Yüzümü Mahvettiler yaaa :'(

ablalarım yaptım :) biraz böyle açılmış gibi sevinçliyim :):):) ama güneş kremim beni delirtiyor terden duramıyorum su bazlı araştırdımda kimseye güvenmiyorum artık para için herşeyi yapıyorlar .

bende doktorların çoğuna güvenmiyorum artık.bir de napalım şansına falan demiyorlar mı al o diplomayı indir duvardan.İlaç markaları ile anlaşmalı çoğu ..o iyi gelit bu iyidir diyip veriyorlar ezbere....

canım geçmiş olsun...

canım aktar güneş kremlerini bilmezki , yani iyi bir atar nasıl bulucam of yaaa oooooooooffffffff

abla haklısında benim yüzümde sivilce bile cıkmaz sadece bu izler ya bu peeling yüzünden yüzüm hasar görürse 1 ton kaldı kendi rengine ıhlamuru yapıyorum cok teşekkür ederim güneş kremide hala bulamadım

ve YÜZÜM GEÇTİ :) bitanecik ablalarım sizi çooooooooooook seviyorum ve bana manevi hemde bu yara konusunda yardımcı oldugunuz için çoooook teşekkür ederimmmmmmmmmmmm yarım ton kaldı oda belli bile değilllllopuyorumnanaktan

:enbuyukkk:

canım o kitabın adını bana da verebilirmisin?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…