beyazlatmK diyo ya maydanoz suyu bronzlaştırır diye biliyorum teşekkürler paylaştığın için
maydonuzun suyuyla alakası yok sadece buğday haşlanıyo süzülüyo ve maydonozun tazesiyle robottan geçiriliyo cnm
Deniz Anası :))
Kayıtlı Üye
denene bilir...paylaşımın için teşekküler...
tmm datlım deneyek bakalım
kız boshluk sendeki resme bayıldım :Roflol::Roflol::Roflol:
Arkadaşlar ben bunu duyduğum gün hemen denedim,gerçekten yüzüme iyi geldi.. farkedilir bir canlılık oluyo ancak bir kere yaptım tekrar yapmam lazım.. vakit bulamadım. ama deneyin ben fayda ettiğini gördüm.yerimseniben
Peeling Mi Yapiyo Yani Cadiarzu
yalnız bu maska her cilt tipine uygunmu her cilt için geçerlimi yani..
♥ Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım.. dur dur buldum :) Doğumgünün kutlu olsun !
paylasimlarin icin tesekkürler.kendine iyi bak.
denemek lazım güzel tarifte bu karışım her cilt tipi için geçerli miki? suna ablam bununla ilgili bişi demedimi?benim cildim karma yani T bölgem baya yağlı..cildi düzeltmeye çalışırken dahada batırmayayımşakkıdıkafamçokkarıştı
buna inanırım gerçekten. kanserli hastalarada aşurelik buldurdan yapılan bir şey öneriyorlar. C vitamini bakımından zengin bildiğimiz turunçgillerden kat kat fazlaymış.. ee cilde de c vitamini iyi geldiğinden mantığıma yattı... :)
bende deneyim bari en kısa sürede...
bu gidişle annem mutfağa sokmayacak beni, dolapta ne versa yüzüne boca ediyon diye... :)
a.s. hoşgeldin o zaman a.s
cildi beyazlatmak için benimde bi önerim var. pirinci az suyla iyice ovarak yıkayın. sonra o suyu bi bardağa alın ve bir gece bekletin.suyunu süzdükten sonra bardağın dibine çöken nişastayı yüzünüze sürün ve 15-20 dak bekletin. sonuca inanamıycaksınız...
evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
kesin sonuçlar alan var mı?ilgimi çekti de:)
canım ben denedim. ten rengibi 1 ton açtı gerçekten
hoşgeldin aramıza cnmmmmmmmmm yaa benim yüzüm sarı bayyaa işe yararmı