Yüzündeki tüyleri alanlar veya aldıranlar..

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
yüzümü aldımm şeker ağdaylaa. kıllar dik dik çıktı. nye böyle olduu anlayamadım :mafoldumben:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim iple falan ya da cımbızla alma daha sert, kalın ve siyah cıkıolar o zmn.
sir en iyisi incelir ve azalır zamanla ama o da cildi tahris edio eger imkanın varsa lazer deneyebilirsin.

Kuaföre/güzellik salonuna gittiğinde kaş vs aldırırken o kısımları da sirle aldırabilirsin canım, sakın jilet vurma, şekerli ağdanın da kıl köklerini beslediğini duydum ben ama doğru mudur değil midir bilmiyorum, dedikodu kaynaklı bilgilerim bunlar :) Sirle alırsan zamanla seyreleceğini düşünüyorum, hem de iple almaktan daha pratik.

bencede sir ağda kullan tablet yada konserbe ağda kullanabilirsin yüz için

yok canım hayattaa jilet vurmam. yok bde sakal traşı olayım hahahaha

şimdi sirlee alsam bikereden orayı .. bidaha çıktııgındaa dik dikmi çıkar yoksa yatsıı şeklindmi ?

canım benim iple falan ya da cımbızla alma daha sert, kalın ve siyah cıkıolar o zmn.
sir en iyisi incelir ve azalır zamanla ama o da cildi tahris edio eger imkanın varsa lazer deneyebilirsin.
malesef hayatım lazer falan öyle şeylere karşıyım yaptırmak istemiyorum.

sirr denemeliyimm :)

canım depilissimann titanyum tablet ağdası var hassas bölgeler için özel bir ağda bikini bölgesi ve yüzde kullanabiliyorsun konserve ağda makinesinde eritiyorsun spatula ile sürüyorsun 3-5 sn içinde kuruyor hemen sonra elle çekiyorsun tavsiye ederim ben bikibi bölgemde kullanıyorum acıyıda oldukça azaltıyor 4 aydır kullanıyorum tüylerim yarı yarıya azaldı ve inceldiler.

ya canım makinem vardı ama heryeri sir yaıpıyorum diye annem aldıı attıı makineyi çöpe :|bidahada aldırmaz... napsam bilemedimm

sir ağda çok bulaşık bişey bulaştığı yerdende çıkarabilene aşk olsun o yüzden sir ağdaya başlamadan altına eski bir bez bişey serecen garanti olsun diye

cnm ben bıyık bölgesını sir agda bantıyla alıyorum cok da pratık onda bi sorunum yok. ama yanak bölgesinde tuylerın varsa agda deneme cunku ben sır agda denedım almasına cok guzel alıyo ama sıvılce yaptı bende ben hem agda bantı denedım hemde tablet agdada kullandım ıkısıde cok acıtıyo cekerken. ve sıvılce ızlerım 3 ayda anca gectı. bence agda deneme yanaklarında tuy varsa eger.
bnde bı cozum bulamadım malesef lazer ya da ıgnelı epılasyon dusunmuyorum ben. onun dısında napcagımıda bilemıyorum kolay bi cozumu yok galıba :2:

sir ağda çok bulaşık bişey bulaştığı yerdende çıkarabilene aşk olsun o yüzden sir ağdaya başlamadan altına eski bir bez bişey serecen garanti olsun diye

bebek yağı yada onların özel yağıyla temizleyebiliyosunuz.pamuğa döküp silin bulaşan yerleri ve cildinizi...

Ben de yüzümü önce sir ağdayla aldırıyordum. baktım sivilceden kurtulamıyorum ve sebebi de sir ağdaymış. şimdi de iple aldırıyorum ama yine de kökten çözüm değil. Ama benım kuzen iğneli yaptırmıştı memnun kaldı ama onunda acısı cok ve yüzde aldırdığın zaman iz oluyor. biz çalışanlar için oda zor. ne yapsak bilmiyorum yaaa((((((((2:

canım peki sirle favori yerlerini aldığınn zaman siyah, serttt ve dikmi çıkıyodu yoksa yatsı şeklindemiii ?

kesinlikle favorileri almanızı tavsiye etmiyorum ben almaya başlayalı 1 yıl oldu. ilk başlarda çok iyiydi tertemiz oluyordu ve uzun süre sonra çıkıyodu ama şuan felaket kötü çok sert çıkıyo ve simsiyah ince olanlarda kalınlaştı ve feci siyahlaştılar çok moralim bozuldu. ocak sonu lazere başlıyorum tek çözümü lazer

hmmmmm .ssssssssss

bakkafammkarıştışimdi canımm:/

............................

Son düzenleme:
en iyisi iğneli epilasyon,lazere gidip de tüyleri çoğalan biliyorum, ben sir ağda bantlarıyla hallediyorum şimdilik hem azaltıyor hem pratik, ama yolun sonu iğneli epilasyon gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…