Cilt Bakımı Ürünleri yüzüne devamlı sir yaptıranlar/ve sarkma sorunu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben yaklaşık 3 yıl sir ağda yaptırdım ama lekelenme yapmadı.. nasıl yapıdıgı cok önemli tabi deriyi kaldırırsa izkalır.

ben size soyle anlatayım; sirin leke yapabilmesi ancak yıllar sonra meydana gelebilir. o da eger düzenli olarak güneş kremi kullanmazsanız. bna cilt doktrm aynen sunu dedi,sir yaptır yaptırma mutlaka yaz kış dışarı çıkarken güneş kremini sürüp çık dedi. çünkü 40 yaşnıda oluşan lekeler hep 18 yaşında cildin güneşe maruz kalmasından oluşmuş lekeler görülür...(gazetede okumusdum)

2 sene sir ağdadan sonra bioder krem, 7 ayda bioderin ampulünü kullandım.Hiç memnun kalmadım.En sonunda karınca yumurtası yağı kullanmaya karar verdim.Henüz bir kere yüzüme uygulamama rağmen ve %70 azalma oldu tüylerde...Herhalde 2 kere daha kullanırsam tüy sorunu bitmiş olacak.

Ben De Sirle Kuaföre Aldiriyorum Ve Tertemiz Oluyo
Ama Kuaförün Işin Ehli Olmasi Ve Bu Işlemden Sona
Sir Yağindan Başka Bir Iki Saat Yüze Hiçbişey Sürülmemeli

Yani Tecrübeyle Sabit

karınca yağı- ama orijinali olursa cidden çok etkili, iki kez koltukaltıma uyguladım ve tüyler artık o kadar kolay acısız kopuyor ki alırken
yani 3-4 kez uygulasam tamamen bitecek gibime geliyor fakat alamadım bir türlü o yağdan tekrar
sahtesiyle orijinalini ayırt edebiliyorum ama..

bu karınca yağını bende kullanmak istiorum NEYRA işallah işe yarar çünkü artık bu tüylerden bıktııııııııııııııııım... psikolojim bozuldu yaf:KK43: banada sölermisin sahtesiyle orjinalini nası ayırt ediosun ona göre alayım bende bide nası kullanılıo yazarsan çooooook sevinirim canım ya...............

arkadaşlar ben yüzüme dewlı sir yaptırıyorum yani ince oldugu için lazer artık gormuyor. kalanlar mecburen sir ile...
demek istediğim şu ; gözüken o ki ben bu siri bir ömür boyu yaptırıcm. dewmlı yapıldıgı için belli bi müdett sonra yüzde(gıdıkda) sarkma olucak. bunu onlemek için ne yapmamız gerekior.bilenler? tamm buz yada soda fln deniyor ama başka paylaşımı olan varsa?:emir_bebek:

sana en iyi öneri laser olmazsa iğneli epilasyon deneyebilrisn yaptıramam diyosan düzenli yüz masajı sarkmalara çok iyi gelir yerçekiminin tersine masaj yapabilrsin

arkadaşlar ben yüzüme dewlı sir yaptırıyorum yani ince oldugu için lazer artık gormuyor. kalanlar mecburen sir ile...
demek istediğim şu ; gözüken o ki ben bu siri bir ömür boyu yaptırıcm. dewmlı yapıldıgı için belli bi müdett sonra yüzde(gıdıkda) sarkma olucak. bunu onlemek için ne yapmamız gerekior.bilenler? tamm buz yada soda fln deniyor ama başka paylaşımı olan varsa?:emir_bebek:

benim annem yıllardır yüzüne normal ağda yapıyor ve maşallah pırıl pırıl ve hiç bir sarkma yok,bende yüzümde tüy olmamasına ragmen 6 ayda bir sir ağda yaptırıyorum bir nevi yüz peelingi oluyor tavsiye ederim hiç bir sarkma olmuyor.tabii ki yapan kişi çok önemli bezi çekme seklini iyi ayarlamalı .bizm muessesi tavsiye ederim kızlar ( biraz reklam oluyor ama naniknanik

bende evde sir yapıyorum yüzüme.karınca yağı da kullandığım için 3 4 ağdadan sonra zaten işim bitecek.yüzümde tombul olmadığı için sarkma da yok şu an.leke dışında sarkma yapacağını da sanmıyorum.leke de yok zaten...hassas cildiniz varsa o başka.iple aldıran pek çok arkadaşımnda yüzünde sivilce lekeleri kaldı

arkadaşlarım bnm en yakın arkadaşımda aynı dertten muzdarip 22 yaşında we yüüzndeki tüyler çok belirgin olduu için aldırıo kuaförde.ben sirle diil bu bioderle ilgili bişeler sölemek istiorum. bu yaz berbaer tatile çıkıcas die süslendk hazırlandık,doktor bioder dedi die bioder aldık tatile gitmeden önce bras azalır belki die bioderi yüüzne sürdük. bu arada bioderi sirden sonra kullandık onu da belirmtmeliyim. ampul şeklindeydi arkadaşımın yüzüne sürdük we ertesi sabah iltihaplarla uyandı kızcaız bi sürü ilaç kullandı iğne oldu. yani bu bioderi kullanna çoğu insan memnun kalmadı. özellkle alerjik reaksiyonlara çok çabuk maruz kalan bi cildiniz warsa yazıktır günahtır derm ama tabi ki gene herkesin kendi kararı. ben sadeece paylaşmak istedimm

X