Cilt Bakımı Ürünleri yüzüne devamlı sir yaptıranlar/ve sarkma sorunu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Niobem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
96
2
arkadaşlar ben yüzüme dewlı sir yaptırıyorum yani ince oldugu için lazer artık gormuyor. kalanlar mecburen sir ile...
demek istediğim şu ; gözüken o ki ben bu siri bir ömür boyu yaptırıcm. dewmlı yapıldıgı için belli bi müdett sonra yüzde(gıdıkda) sarkma olucak. bunu onlemek için ne yapmamız gerekior.bilenler? tamm buz yada soda fln deniyor ama başka paylaşımı olan varsa?

Sir yaptırmayıp iple aldırsan daha iyi değil mi? Bende yüzümdeki ince sarı tüylere bile sinir olduğum için iple aldırıyorum. Fakat kalınlaşmasın diye capilex sürüyorum. Bide bioder serumu çok övüyolar ondsan alacağım. Fakat sir uzun vadede derin için pek iyi olmayabilir.

evet aslında bende böyle bir başlık açmayı düşünüyodum...teşekkürler niobe..
bende yüzümü uzun bir süre sirle aldırdım sonra bendede bu endişe uyandı ve ipe gectim..ama ipte canım daha çok yanıyor benim yaa.. birde sir ağda daha iyi temizliyor tüyleri sanki.. ve herzaman söylenen şey tabiki sir ağda tüyleri inceltiyormuş.. gercekten böyle bişey varmı..ne yani iple alsak incelmiycekmi..fisfisfis
neyse efendim sir ağda bana daha avantajlı geliyor ama bu sarkma korkusu yüzünden bıraktım bende..:çok üzgünüm:

ya ama iple insan kendi alamaz ki? ben eve sir makinesi aldım. yüzümü de arada kendim alıyorum. ama iple zor ya...
uufff napıcaz yaa

ya ama iple insan kendi alamaz ki? ben eve sir makinesi aldım. yüzümü de arada kendim alıyorum. ama iple zor ya...
uufff napıcaz yaa

evet bende kuaföre aldırıyorum zaten.. hakikaten zor.. birde çok acıyoo benim.. ama sir ağda doğru yapıldıgında sarkma olmuyordur belki biz kuruntu yapıyoruzdur.. aslında bi kuaföre sormak lazımCADIARZU

Okuduklarıma inanamıyorum. Yüzünüzü nasıl alırsınız kızlar. Hormon bozukluğu olmadığı sürece yüzdeki sarı tüyler rahatsızmı ediyor sizleri. Yazık diil mi yaa. Benim yengem aldırmış zamanında şimdi orta yaşına geldi hem zamanı olmuyor hemde sıklıdı artık kuaföre gitmekten bıkmış yani. Bence tüyler fazla kalınlaşmadan bırakın derim. Tabi sanane diyebilirsninz ama uğraşmayın diye diyorum.

açıkcası beni rahatsız ediyor...sewgilim oldugunda,elini yüzüme degdirdiğinde tedirgin olup,çekiniyorum...kaldı ki en hoşuma giden şeydir... mecburen alıyorum

benimde öyle sarı degil malesef koyu renk ve belirgin.. buna rağmen lazer yüzdeki tüyleri görmez dediler bu yüzden başka çarem yok

epilasyon makinelerinin yüz için olan ataçmanları var onları deneyebilirsiniz benim bicok arkadasım öyle yapıyo bende kullanıyorum hiçbisorun olmuyo 10 dakikada evde bitiyo işiniz

epilasyon makinelerinin yüz için olan ataçmanları var onları deneyebilirsiniz benim bicok arkadasım öyle yapıyo bende kullanıyorum hiçbisorun olmuyo 10 dakikada evde bitiyo işiniz

muhakkak oyledir tatlım da,onlarda sakal gibi çıkarmaz mı? yani daha sert cıkararbilir.

