Yüzümün rengini bedenimin geri kalan rengine yaklaştırabilir miyim?

Sine

Kader...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2008
440
21
Merhaba arkadaşlar,

Yıllarca sivilcelerimle boğuştum, doktorlar, güzellik uzmanları, aktarlar vs. vs denemediğim yol kalmadı. Şimdilerde sivilcelerimle pek sorunum kalmadı ancak yıllar önce yapılan bi uygulama sonrasında yüzümde ciddi yanıklar oluşmuş hatta kabuk bağlamıştı.

Benim sorunum şu ki yüzüm bedenimin diğer kısımlarına göre daha esmer, en az bikaç ton fark var, yani gözle görülebiliyor. Öyle ki özellikle yazları her bakanın bir daha baktığını farkedebiliyorum. Şimdi düşünüyorumda bu esmerlik yıllar önce uygulanan o işlemden ya da diğerlerinden kaynaklanıyor olabilir mi? Siz ne dersiniz?

Ve en önemlisi ne yapabilirim???

Daha beyaz olmak istiyorum, çünkü bedenimle kopuk gibiyim mafoldumben

Yardımlarınızı bekliyorum.....

Şimdiden teşekkürler herkese opuyorumnanaktan

canım o koyuluk lekelerle ve yapılan işlemlerle alakalı bir şeyse çay ağacı yağı içeren ürünler kullanmanı öneririm.ayrıca haftada 1-2 kez peeling yapıp, üstteki ölü derileri atarak cildinin yenilenmesinide sağlayabilirsin. birde yaz kış güneş koruyucusu kullan mutlaka, yüzün güneşten daha fazla esmerleşmesin.

kil maskesi (ben beyaz kil kullanıyorum) beyazlastırıyor bir bakıma peeling etkili oldugu için... diger topiclere bak istersen canım ....

birde patatesi rendele,suyunu SIK ve yuzunun butunune patates puresini koy,bi muddet beklet,beyazladigini goreceksin,yuzun daha puruzsuz olacagini okuyup yapmistim,ama beyazlayinca ,sinir olmustum,bidahada yapmadim,senin amacin beyazliksa yapabilirsin,ama bu gecici bi yontemyerimseniben

Çok teşekkürler canım. çay ağacı yağını daha öncede duydum ve gördüm ancak kullanmak noktasında tereddüt etmiştim. Sanırım vakti geldi, umarım iyi gelir. En kısa zamanda edinicem. İlgin için çok teşekkür ederim..
kil maskesi (ben beyaz kil kullanıyorum) beyazlastırıyor bir bakıma peeling etkili oldugu için... diger topiclere bak istersen canım

Kil maskesi denemiştim daha önce ama beyaz kil değildi, aklımda olsun bu da.

Teşekkürler...

Benim amacım asıl ten rengime kavuşmak, fazladan bi şey istemiyorum :umursamaz:
ama bi kez olsun deneyip görmek istiyorum bu yöntemide kaydirigubbakcemile3 bi o kalmıştı zaten denemediğim...

Teşekkürler fikirleriniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…