Yüzündeki tüyleri alanlar veya aldıranlar..

kızlar aslında limon tuz deilde ben bacaklarıma ve kollarıma zırnık kullandım 2 kere normalde çok çabuk çıakr tüylerim 2 haftada çıkar yani ama bacaklarım 1 ayı geçmesine rağmen yeni yeni çıkıyo ki hala tam çıkmış değil noktalar halinde ama şunuda belirteyim zırnıktan önce limon tuz sürdüm hangisinin etkisidir acaba

ne bulsak başladık sğrmeye her yerimize 10 sene sonra bu vucudu ve suratı merak etmiorm artık :):):) zırnık ı koklatmamdan biliodum da tüy azaltcaını hiç düşünmemiştim :):) tuz limon sencede yüzde sorun yaratmaz mı denedn mi hiç ??

sorma valla karınca yağınıda denedim benn hiç bi işe yaramıyo hattatüylerimi daha sert çıkardı diyebilirim yüze gelince bne yüzümü sürekli almıyorum eskiden alıyodum şimdi yüz için net bişey d,yemem ama limon sürmüştüm daha önce ve bende zararı olmamıştı tabi tuzla aşırı ovarak tahriş etmemek önemli ama cilde görede değişir bende sir bile sivilce yapmas

canım iğneli epilasyon düşünmezmisin.hem kesin çözüm

ben işte 5 seans lazer yaptrıdım yüzüme ama faydası olmadı yüzüm jiletli gibi oldu şimdi iğneli yaptırıyorum ama daha 1, seans yaptırdığım yerdeki bayan bana lazer dolayı köklerin zayıfladığını 2 yada 3 seansa biteceğini söyledi ama bakalım

of kızlar kıl hakkında bi konu okuduğum zaman kıllarım dikiliyoben yüzümü sir ağdayla ağlıyodum ama 5 senedir ama yok iyice çoğaldılar zaman kaybı başka bişe değil kızlar ben yaşadım valla baktım olcak gibi değil ağda yapıyorum 3 gün sonra dipleri çıkıyo zmaanla bide batık yapıyo bu seferde ağdaya gelmiyo mecbur cımbızla ağlıyodum anlaıycağınız çoğalttım:18:baktım olcak gibi değil baş edemiyodum geçen hafta iğneli epilasyon için start aldım ve gittim görüştüm cumartesi ilk seansımı yaptırdım memnunmuyum henüz bişe diyemem ilk yaptırdım ve bugün 3.gün 1 hafta dolsun bakalım sonuç ne olcak yani kısaca kılların çözümü yok arkadaşlar bakalım bi iğneli kaldı çözerse bu çözeryoksa geri kalan hayatımızı erkek bigi sakallı geçiriicez

5 Senedir yüzümü sir ağdayla aldırıyorum. Sonuç dahada çoğalan tüyler. Sir ağda bazı ciltlere yaramıyor. Bende bunlardan biriyim. İlk defa almışsın bence hiç elleme. İmkanın varsa epilasyonda bir çözüm gibi.

selam arkadaşlar,
geçen yıl ben de ıpl lazer yaptırmıştım yüzüme. başlarken toplam 6 seansta biter demişlerdi. insan kurtulmak istediği için gözü kapalı atlıyor.dediğin gibi başta jiletle alıyolar. 6seans sonunda hiç azalma olmadı tam tersine hiç olmayan yerlerden bile siyah tüyler çıktı. ben de hüsranla bıraktım. bundan sonra aynı bölgedeki diğer epilasyon yapan yerleri tek tek dolandım ve fikirlerini aldın. hepsinin söylediği tek şey yüze ipl yapılmaz, yanlış atışlar tüylenmeye neden olur. en iyisi iğneli epilasyon dediler. ama benim yüzümde akne problemi olduğu için başlamadım. 1 yıldır sir ağda yaptırıyorum ama öyle sıkıldım ki anlatamam bu durumdan. her ay yaptırıyorum, hatta bazen 20 günde bir. sir ağdayla da arttı. uzun çıkıyo ayrıca. aynı zamanda 9 ay bioder serum kulandım hiç bir faydasını göremedim. valla ne olacak bizim bu halimiz bilemiyorum. sivilce-leke-tüy...

sağol canım ya profil ve dudak üstü için kullanmak istiyorum.

ben yüzümü ilk başta epilatörle aldım ve de çok kötü oldular iki güne bir çıkmaya başladılar daha da kalınlaştılar asla bu hataya düşmeyin.. sir ağda çok güzel temizliyo fakat o da yüz hassas bölge olduğundan yaramıyo deriyi falan kopartıyo ee mecbur iple aldırmak lazım..bıktım yüzümdeki tüylerden lazer de yüze uygun değil uyarıyormuş zayıf tüyleri de bu sebepten maymuna dönebilirsiniz dedi lazer yaptırcağım yer...

Son düzenleme:
tuz ve limon yüzü tahriş etmiyor mu?benim yüzüm çok çok hassas.lazere hayatta gitmem yüzüm için.vücudumu yaptırıyorum lazere canım çıkıyor.yüzüme hayatta yaptırmam.psikolojim bozuldu yahu:84:

vi-vet ılık ağda var bulaştığı yerden hemen çıkıyor hiç zorlanmıyorum bile.yağı nasıl bezle siliyorsunuz çıkıyor o da öyle.çok memnunum

eğer tüylerin azsa sarart bence daha kötü olmasın yüzün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…