ya hiçbirinizin yuzunde sivilce olmuyor mu alırken?? deli olucam :)

benim ilk başlarda çok oluyordu şimdi olmuyor..yüzünü almadan önce iyice temizle aldıktan sonrada devamlı temiz tut çünkü gözenekler mikroba açık..

olmaz mııı cnm yaa...onun yüzünden roaccutune başladık...bakdı ki doktorum boyle olmuycak, dedi ilaca başlıyalım. çünkü sir yaptırmadıgımda güzel sir yapdıdırnca nasıl hareketleniyor, mübarekler kuduruyor sanki)) isilik gibi cıkıyordu...

yaa epilasyon aletinin yüz için kullanımını ilk defa duydum.. evet çoğaltmazmı gercekten tüyleri ..birde ben bu yüz için olan başlığı ayrıyetten bulabilirmiyim ?

birde şunu farketmiştim yüzümü aldıktan sonra bioder sürdüğümde sivilce çıkmıyordu ki o dönem yüzümü sivilce kaplardı ağdadan sonra.. bilmiyorum benim cildimde böyle bir etkisi oldu..ama bioderi bıraktım çünkü tüy problemini çözmedi

bu konu hakkında bir çok yöntem denemiş biri olarak söyliyceklerim var.

epilasyon aletini 2 yıl önce aldım. 250 tl idi. 5 başlığı var içinde yüz ataçmanıda var.. kullanmayı denedim ama hem canını acıtıyor hemde malum tek tek çekmesi zaman olarakta tercihim değil. üstelik kıl dönmesi oluyor işin kötüsü ben onları siyah nokta sanmıştım.

2. si lazerli epilasyon seansına 100 tl verdim 4 seans kadar gittim bence fazla bir azalma olmadı her ne kadar onlar azaldı deselerde bence pek etkili olmadı.

3. iple sadece bir kez aldırdım yıllar önce ama sanki çok çok acıyor

en iyisi bence sir ağda hatta sir ağda bantları... weet tarafımdan denenmiştir.
sarkma olur dediler ama bence olmayada bilir. olursada sarkmaya karşı ürünler var onlardan biri kullanılabilir.

sivilce olmaması için epilasyon öncesi ve sonrası yüzümü yıkıyorum.

azda olsa koyu renkte tüy bendede oluyor. şimdilik fikrim bu konuda böyle.

dr a sir ağdadan sonra olduğunu söylediniz mi? roacutana sanki erken başlamısınız gibi. yani sadece sirden dolayıysa gerek yoktu bence.

dr a sir ağdadan sonra olduğunu söylediniz mi? roacutana sanki erken başlamısınız gibi. yani sadece sirden dolayıysa gerek yoktu bence.

agdadan sonra oldugunu dr biliyordu hatta kendide goruyordu,çünkü onun güzellik merkezinde yaptırıyordum. ilk yıl rouccutune kendim istemedim, o da kremle tedaviye başlattı,kremle 6ay tedavi gördüm.ama gorduk ki sir yapılmadıgı müdettce çok güzel cildim ama sir yapıldı mı hareketlenme yaşıyorudm. o da rouccutane ile kesin sonuc yapalım dedi.

kızlar bikaç sene önce yüzüme sir yaptırdım,ilk başlarda hoşuma gidiyordu deriyi de aldığı için yüzümü yumuşacık yapıyordu.çok geçmeden yüzümde feci sivilce ve leke bırakmaya başladı.bir dünya ilaç kullandım,defalarca kimyasal peeling yaptırdım ama sivilcenin de lekenin de sonu gelmedi.bu yüzden harcadığım paranın haddi hesabı yok.maalesef şimdilik çözümü de yok. dr a gittim peşimden estetik cerraha gittim.gittim de gittim.sakın sir yatırmayın benden tavsiye.riske atmayın ip ya da diğer yöntemler daha az yan etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…