- 1 Ağustos 2018
- 49
- 21
- 34
-
- Konu Sahibi swartlotus
Benim yağ bezesi vardı iyiki aldırdım azcik iz olsa da eski durumundan iyi gorunuyor
ben değil ama yakın arkadaşım aldırdı
hiç iz yok yüzünde bayağı memnun yaptırdığı için
et beni değildi ,lazerle alındı devlet hastanesinde plastik cerraha aldırmışEt beni miydi yoksa yüzeysel mi ? Çok şaşırıyorum. Kimisi aynaya bakamıyorum deyip ağlıyor fena iz kaldığı için. kimisi de arkadaşınızınki gibi hiç iz kalmadı diyor. Cilt yapısıyla alakalı galiba. Nasıl önceden bilebiliriz kibüyük risk. Arkadaşınız nerede ve hangi yöntemle aldırdı biliyor musunuz? Radyofrekans var, lazer var. bir de doğrudan keserek alıyorlar. Son gittiğim doktor lazer önerdi.
Ben baya zaman geçti aldıralı yüzeysel 5 6 beni plasma enerji ile Mehmet Akgün aldı.Ameliyatsız bi yöntem bu öncesi sonrası fotoğrafım vardı ama bulamadım şuan.İz kalmadı alındı küçüktü benlerim ama fazlaydı yüzümde hayli rahatsızdım.
Mehmet Akgün ismini çok duydum acaba şuanda ne aşamada benleriniz yani tekrar çıkabiliyormuş diye duymuştumBen baya zaman geçti aldıralı yüzeysel 5 6 beni plasma enerji ile Mehmet Akgün aldı.Ameliyatsız bi yöntem bu öncesi sonrası fotoğrafım vardı ama bulamadım şuan.İz kalmadı alındı küçüktü benlerim ama fazlaydı yüzümde hayli rahatsızdım.
Ben de aldirmak istiyorum ama iz kalir diye korkuyorum et beni degil benim benlerim.
Dediginiz gibi iz kalirsa pisman da olabiliriz.Ben her yaptigm degisiklikten sonra pisman oluyorum genelde:)
Tekrar çıkanlar oluyor evet ama bu arkadaş şanslılardan. Onda iz bile kalmamış.Mehmet Akgün ismini çok duydum acaba şuanda ne aşamada benleriniz yani tekrar çıkabiliyormuş diye duymuştum
Benim de yüzümde küçük kahverengi benlerden baya bir var ve hiç sevmiyorum ama cildim de çok ince
dermatologum almak istemedi iz kalır diye ama gözümü kararttim bu kış başka yerlere gidip yine şansımi deniycem
'Arkadaslar ben 3gun once izmir ideaklinikte buharlastirma yontemi ile iki ufak benimi aldirdim ancak cukur olustu gordugumde sok oldum suan cok mutsuzum her sabah aynaya bakiyorum gececek mi diye" biri fraksiyonel lazer başlıklı kısma bunu yazmışdolayısıyla ordan vazgeçtim. Başka yer önerisi olan var mı?