Yüzünden Ben Aldırıp Pişman Ya Da Memnun Olanlar

Gerçekten lazer gibi falan bir yöntemi var mı bunun?
Tabii ki var. Bir dünya aldıran insan da var. Mesele şu ki kiminde yok denecek kadar belirsiz bir iz kalırken kiminde eski halini mumla aratacak bir iz kalıyor. Lazer, buharlaştırma, cerrahi müdahale en kullanılan yöntemler.

Ben ege üniversitesi'nde plastik cerraha aldırmıştım 6 yıl olmuştur. Oyarak alındı, belli belirsiz iz var, bilmeyenler fark etmiyor ben tabi bildiğim için görüyorum ama çoğu kişi söylemesem anlamıyor bile

Ben aldırdım bir kaç yıl önce 2 tane.
Yüzeysel değildi,kabarıktı biraz.Lokal anesteziyle aldırmıştım.Sanırım oyarak aldı.
Birer dikiş vardı,izi çok az,belirsiz,çok memnunum.

Ne güzel, cilt tipinden cilt tipine değişiklik gösteriyor demek ki.

Ben aldırdım bir kaç yıl önce 2 tane.
Yüzeysel değildi,kabarıktı biraz.Lokal anesteziyle aldırmıştım.Sanırım oyarak aldı.
Birer dikiş vardı,izi çok az,belirsiz,çok memnunum.
Dikişe rağmen izin az olması büyük şans. Devlet hastanesindeki estetik cerrah yüzde dikiş olursa iz kalır, lazerle aldır demişti. Kimisi de lazeri önermiyor hiç. Arap saçına döndü kendi adıma.

Dikişe rağmen izin az olması büyük şans. Devlet hastanesindeki estetik cerrah yüzde dikiş olursa iz kalır, lazerle aldır demişti. Kimisi de lazeri önermiyor hiç. Arap saçına döndü kendi adıma.
Makyaj yapmıyorum,eğer fondöten kullansam hiç belli olmaz,sanırım doktorun mahareti.Zaten bir kaç yıl içinde özel klinik açtı kendine,genç ve idealist bir doktordu,hastası epey vardı devlet hastanesindeyken.

Nerededir bu doktor? Neye yer ne içer, ismi cismi nedir?
İzmitte,ben gittiğim zaman seka devlet hastanesindeydi,özel yer açtığını duymuştum ama şimdi baktım semt polikliniğinde görünüyor,demekki hala devlette çalışıyor.Ali Kılıç doktorun adı.

Mehmet Akgün ismini çok duydum acaba şuanda ne aşamada benleriniz yani tekrar çıkabiliyormuş diye duymuştum
Bende tekrarlanma gibi bişey olmadı.Zaten benler alındıktan sonra kontrole gittim Mehmet Beye deri kapandıktn sonra tekrarlanmaz demişti. Baya oldu aldıralı başka bir yerde de çıkmadı.

Acaba sizin için sakıncası yoksa sadece alınan bölgenin fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Bu işlemi yaptırmak isteyip de cesaret edemeyenlere bir cesaret verici olur. Büyük sevaba girersiniz.

Ben iki hafta önce bir dr.a gittim ve yüzeysel olan benlerimden kurtulmak istediğimi söyledim. Bana en fazla beş tane alabileceğini ama öncelikle bir tanesini alıp cildin ne tepki vermesi gerektiğini görmemizi istedi. Bunun için öncelikle fazla görünür olmayan orta büyüklükte bir benimi aldırdım. İlk hafta sürekli vazelin sürmemi istedi, sürdüm. Sonraki hafta isr Scarex adlı bir ilaç alıp onu sürdüm. Arkadaşlara gösteriyorum iki hafta olmadına rağmen az bir iz kaldı ama diğerleri için henüz dr.a görünmedim. Yani öncelikle az görünür yerlerde bi deneme yapmak lazımmış, anladım:)

Çok iyi. Ne mutlu size. Benim aldıracaklarım direkt görünür yerlerde hep. Hangi yöntemle ve nerede aldırdınız?

Merhaba arkadaşlar ben de aldırmak istiyorum, istanbulda bir yerde aldıran varsa varsa memnun kaldıysa yazabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben de aldırmak istiyorum, istanbulda bir yerde aldıran varsa varsa memnun kaldıysa yazabilir mi?
Merhaba ben bağdat caddesinde ideaklinik var orada aldırdım.geyet memnunum biri hariç diğerleri çıkmadı ve hiç iz kalmadı.
Tekrar çıkan için de sanırım 3 kez daha gittim tekrar ödeme yapmadan her çıkışında tekrar tekrar aldı.
Aslında ideaklinikten memnun olmayanlar da var ama çok şükür ben sorun yaşamadım

Ben bursa idea klinikte aldırdım 1 hafta oldu çok az bir kabuk kaldı resimlerimi atayım size

Eklentiler

• Screenshot_20200301-212308_Gallery.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 316
  • Screenshot_20200310-201341_Gallery.jpg
    230,8 KB · Görüntüleme: 322
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…