bencede sir ağdayla zamanla azalır ve bende sivilce yapmadı favori tüylerimde normal çıkıyodu çok dik değil ama her tüy gibi çıkarken batıyo. ama ben şimdi lazere başladım 5, seansımı yaptırdım ve çok az bi azalma gördüm ağda ile alırken daha seyrekti sanki jileti vurdukları için çıkarkende traş olmuş gibi oluyorum 5, seans olmaına rağmen çok sert bende bıraksammı acaba lazeri yaa kaçıncı seansta etkisini alırımki
bencede sir ağdayla zamanla azalır ve bende sivilce yapmadı favori tüylerimde normal çıkıyodu çok dik değil ama her tüy gibi çıkarken batıyo. ama ben şimdi lazere başladım 5, seansımı yaptırdım ve çok az bi azalma gördüm ağda ile alırken daha seyrekti sanki jileti vurdukları için çıkarkende traş olmuş gibi oluyorum 5, seans olmaına rağmen çok sert bende bıraksammı acaba lazeri yaa kaçıncı seansta etkisini alırımki
bir arkadaşımın lazerle yüzündeki tüyler arttı ben o yüzden yanaşamıyorum lazere
iki sene öncesine kadar yüzümde sivilce, iz yoktu ama hafif tüğler vardı çenemde ve yanaklarımda.sir yaptırdım yaptırmaz olaydım yüzümde küçük küçük birsürü sivilce çıktı herkes yüzüne ne oldu diye soruyodu erkek arkadaşım bile doktora gidelim filan diyodu.doktora gittim kaç kere sivilceler gitti ama izler malesef kaldı.artık sirle aldırmaya korkuyorum tekrar sivilce çıkar diye.2-3 kere sir yaptırdığım için de tüğlerim biraz daha siyah çıktı ve şu anda eskisine göre daha tüğlü bir yüzüm var hem tüğlü hem lekeli.şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.tavsiyem hassas cilde sahip arkadaşlar sir yaptırmadan önce bir kere daha düşünün.
sir ağda cildin yapısına göre değişiyo işte bende hiç bir yan etkisi olmadı ama ben kavanoz ağda kullandım önce sonra roll on sir agda
canım sen ne marka kullanıyosun?sonrasında neyle temizliyosun?bu tablet sir agdadalardan kullanan varmı,onuda agda yagıylamı temizlemek gerekiyor?
merhaba arkadaşlar,benm yüzümde ne bir sivilce vardı 2.5 yıl öncesine kadar ne de tek bir tüy geçen seneye kadar.sivilce için kullandığım bi kaç ürün aşırı tüylenme yaptı.şimdi de hap tedavisi görüorm oda tüyleri arttırdı hatta omuzlarımda bile uzadılar.düşünüorm bende napsam die,tedavi bitince dökülür belki doktorum öle demişti ama ben bioder falan var ya ondan mı kullansam diorm,,lazere güvenmiorm,iğneli de can yakar benm canım tatlıdır dayanamam..var mı kullanıp öneren bioder veya ona benzer bi ürün??
canım bioder etkili olmuyor. en iyisi tuz+limon. o kadar etkili ki 2. kullanımdan itibaren farkedilir bi şekilde azalma oluyor.
canım yzünü aldırdıktan sonra limıon sürüyosun bu kadar basit. zamamnlaa kıllar yok oluyotuz + limon duydum da yüz için uygun mu sence?? epilasyon sonrası uygulanıo die biliorm ben onu ama ben yüzüme epilasyon yaptırmak istemiorm canım ya..yaptırmadan da etkili mi sence? bide bişey sorucam nası uygulandığını,ne kadar sıklıkta bi oranı varsa karıştırma oranı falan biraz bilgi verir misin?
canım yzünü aldırdıktan sonra limıon sürüyosun bu kadar basit. zamamnlaa kıllar yok oluyo
canım yzünü aldırdıktan sonra limıon sürüyosun bu kadar basit. zamamnlaa kıllar yok oluyo
şu limon ve tuzun etkisini bi tek ben göremedim ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?